29/10/2009 15:18
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απαγορεύεται το φτύσιμο στο χόρτο!Οι αξιωματούχοι των βρετανικών υπηρεσιών υγείας τα έβαλαν με τους ποδοσφαιριστές της  Premier League. Ποιος είναι ο λόγος; Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν τη κακή συνήθεια  να φτύνουν στο γήπεδο. Από τη στιγμή που η νόσος των χοίρων εμφανίσθηκε τόσο στην ομάδα των  Bolton Wanderers  όσο και στους Blackburn Rovers, οι ειδικοί ανησυχούν πως τα συνεχή φτυσίματα των παικτών μπορεί να οδηγήσουν σε εξάπλωση του ιού. Όπως λέει ο εκπρόσωπος της Health Protection Agency (HPA) , «η συνήθεια είναι ανθυγιεινή και βρώμικη… όπως εμείς δεν φτύνουμε σε κλειστούς χώρους, έτσι και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μάθουν να μη φτύνουν στα γήπεδα».

Ο Sam Allardyce, αφεντικό της Blackburn, δημιούργησε αίσθηση στις αρχές της εβδομάδας, όταν δήλωσε πως η ομάδα του είναι μάλλον αυτή που κόλλησε τη γρίπη στους παίκτες της Chelsea, και κατηγόρησε τη ποδοσφαιρική ομοσπονδία που τους ανάγκασε να παίξουν. Η HPA όμως δεν ανησυχεί μόνο για την υγεία των αθλητών. «Πρέπει να αποτελούν το παράδειγμα σε όλα τα νεαρά παιδιά που τους θαυμάζουν» λέει ο εκπρόσωπος της, και συμπληρώνει: «το φτύσιμο είναι πάντα σιχαμερό».

 The Guardian

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.