24/08/2007 14:34
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι λένε οι απλοί πολίτες για το πόρισμα Ζορμπά;

Πως επηρεάζει τους απλούς πολίτες ο σάλος για το πόρισμα Ζορμπά; Αναδημοσιεύουμε, ως δείγμα της απήχησης στην κοινή γνώμη, όσα γράφει για το θέμα το Bladewalker (http://bladewalker11.blogspot.com/):

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ - ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΜΑ - ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ
Η υπόθεση με το πόρισμα Ζορμπά με έχει αναστατώσει. Η διατύπωση του δικαστικού που διάλεξε ο Πρωθυπουργός για να διερευνήσει ΠΟΙΟΙ πήραν τις ΜΙΖΕΣ στο σκάνδαλο των υποκλοπών, από τα λεφτά των συντάξεων (ταμεία) είναι απελπιστικά σαφής : "ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΜΙΖΕΣ) ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ".
Ο Ζορμπάς υπέβαλλε το πόρισμα πριν ανακοινωθεί η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Τίμια, δεν έπαιξε παιχνίδι.
Και μετά, άρχισε παρακρατική θύελλα. Πέσαν να τον φάνε. Οι παρεμβάσεις δικαστικών λειτουργών, σε βάρος του θυμίζουν τις παρεμβάσεις του παλιού εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του Κόλλια, για να γλιτώσουν οι υπεύθυνοι της δολοφονίας Λαμπράκη, στα μέσα της άγριας δεκαετίας του 60.
Ας έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά. Θα μάθετε για παρεμβάσεις σε μέλη της επιτροπής, για μυστικά ραντεβού, για προσπάθεια ποδηγέτησης, για απειλές, για...για...
Την ίδια ώρα, η δίωξη κατά του πρώην διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Παπακωνσταντίνου, γίνεται με πολιτική εντολή. Είναι σαφές. Δεν υπερασπίζομαι ούτε τον Παπακωνσταντίνου, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ξεχνώ ως πολίτης την ατιμωρησία του χρηματιστηρίου. Ο υπουργός δικαιοσύνης μπήκε σε μονοπάτια επικίνδυνα…Η ιστορία δεν θα του εξασφαλίσει ΠΟΤΕ, μια θέση δίπλα στον πατέρα του».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.