Για όλα φταίει η Κοντσίτα
24/05/2014 16:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για όλα φταίει η Κοντσίτα

Η Κοντσίτα Βουρστ, η νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, προκάλεσε τις πλημμύρες στα Βαλκάνια που άφησαν πίσω τους 50 νεκρούς και 150.000 άστεγους! Αυτό δήλωσε θρησκευτικός ηγέτης της περιοχής, θεωρώντας την φετινή μουσάτη νικήτρια της Eurovision «θεϊκή τιμωρία».

«Η πλημμύρα αυτή δεν είναι σύμπτωση, αλλά προειδοποίηση» είπε ο Επίσκοπος Μαυροβουνίου και Παραλίων Αμφιλοχίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα e.novine.com. «Ο Θεός έστειλε τις βροχές, ως υπενθύμιση ότι οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να ενταχθούν στην άγρια πλευρά» πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης Ειρηναίος, θρησκευτικός ηγέτης της Σερβίας, φέρεται να είπε ότι οι πλημμύρες ήταν «θεϊκή τιμωρία για τις αμαρτίες» του σερβικού λαού και ότι «ο Θεός ξεπλένει τη Σερβία από τις αμαρτίες της». Η Ρωσική εκκλησία έχει χαρακτηρίσει την Κοντσίτα ως «βδέλυγμα», λέγοντας ότι η νίκη της αποτελεί «ένα ακόμη βήμα προς την απόρριψη της χριστιανικής ταυτότητας του ευρωπαϊκού πολιτισμού».

«Είναι η αλήθεια μου. Με κάνει να αισθάνομαι άνετα στη σκηνή. Αγαπώ τον εαυτό μου και η κυρία με τα μούσια είναι διασκεδαστική και εκφράζει όλα όσα αισθάνομαι» δήλωσε η Κοντσίτα, που είναι το σκηνικό alter ego του Τόμας Νόιβιρτ.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/serbia/10850219/Conchita-Wurst-caused-Balkan-floods-after-Eurovision-win-say-church-leaders.html

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.