#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/02/2008 13:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Are you talking to me ?

Λίγα λόγια (τεχνικά και δεοντολογικά ) για εμάς
 

Επειδή ορισμένοι (όπως βουλευτές) που ενοχλούνται από όσα γράφουμε, διαμαρτύρονται από τα κανάλια ότι το blog τους δυσφημεί τάχα, κάνουμε την εξής διευκρίνιση: Το ANTI WEBLOG δεν είναι «.blogspot.com» αλλά «.gr», αν δεν το έχουν προσέξει στη διεύθυνσή μας. Δεν λειτουργούμε δηλαδή μέσα από το Google. Η κατοχύρωση της διεύθυνσης έχει γίνει στην αρμόδια αρχή της Ελλάδας, νοικιάζουμε server από την Otenet, τον πληρώνουμε κλπ . Διαθέτουμε με άλλα λόγια και …ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, από την αρχή. Ως ενημερωτικό καταρχήν blog, αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για ότι γράφουμε. Οπότε ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για όποιον νομίζει ότι τον συκοφαντούμε.

Με την ευκαιρία αυτή, δυο λόγια και για τους φίλους και αναγνώστες μας που προτείνουν διαφόρους τρόπους βελτίωσης , όπως «να μην περνάει το blog μέσα από τον blogger ή το wordpress» και «να αποκτήσει δικούς του servers, όπως άλλα  διεθνή  blogs»: Το blog.anti.gr βασίζεται στη μηχανή wordpress η οποία αποτελεί την πιο δημοφιλή μηχανή για blogs. Όμως, από τους τεχνικούς μας έχουν γίνει παρεμβάσεις τόσο στο interface (επανακατασκευή) όσο και στον τρόπο λειτουργίας της μηχανής. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιούμε την εφαρμογή Wordpress, αλλά δεν «περνάμε» μέσα από το Wordpress. Η εφαρμογή έχει προσαρμοστεί για το Αντι weblog και γίνεται hosted στο χώρο που πληρώνει το αντί σε internet provider όχι στη wordpress.

Όταν τα οικονομικά μας το επιτρέψουν, σχεδιάζουμε να μεταφέρουμε το Blog σε δικό μας Server σε χώρα που προστατεύει τα BLOGS. Ως τότε υπομονή. Σε λίγες ημέρες εξάλλου θα κάνουμε μια νέα αναβάθμιση για την οποία θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. nas avatar
  nas 28/02/2008 17:13:15

  Αυτά τα τεχνικά δεν τα ξέρω, όμως όπως τα λέτε μάλλον κάνετε πρόταση μπας και σας χρηματοδότήσει κανένας και δεν ξενιτευθείτε...

 2. fantomas avatar
  fantomas 28/02/2008 17:55:31

  Φίλε NAS
  Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη χρηματοδότη το antiweblog ή ‘σπόνσορα ’που θα έλεγαν και οι γκόμενες του Κολωνακίου. Η χρηματοδότηση αποτελεί υποθήκη για την ανεξαρτησία του ΑΝΤΙ.
  Αυτό που χρειάζεται είναι, εμείς που υποτίθεται αγαπάμε το ΑΝΤΙ να αγοράζουμε το περιοδικό και να το στηρίζουμε διαδίδοντας την ιστοσελίδα.
  Εάν υπάρχει ανάγκη οικονομικής στήριξης αυτή μπορεί να προέλθει από την δυναμική που θα έχει αναπτύξει η ιστοσελίδα δια μέσου της διαφήμισης .
  Όχι φυσικά δια μέσου των κρατικών διαφημίσεων αλλά μέσω σοβαρών διαφημίσεων όπως αυτή υπάρχει για τις εκδόσεις ΑΙΜΟΣ.

 3. thanos avatar
  thanos 28/02/2008 21:42:52

  ....Giati apo kratikh diafhmish...papala..:-))

 4. fantomas avatar
  fantomas 29/02/2008 11:53:36

  ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΩΝ 900 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΑΝΤΙ !!!!!!!

 5. nas avatar
  nas 29/02/2008 16:02:26

  φίλε διαβάζω αντι απο την εποχή που τα τζακετ ηταν στη μοδα... αν και την περίοδο του βρώμικου '89 το σταμάτησα μαζί με την εφημερίδα του Κίτσου... ασφαλώς κι η διαφήμιση χρειάζεται στα έντυπα... αν περιμένεις όμως απο τους δεξιούς, μάλλον θα περιμένεις πολύ...

 6. fantomas avatar
  fantomas 29/02/2008 19:53:02

  Φίλε δεν ξέρω από πότε διαβάζεις ΑΝΤΙ , δεν ξέρω εάν έδωσες στην εισφορά όταν πήγαν να το κλείσουν με αυτή την περιβόητη αγωγή των 80.000,00 €
  Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι για να σταθεί η οποιαδήποτε προσπάθεια με αξιοπρέπεια θα πρέπει να υπάρχει σωστή οικονομική λειτουργία. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχουν έσοδα. Έσοδα τα οποία, δεν θα προέρχονται από πηγές που θα προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν και να σε ελέγξουν. Αυτές οι πηγές είναι μόνο μια , η διαφήμιση. Διαφήμιση η οποία δεν θα έρχεται από ύποπτες πηγές (κυβερνητικές ή μη) Τέτοιες πηγές είναι μόνο σοβαρών επιχειρήσεων που δεν έχουν σχέσεις με την εξουσία. Εάν έχεις εσύ κάτι άλλο υπόψη σου ας το ακούσουμε !

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.