«Ήλιος, σεξ και μωρά»: ένα ασυνήθιστο πακέτο διακοπών για Δανούς
31/03/2014 19:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Ήλιος, σεξ και μωρά»: ένα ασυνήθιστο πακέτο διακοπών για Δανούς

Μια καμπάνια τηλεοπτικών διαφημίσεων από μια εταιρεία πακέτων διακοπών στη Δανία επιδιώκει να πείσει τους Δανούς να κάνουν σεξ στις διακοπές τους, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν την υπογεννητικότητα της χώρας.

Τα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι ιδιαιτέρως αφροδισιακά, ισχυρίζονται οι ιθύνοντες της καμπάνιας της Spies Rejser. Το τελευταίο διαφημιστικό τους με τίτλο «Κάντο για τη Δανία» έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους Δανούς να πάνε διακοπές, με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να τεκνοποιήσουν ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό. «Μπορεί το σεξ να σώσει τη Δανία;» ρωτά η διαφήμιση. Οι Δανοί μπορεί να είναι οι ευτυχέστεροι άνθρωποι στον κόσμο, αλλά φαίνεται ότι η απέραντη χαρά τους δεν έχει και πολλά …πρακτικά αποτελέσματα. Είναι ένα από τα έθνη με την ισχυρότερη ισότητα των φύλων και με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά απασχόλησης των γυναικών. Ωστόσο, το ποσοστό των γεννήσεων της χώρας βρίσκεται σε χαμηλό 27ετίας, με 10 ανά 1.000 άτομα.

Η λύση που προτείνει η Spies Rejser είναι να φύγουν από τη Δανία –προσωρινά τουλάχιστον. «Οι Δανοί κάνουν 46 % περισσότερο σεξ στις διακοπές» λέει μία θεραπευτής, καθώς παρακολουθούμε την «Έμα» και τον φίλο της να επισκέπτονται ξανά το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Παρίσι, όπου είχε συλληφθεί η γυναίκα πριν από 30 χρόνια. Προφανώς, το 10% των παιδιών στη Δανία συλλαμβάνονται ενώ οι γονείς τους βρίσκονται σε διακοπές. Ως επιπλέον κίνητρο, η Spies Rejser προσφέρει μια «έκπτωση ωορρηξίας»: όποιος αποδείξει ότι συνέλαβε το παιδί του κατά τις διακοπές του, θα κερδίσει μια προμήθεια τριών ετών σε μωριουδιακά είδη, καθώς και δωρεάν διακοπές με το παιδί.Δείτε τη διαφήμιση: https://www.youtube.com/watch?v=vrO3TfJc9Qw

http://www.theguardian.com/world/shortcuts/2014/mar/30/sun-sex-baby-package-holiday-danes-denmark

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυθήριος avatar
    Κυθήριος 31/03/2014 20:57:32

    Kι εδώ κάποτε κάναμε σέξ στις διακοπές,τώρα κάνουμε διακοπές στο σέξ...

  2. Μεγάλες στιγμές avatar
    Μεγάλες στιγμές 31/03/2014 22:10:08

    Λαός που χρειάζεται κίνητρο για σεξ;Τί άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την Ευρώπη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.