Έφυγε ο Λάκης Παππάς
26/03/2014 21:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έφυγε ο Λάκης Παππάς

Ερμηνευτής των πιο αισθαντικών τραγουδιών του Νέου Κύματος ο Λάκης Παππάς πέθανε σήμερατο πρωί σε ηλικία 76 ετών

«Μη κουραστείς να μ΄αγαπάς», «'Ηταν καμάρι της Αυγής» «Μανούλα μου», «Ο Έκτορας κι η Ανδρομάχη», «Πάει κι αυτή η Κυριακή», «Έλα μαζί μου», «Ρίχνω την καρδιά μου στο πηγάδι».

Ερμηνευτής των πιο αισθαντικών τραγουδιών του Νέου Κύματος ο Λάκης Παππάς πέθανε σήμερα το πρωίσε ηλικία 76 ετών.

Γεννήθηκε το 1938 στην Πρέβεζα και έκανε την πρώτη του καλλιτεχνική εμφάνιση το 1959, ενώ αναδείχθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο με την «Οδό Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι - ο οποίος και ήταν από τους πρώτους που διέγνωσαν το ταλέντο του στην κιθάρα και την ερμηνεία, τον «Ματωμένο Γάμο» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα πάλι σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και το «Παραμύθι χωρίς όνομα» σε στίχους του Ιάκωβου Καμπανέλλη (μουσική: Μάνος Χατζιδάκις).

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μανιάτης avatar
    Μανιάτης 27/03/2014 07:36:57

    Πάει κι αυτή η Κυριακή... Εκφραστής του πλούτου των τόσο ανθρώπινων αισθημάτων του Έλληνα.

  2. gikon avatar
    gikon 27/03/2014 08:03:48

    Έφυγε άλλος ένας εμβληματικός εκφραστής της καλλίτερης περιόδου της σύγχρονης Ελλάδας, της εκρηκτικής ανάπτυξης, της ραγδαίας αύξησης του βιοτικού επιπέδου, της πολιτισμικής άνοιξης, της καλλιτεχνικής δημιουργίας, της διεθνούς επαναγνωριμίας της. https://www.youtube.com/watch?v=qBpRfnrxUcg

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.