16/09/2007 21:33
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

42% η ΝΔ, 38% το ΠΑΣΟΚ;

Με καταμετρημένο το 5,89% των ψήφων στο σύνολο της Επικράτειας, σε εκτίμηση της Opinion/GPO που παρουσίασε στο MEGA, ο Ηλίας Νικολακόπουλος (με περιθώριο λάθους το ±0,2%) το τελικό αποτέλεσμα έχει ως εξής:
·  ΝΔ 42% και 153 έδρες

·  ΠΑΣΟΚ 37,8% και 101 έδρες

·  ΚΚΕ 8,2% και 22 έδρες

·  ΣΥΡΙΖΑ 5% και 13 έδρες

·  ΛΑΟΣ 4% και 11 έδρες
Χωρίς δηλαδή να έχει τελειώσει ακόμα η καταμέτρηση στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες (Α΄ και Β΄ Αθηνών, Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης) που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα, η ΝΔ χάνει 3,4 μονάδες και το ΠΑΣΟΚ 2, 7. Έχουμε δηλαδή μια αποδυναμωμένη ΝΔ και ένα περισσότερο αποδυναμωμένο ΠΑΣΟΚ. Επίσης, παρά τα αισθήματα αισιοδοξίας η Αριστερά είναι διασπασμένη και θα παραμείνει διασπασμένη για μεγάλο διάστημα. Η «επόμενη ημέρα» θα είναι, λοιπόν, στα χέρια της «διαπλοκής»; Θα δούμε. Προς το παρόν οι «εκπρόσωποί» της στην τηλεόραση, οι κουστουμαρισμένοι «μπάτλερ της διαπλοκής» που έχουν αναλάβει να κάνουν παιχνίδι δείχνουν τα έχουν χαμένα. Και λένε τη μια ανοησία κατόπιν της άλλης.

Ένα είναι σίγουρο: Οι ημέρες και οι μήνες που έρχονται θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.