11/07/2009 22:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αμερική, οι πιο χοντροί είναι οι πιο φτωχοί

Ο Αμερικανικός νότος αποτελεί  πατρίδα για τους πιο χοντρούς  πολίτες της χώρας. Αυτό αναφέρει το περιοδικό Time και αποδίδει το γεγονός σε μια «ιδανική καταιγίδα» παραγόντων. Η πιο «χοντρή» Πολιτεία είναι το Mississippi με το ποσοστό  υπέρβαρων ενηλίκων επί του συνολικού πληθυσμού να φθάνει το 33% . Η ίδια Πολιτεία είναι και η πιο φτωχή από τις συνολικά 50 που απαρτίζουν τις ΗΠΑ, με ποσοστό ανθρώπων που ζουν κάτω από το όριο φτώχιας το 21%. Αυτό σημαίνει λιγότερα χρήματα για υγιεινές τροφές και λιγότερα καταστήματα που να προμηθεύουν τέτοιες τροφές. Άλλες όμως εξ ίσου φτωχές Πολιτείες είναι σχετικά πιο «αδύνατες». Τι συμβαίνει;

Μάλλον η διαφορά οφείλεται στην «κουλτούρα φαγητού» αναφέρει  η Claire Suddath που υπογράφει το άρθρο του περιοδικού. Η αιτία  είναι μάλλον το ότι οι «νότιοι» δεν κινούνται και συνήθως δεν αθλούνται. Η μεγάλη ζέστη, η έλλειψη μαζικών συγκοινωνιών και οι  ελάχιστες ευκαιρίες για περίπατο κάνουν τους κατοίκους του νότου πιο «στατικούς». Αν στα παραπάνω προστεθεί η φτώχια και το φαγητό… καταλήγουμε στο υπερβολικό πάχος.

Εν κατακλείδι λοιπόν, η δύσκολη πρόσβαση σε υγιεινή διατροφή, η φτώχια, η έλλειψη άσκησης και η μεγάλη ζέστη είναι η «ιδανική καταιγίδα» των παραγόντων που οδηγούν τους κατοίκους του Αμερικανικού νότου να είναι και οι πιο υπέρβαροι στις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Strange Attractor avatar
    Strange Attractor 11/07/2009 23:08:48

    Hot momma!

  2. Swell avatar
    Swell 12/07/2009 10:17:47

    Big momma though knows what kind of panties to wear, to become hot!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.