06/12/2013 10:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απεβίωσε ο Λουκάς Γιαννακούλης (βίντεο)Μία εβδομάδα άντεξε ο Λουκάς Γιαννακούλης, οδηγός αγώνων, γαμπρός του επιχειρηματία Γ. Μπόμπολα, τον σοβαρό τραυματισμό του μετά το ατύχημα που είχε στο Ράλι Παλλάδιο το περασμένο Σάββατο. Ο Γιαννακούλης απεβίωσε σήμερα το πρωί στην Εντατική του Θριασίου έπειτα από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η είδηση του θανάτου του Λουκά έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη την οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και στην οικογένεια Μπόμπολα η οποία μέσα σε 40 ημέρες θα κηδέψει ένα ακόμη μέλος της, μετά το θάνατο της συζύγου του Γιώργου Μπόμπολα, Αννας.

Ο Λουκάς Γιαννούλης ήταν Αρχιτέκτων Μηχανικός. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1983). Υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την επίβλεψη εργοταξίων για έργα Πολιτικού Μηχανικού και υπαίθρια έργα. Το 1992 ορίστηκε Υπεύθυνος Έργων για το σύνολο των ιδιωτικών έργων της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. Από το 1995 μετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας με τομέα ευθύνης τη διασφάλιση ποιότητας και το 1999 ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. Το 2000 και μετά τη συμφωνία για μετοχική συνεργασία της ΑΚΤΩΡ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ και την ΤΕΒ ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΤΕΒ Α.Ε. Το 2001 ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της REDS A.E. (πρώην ΚΑΜΠΑΣ). Τον Μάιο του 2002, με την απόσχιση και εισφορά των κατασκευαστικών κλάδων των εταιριών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ και ΤΕΒ στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ, είχε οριστεί Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. Συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. (πρώην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ) ως Μέλος, εκτελούσε χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ Facilities Management και Αντιπροέδρου στην ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ που ειδικεύεται σε έργα ανάπλασης χώρων και διαμόρφωσης τοπίων.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Άφωνος... avatar
  Άφωνος... 06/12/2013 12:57:20

  ΟΧΙ, ρε γαμώτο!!!

  Κρίμα...

 2. Ηλιας avatar
  Ηλιας 06/12/2013 18:07:50

  Καλο ταξιδι, φιλε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.