#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/11/2011 20:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντιβίωση ... Παπαδημοξίλ στο σύστημα!Πολλές αναρτήσεις , πολλά και αξιόλογα σχόλια στο antinews μιλούν για την πασιφανή οικονομική, θεσμική, πολιτική,  πολιτιστική  μας χρεοκοπία.

Οι πολίτες αυτής της χώρας,  όλοι εμείς παρακολουθούμε ανήμποροι να αντιδράσουμε, τρομαγμένοι, απογοητευμένοι, αποχαυνωμένοι, εξοργισμένοι τα τρέχοντα.

Μια μερίδα πολιτικών της καρέκλας παριστάνει το δίχτυ του τέννις, κάποιοι άλλοι δεν προλαβαίνουν να αποκρούουν τις μπαλιές  και κάποιοι τεχνοκράτες παριστάνουν τον κόουτς σε ένα παιχνίδι που είναι στημένο.

Πώς λοιπόν θα ανακάμψουμε; Απ’ τις αγορές δεν μπορούμε πλέον να δανειστούμε. Και πώς να μπορούμε μετά την απαξιωτική  τοποθέτηση του ΓΑΠ για την Ελλάδα , αλλά και τις ανάποδες στροφές της κυβέρνησής του που μας έβγαλαν έξω απ’το δρόμο; Τα ομόλογά μας πήραν την κατρακύλα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ούτε για χαρτί τουαλέτας όπως παλιότερα οι εφημερίδες! Τρυπούν εύκολα.

Τις τύχες αυτής της δύστυχης πατρίδας και του λαού της τις ορίζουν τοποτηρητές τραπεζίτες , οι οποίοι κάθε άλλο παρά για τη χώρα νοιάζονται. Καταντήσαμε σαν χώρα να ζητάμε τη σύριγγα με τη δόση μας, για να «στανιάρουμε»  λίγο και ξανά φτου κι απ’την αρχή για την επόμενη δόση, δίνοντας  προς τούτο ψυχή και σώμα! Τα δίνουμε όλα! Ακόμα και την περηφάνια μας! Πολιτική, οικονομική και εθνική κυριαρχία πάπαλα!

Απλώνουμε το χέρι για ψίχουλα αλλά κανείς δε μας δίνει. Ας προσέχαμε.

Και πάνω σ’ όλα αυτά έχουμε και τους καλαμοκαβαλάρηδες  να επιτίθενται πού; Σ’ αυτούς που μπορούν να δώσουν ελπίδα. Έστω και μικρή! Κι εκεί που ήταν απ’το φόβο τους χεσμένοι και η δυσοσμία έφτανε παντού, πήραν  Παπαδημοξίλ αντιβίωση και αναθάρρεψαν!

Το μόνα που απομένει μέσα σ’ αυτή τη δυσοσμία,  είναι να αντιδράσει  ο αξιοπρεπής αυτός λαός με τα αντισώματα που κουβαλάει στο DNA του και να βρει αυτούς που μπορούν να τον βγάλουν σιγά σιγά στο καθαρό ξέφωτο. Αυτός ο λαός αξίζει να ζει σε μια καλύτερη Ελλάδα. Κι ας αφήσει στην άκρη το σκουπιδαριό και τους καλάμιους ιππείς , να αναρωτιούνται όπως η μύγα του Αισώπου: «Πω πω τι σκόνη σήκωσα, είπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος!».

danaos

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 21/11/2011 20:09:11

  ΣουπερΜαντολίνη πρέπει να παίρνουν οι πολιτικοί μας ...Αν θυμούνται τον άνθρωπο της καρπαζιάς ...μόνο που εκεί ήταν κινηματογράφος και στο τέλος δίναμε δεν παίρναμε σφαλιάρες ενώ εδώ τεχνοκράτες...

 2. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 21/11/2011 22:43:11

  Δαναέ..κρίμα γιατί έχεις ιδέα κι από φάρμακα...Θα ' πρεπε να γνωρίζεις ότι το Παπαδημοξίλ προκαλεί μύκητες και κνησμό...

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ ΕΥΑ 21/11/2011 23:39:39

   Δαναέ είχα την τιμή να σε γνωρίσω,όπως και κάποιους άλλους αδελφούς
   από τα αντινέα.
   Αυτό που διέκρινα με τις απλές μου αισθήσεις ,ήταν ότι υπήρχε μια υπέροχη οικειότητα μεταξύ μας, μια καθαρότητα στα βλέματά μας, μια «συναδελφικότητα»,που δε συνάντησα ποτέ στη ζωή μου.
   Η«καλλιέργεια»ήταν διάχυτη από την καφετερία μέχρι το φαγάδικο.
   Αυτή η συνάντηση μπορεί να έγινε αρχικώς για να γνωριστούμε,αλλά κατά τη διάρκεια και μετέπειτα εξελίχθηκε σε παραγωγή πολιτισμού.
   Για σένα προσωπικά έχω να γράψω πάρα πολλά αν και σε γνωρίζω λίγο.
   Δε θα το κάνω,διότι είσαι σεμνός.
   Εάν τα αγωνιστικό μας πνεύμα το συνδέαμε με την αγάπη για το διπλανό μας θα βρισκόμασταν πολύ ψηλά.
   Παραδειγματίζομαι από τον αγώνα που κάνεις,και ζηλεύω τον ανθρωπισμό σου.
   Η Ελλάδα μας ανήκει,και μας χρειάζεται......

   • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
    Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 21/11/2011 23:41:16

    Για την ηλικία σου δε θα γράψω σήμερα διότι με συγκίνησες,βραδιάτικα.

 3. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 21/11/2011 23:20:14

  Η εισαγωγή έγινε από εσκεμμένο τροχαίο.
  Αντί νά προτείνουν καμμιά φυσιοθεραπεία νά συνέλθει ο άρρωστος τόν πλάκωσαν στήν αντιβίωση. Δέν είχε πνευμονία ο ασθενής. Σπασμένα πλευρά είχε από τό ατύχημά του μέ τό παπάκι. Μετά τήν σύγκρουσή του μέ την νταλίκα διεθνών χρηματικών μεταφορών εισήχθη μέ τήν βία στό νοσοκομείο «κυανός ευρωπαϊκός σταυρός». Τού υποσχέθηκαν γρήγορη ανάρρωση άν υπέγραφε τήν σωστή θεραπεία. Τόν φίλο του τόν Αντώνη δέν τόν άκουσε μέ αποτέλεσμα νά φθάσουμε νά μιλάμε καί γιά αποχαιρετισμό.
  Έχει εισαχθεί πιά στήν εντατική από τήν πολύ δόση τού αντιβιωτικού.
  Καί τί έγινε;
  Τού αλλάξανε τήν αντιβίωση καί αυξήσανε τήν δόση.
  Ζητάνε καί από τόν Αντωνάκη νά συγκατανεύσει στό μοιραίο.
  Έλεος πιά. Βγάλτε τόν άνθρωπο από τήν εντατική. Κόψτε τήν αντιβίωση καί ανοίξτε κανά παράθυρο νά μπεί φρέσκος αέρας.

 4. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 22/11/2011 01:45:07

  Εθισμένοι στον εξευτελισμό, καχύποπτοι, αρνητικοί , αυτοκαταστροφικοί . Χωρίς πίστη, ακόμα και χλευαστές της μικρής ελπίδας. Το πιο ύπουλο , πισώπλατο χτύπημα στη ψυχή. Που παραλύει τις αντιδράσεις και σε κάνει να σέρνεσαι........... Δαναέ και σεις οι άλλοι, συνεχίστε να γράφετε........Η ελληνική ψυχή........ Να τιναχτεί ,σαν άγιο πνεύμα........

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.