#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/03/2008 23:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σοβαρό ζήτημα για Τέλλογλου θέτει η Λιάνα Κανέλη

Με δηλώσεις του στο «Πρώτο Θέμα» ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου διαψεύδει ότι «παρέχει τεχνική υποστήριξη στην τηλεόραση στο Κόσοβο», όπως τον κατηγορεί η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη. Σύμφωνα με την ίδια, ο κ. Τέλλογλου «οργάνωσε» το περιβόητο συνέδριο για τους τσάμηδες στο Πάντειο, που εντάσσεται σε  «σχέδιο για να έρθει στην επιφάνεια το θέμα». Ο κ. Τέλλογλου, που πρωταγωνιστεί επίσης στις αποκαλύψεις για την «Ζήμενς», απαντά ως εξής: «Διαψεύδω κατηγορηματικά κάθε συμμετοχή μου σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό εγχείρημα. Η μόνη μου σχέση με το Κόσοβο ήταν το 1999 όταν είχα πάρει άδεια από το Mega και πήγα στην περιοχή ως μέλος μιας ομάδας που εκπροσωπούσε την Ελλάδα μαζί με άλλους ανθρώπους. Σκοπός μας ήταν να βοηθήσουμε ώστε να ανοίξουν τα σχολεία μέχρι το Φθινόπωρο. Για τις αποζημιώσεις τους είπα αν θέλουν να διεκδικήσουν οτιδήποτε να πάνε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο».

Όπως είχαμε γράψει τότε (βλ. η Πάντειος … “χόρεψε Τσάμικα”) η εκδήλωση συνέπεσε (κατά τρόπο πολύ περίεργο) με την ανακήρυξη του Κοσσόβου και την ανάρτηση της νέας σημαίας του, το πέμπτο αστέρι της οποίας συμβολίζει την «Τσαμουριά». Όλα αυτά συμπίπτουν και με μια αμερικανική στροφή του συγκροτήματος Αλαφούζου, όπως αυτό αποτυπώνεται σαφώς σε δημοσιεύματα και εκπομπές των μέσων του.

Η φωτό είναι από το mediaspotgr.blogspot.com.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 02/03/2008 00:19:43

  ΑΠΟ ΤΟ Γ΄ ΣΤΟ Δ΄ ΡΑΪΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ...

  (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝ Τ. ΤΕΛΟΓΛΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΤΡΙΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ :
  "ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ - ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ;;;" )

  Μόλις πριν 67 χρόνια ξεκίνησε από το Γερμανικό Ιμπεριαλισμό ένας Παγκόσμιος Πόλεμος με κύριο αίτημα " την προστασία" των Γερμανικών Μειονοτήτων στην Τσεχοσλοβακία ( Σουδητία-Πομερανία ) και την Πολωνία ( Σιλεσία-Ανατολική Πρωσία-Ντάντζικ ).
  Ο "U.C.K" της εποχής ήταν ο ρητορικός εμπρηστής Γερμανός " Hoenlein" ( αρχηγός της Γερμανικής μειονότητας στην Τσεχοσλοβακία ).

  Από την νέα "δημοκρατική" Γερμανία ( 4ο Ράϊχ ) ξεκινά και πάλι η "ενοποίηση" της Ευρώπης ( διάβαζε Ε.Ε. , Ευρωπαϊκή Τράπεζα-BUNDESBANK ), με κύριο όχημα :

  Α ) την διάλυση των μικρών κρατών ( τα μεγάλα δεν διαλύονται-διαλύουν) κάτω από το "δημοκρατικό" αίτημα της " Ευρώπης των Περιφερειών "( πιο εύκολα μπορούν να περνούν τις αποφάσεις τους από τις Βρυξέλλες-Παρίσι-Βερολίνο σε "Περιφέρειες" , παρά σε κυρίαρχα ΚΡΑΤΗ ).

  Β ) την υποστήριξη των μειονοτήτων και του δικαιώματος αυτοδιάθεσης μέχρι και απόσχισης τους ( όχι βέβαια των Βάσκων , Κούρδων , Ιρλανδών και Κορσικανών... ).
  Η Γεωπολιτική γεωστρατηγική γεννήθηκε στην Καϊζερική και Χιτλερική Γερμανία ( Χάουσχοφερ ) σαν αναγκαίο όπλο για την προώθηση των ιμπεριαλιστικών της στόχων ( εξασφάλιση πρώτων υλών και αγορών τοποθέτησης των προϊόντων και των κεφαλαίων της ).
  Στη μεταπολεμική Γερμανία οι γεωπολιτικές μελέτες "μελέτες" συνεχίσθηκαν , με τους ίδιους ακριβώς στόχους ( εξασφάλιση των συμφερόντων του Γερμανικού κεφαλαίου - μη ξεχνάμε πως τα 2/3 της Γερμανικής παραγωγής προορίζονται για εξαγωγές ).

  Με την ίδρυση ( κρατική επιχορήγηση ) δεκάδων Ινστιτούτων Μελετών " Ανατολικής-Ν-Ανατολικήε Ευρώπης ( OST_SUED-OSTEUROPA INSTITUTE ). Εκεί μελετούν τις εθνοτικές -γλωσσικές -θρησκευτικές μειονότητες . Τις ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ πηγές όλων των περιοχών ( σε συνεργασία με τα Γεωλογικά Ινστιτούτα των Πανεπιστημίων ) ΚΑΙ τις κοινωνικές διαστρωματώσεις των χωρών , τα πολιτικά συστήματα και τις πολιτικές ηγεσίες τους. Χιλιάδες έρευνες και "διπλωματικές εργασίες" έχουν ανατεθεί σε Γερμανούς ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ επιστήμονες και φοιτητές έχουν ανατεθεί. Για την εξυπηρέτηση αυτών των στόχων "κρατούνται επίσημα" 8% των θέσεων στα Γερμανικά Πανεπιστήμια για ξένους από όλο τον κόσμο , παρά την στενότητα και το "Νούμερους Κλάουζους" για τους Γερμανούς φοιτητές...

  Επειδή ένα μεγάλο μέρος του Γερμανικού εκλογικού σώματος αποτελείται από " εκδιωχθέντες-εκπατρισθέντες Γερμανούς "ομογενείς" ( VERTRIEBENEN ) από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων ( ακριβώς επειδή η συνεργασία τους με τους Ναζί και την "αλυτρωτική τους" πολιτική προκάλεσαν τον 2ο Π.Π. και την καταλήστευση των χωρών που ζούσαν ) το 4ο Ράϊχ
  ( ιδιαίτερα μετά απο το 1990 ) προωθεί το αίτημα για επιστροφή τους στις "πατρογωνικές" εστίες και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ τους για την "αδικία" που υπέστησαν.

  Για να το πετύχει όμως αυτό ευκολότερα η Γερμανική εξωτερική πολιτική πρόσθεσε μια καινούργια συνισταμένη στους στόχους της :

  Με "επιχειρησιακό κέντρο" τις πόλεις του Φλένσμπουργκ και του Κιέλου προωθεί τα αλυτρωτικά-αποσχίστηκα δικαιώματα σχεδόν όλων των μειονοτήτων του κόσμου. Με αρχικό αίτημα την "πολιτιστική αυτονομία" , διάσωση της γλώσας κ.λ.π.
  Από του Τουρκογενείς της Κίνας ( Ουγγούρου) , τους Τσετσένους μέχρι και τα Βαλκάνια που είναι το "σπεσιαλιτέ της" !

  Η έδρα της Ομοσπονδίας των Εθνοτήτων της Ευρώπης
  ( FUEN - μέλος και το δικό μας "Ουράνιο Τόξο" ) , τα "Κέντρα Εκπατρισθέντων" , "Απειλούμενων Λαών" και "Υπό Εξαφάνιση Γλωσσικών Ιδιωμάτων " , όλα εδρεύουν , κυρίως , στο Φλένσμπουργκ , Κίελο και Βερολίνο. Στελεχώνονται , κυρίως , από Γερμανούς "Εθνολόγους" , "Διεθνιστές" και ενισχύονται επίσημα οικονομικά από το Σοσιαλδημοκρατικό Κρατίδιο του Σλέσβικ Χόλστάϊν και το Γερμανικό Υπέξ. ...

  Τώρα , Αλβανία , Κόσοβο , "Τσαμουριά" κ.λ.π.

  Επί πενήντα χρόνια η Αλβανία του Ενβέρ δεν δεχότανε τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων με την τότε Δ. Γερμανία εάν δεν της κατέβαλε 1,5 δις δολάρια σαν "πολεμικές επανορθώσεις" για την Ναζιστική κατοχή. Και "ξάφνου" , το 1987,
  ο πρόεδρος του Κρατιδίου της Βαυβαρίας , Φράνς Γιόζεφ Στράους ( ο φίλος του Πινοσέτ και των δικών μας Χουντικών )βρέθηκε ένα πρωινό με "ιδιωτική πτήση" στα Τίρανα για μυστικές συνομιλίες και συμφωνίες...( γράφτηκε στα Μ.Μ.Ε. ) .
  Κανείς δεν έμαθε τι συμφώνησαν. Λέγεται πως , εκτός των άλλων τους κατέβαλαν , στα κρυφά , κάτι ψιχία για Αποζημιώσεις.

  Το 1990 , με την κατάρρευση του "κομμουνισμού" και την πολιορκία των ξένων πρεσβειών στα Τίρανα , η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα που δέχθηκε να φιλοξενήσει 10000(!) Αλβανούς "πολιορκητές" , χορηγώντας τους "πολιτικό άσυλο" , κατοικίες και οικονομική ενίσχυση...Σχεδόν σ΄ένα ολόκληρο στρατό!

  Το 2003 κυκλοφόρησε στις εκδόσεις "Λιβάνη" ένα βιβλίο (" Πολεμιστές στη Σκιά" ) , όπου ένας πρώην πράκτορας των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών (B.N.D, συγκροτήθηκε από πρώην πράκτορες των Χιτλερικών μυστικών υπηρεσιών στην Ανατολική Ευρώπη- "Ομάδα Γκέλεν" ) παρουσιάζει ντοκουμέντα για το πως η ¨δημοκρατική" Γερμανία και οι "υπηρεσίες της" προωθούσαν από το 1955 τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας...
  Ο ίδιος έγραψε αργότερα για εκπαίδευση και εξοπλισμό του U.C.K. από Γερμανούς "αξιωματούχους"...


  Το 2004 , λίγο πριν την "Ολυμπιάδα" ( της μίζας και του ξεπουλήματος της Ελλάδας ) η περιώνυμη πολιτική επιθεώρηση " DER SPIEGEL " ( "πάντα καλά ενημερωμένο" , η " φωνή της Γερμανίας" με "καλές πηγές" ) έριξε μια απρόσμενη και αναπάντεχη βολή προς την Ελλάδα :
  " Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συγκροτηθεί λόχος "U.C.K-Τσαμουριά" και ενδέχεται να κτυπήσει ένοπλα ( σαμποτάζ ) την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων για να προβάλει στην διεθνή γνώμη τα αιτήματα τους..."

  Αυτό θα μπορούσαμε να το εκτιμήσει κανείς και σαν "φιλική προειδοποίηση" που αποσκοπεί σε διάφορα ανταλλάγματα. Η απειλή θα έλεγα παραμένει...

  Τέλος Γερμανός ήταν ο τελευταίος τοποτηρητής της "Διεθνούς Κοινότητας" στο Κόσοβο. Και η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα που αναγνώρισε το "ανεξάρτητο" Κόσοβο.

  Και μετά ακολούθησε το συνέδριο ανθρώπων με "πανανθρώπινες αξίες" στην Πάντειο για την αδικία που υπέστησαν στον Β΄Π.Π. οι Αλβανοί της Τσαμουριάς ( Θεσπρωτίας ). Συγχαρητήρια είμαστε ακριβώς μέσα στην επικαιρότητα. Δεν χάνουμε ούτε βήμα από την μεγάλη και αιματηρή πομπή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και τα κελεύσματά της.
  Απόλυτα συγχρονισμένοι. Αυτό μας έλειπε να απομονωθούμε !
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΛΗΘΗΣ" - ΟΙ "ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ :

  Ιδιαίτερα μετά το 1990 και τη “Συμφωνία των 4+2″ που υποκατέστησε την επιβαλλόμενη , από το Διεθνές Δίκαιο , “Συνθήκη Ειρήνης” , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ “ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ” , το 4ο Ράϊχ πέρασε στην αναθεώρηση των ιστορικών δεδομένων της “άδικης” Συνθήκης του Πότσδαμ ( όπως η Τουρκία ζητά -αναθεωρεί τη Συνθήκη Λοζάνης και Ειρήνης με την Ιταλία ) με δύο στόχους :

  1.Αλλαγή των συνόρων στην Ανατολική Ευρώπη ( επιστροφή των εκδιωχθέντων Γερμανών στα “παλαιά εδάφη” της Σουδητίας, Σιλεσίας, Πομερανίας και του Ντάντζιγκ ) και στα Βαλκάνια ( διάλυση Γιουγκοσλαβίας ).

  2.Να αντιστρέψει το αίτημα καταβολής αποζημιώσεων από τη Γερμανία για τον επιθετικό πόλεμο των Ναζί , ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ “ΑΔΙΚΩΣ” ΕΚΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Κ Α Ι ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ…

  Ιμπεριαλιστικό ( “Φιλανθρωπικό” ) επιχείρημα :
  ” Ο πόλεμος ( γενικά ) είναι κακό πράγμα που παράγει αδικίες και πόνο σε θύματα και θήτες , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ “…
  “ΟΛΟΙ οφείλουν να αποζημιωθούν και να αποκατασταθούν ”

  Με αυτή τη λογική καταργούνται όλες οι κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού , το Αστικό και Ποινικό Δίκαιο όλων των χωρών , καταργείται γενικά το Δίκαιο. Και περνάμε στην “Ψυχοαναλυτική” προσέγγιση της σχέσης ” Θύτη και Θύματος “.

  Δηλαδή κατά πόσο το θύμα προκαλεί με τη στάση του το θύτη και συμβαίνει το “μοιραίο” γεγονός.

  Την εποχή του “δημοκρατικού ιμπεριαλισμού” το θεώρημα αυτό βρίσκει υποστήριξη σε “ωχ-αδελφέ Αριστερούς” και γενικά “πονόψυχους”…

  Βέβαια το επιχείρημα δίνει “άφεση αμαρτιών” στους Ιμπεριαλιστές και όλους τους δολοφόνους που “γενικά μπλέχτηκαν” σε μία “ιστορία” ( ΠΟΛΕΜΟ ) με αποτέλεσμα να υποστούν “δεινά” και ίδιοι , ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ , όπως και τα θύματα τους. !

  Να αποζημιωθούν συνεπώς οι Γερμανοί(Σουδήτες-Πομερανοί και Σιλεσιανοί) και οι Συνεργάτες τους ( Αλβανοί-Τσαμουριώτες-Κοσσοβάροι ) για την “ατυχία” που είχαν να βρίσκονται στη μεριά των ηττημένων ( το “ηττημένος” παράγει αυτόματα αισθήματα “συμπάθειας” σε “Δημοκράτες” και “Αριστερούς” ) και να σταματήσουμε να ζητάμε αποζημιώσεις για τα εγκλήματα τους , διότι “αυτά έχει ο πόλεμος-κακό πράγμα ” .

  Εξάλλου τι φταίνε οι Λαοί (; ) που “παρασύρθηκαν” από τις “τρελές” ηγεσίες τους ;;;

  Όλη αυτή η σχιζοφρενική κατάσταση που βιώνουμε ίσως να οφείλεται σε μία “Αριστερά” που γαλουχήθηκε “γενικά” υπέρ της “Ειρήνης” και γενικά κατά του Πολέμου , ποτέ όμως υπέρ της Ελευθερίας και της Ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

  Για φαντάσου , 67 χρόνια μετά από την ΗΤΤΑ (Wink του φασισμού φωνάζουν στις πορείες τους “ποτέ ξανά πόλεμος-ποτέ ξανά φασισμός” , ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 67 ΧΡΟΝΙΑ διεξάγονται πόλεμοι ( απελευθερωτικοί , ταξικοί , ιμπεριαλιστικοί ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ !


  ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ;;;

  Στο “Π.Κ.” ( Πολιτικό Καφενείο ) κάποιος επισκέπτης ρώτησε για τους “αναθεωρητές της ιστορίας” ( αυτούς που θέλουν να αναθεωρήσουν τις κατακτήσεις της μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών το 1945 ) που διοργάνωσαν το συνέδριο , στο Πάντειο Πανεπιστήμιο , για τα “δίκαια” των Μουσουλμάνων Αλβανών της Τσαμουριάς,(Θεσπρωτίας).Ρώτησε για το “ιστορικό τους”.
  Τους απάντησα παραθέτοντας και όλη τη σχετική δήλωση -επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη που διαβάστηκε στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.


  Αναδημοσιεύω από :
  http://politikokafeneio.com/
  Forum/viewtopic.php?p=103440#103440
  ————————————————–

  Σχετικά με την ερώτηση του παραπάνω “επισκέπτη” , ποιος είναι ο ρόλος του Τ.Τέλλογλου που συμμετείχε στο προβοκατόρικο συνέδριο της Παντείου.

  Εάν δεν κάνω λάθος , σαν καλός Κνίτης σπούδασε κάποτε στην Ανατολική Γερμανία. Αργότερα έγινε ανταποκριτής της “Καθημερινής” στην “ενιαία” Γερμανία και το ραδ/φωνο του SKY.

  Διέπρεψε στην αρθρογραφία του με την αναπαραγωγή των θέσεων και των στόχων του ΥΠΕΞ του Νέου 4ου Ράϊχ.
  Το 1991 , όταν ο Κόλ βρισκότανε στην Ελλάδα για τα πενηντάχρονα της μάχης της Κρήτης ( τότε που Μητσοτάκης έδωσε εντολή να κατεβάσουν τη Ναζιστική ταμπέλα από την Κάνδανο ” εδώ κάψαμε την Κάνδανο σε αντίποινα για τη δράση Ελλήνων ληστοσυμμοριτών ” για να μην τη δει και “προσβληθεί” ) ο Τ.Τ. έβγαλε ( κατά εντολή ; ) από την Ελληνόφωνη εκπομπή του Λονδίνου την είδηση ότι ” στα αρχεία του Γερμανικού ΥΠΕΞ υπάρχει ντοκουμέντο μνημόνιο με το οποίο ο “εθνάρχης” Κ. Καραμανλής είχε παραιτηθεί το 1959 ( τότε είχε αμνηστεύσει , κατά Γερμανική απαίτηση , με απέλαση στη Γερμανία ,και τον Εγκληματία Πολέμου Μάξ Μέρτεν ) από κάθε μελλοντική διεκδίκηση “πολεμικών επανορθώσεων” για τη ληστεία και τα Ναζιστικά εγκλήματα στη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής.
  Η αναπαραγωγή της συγκεκριμένης είδησης , που τότε είχε προκαλέσει σάλο και ανχομένες Ελληνικές-κυβερνητικές “διαψεύσεις” , αποσκοπούσε σε Γερμανικό εκβιασμό. Δηλαδή μην τολμήσει η Ελλάδα , κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Χ. Κόλ στην Κρήτη , να προβάλει αίτημα καταβολής πολεμικών επανορθώσεων , διότι θα σας “ξευτελίσουμε” δίνοντας στη δημοσιότητα το Μνημόνιο με την παραίτηση του “εθνάρχη σας”.

  Λίγο αργότερα , το 1996 , κατά τη διάρκεια της λαϊκής εξέγερσης στην Αλβανία ενάντια στις παρατράπεζες του Μπερίσα , ο Τ.Τ. “από το Βερολίνο” υποστήριζε , μέσα από την αρθρογραφία του στην “Καθημερινή” , τον Μπερίσα . Το Κόμμα του οποίου λάμβανε χρηματοδότηση από το Ϊδρυμα Αντενάουερ , με βασικό σκοπό την εξασφάλιση των “στρατηγικών μετάλλων ” της Αλβανίας , και βέβαια τον διαμελισμό των Βαλκανίων σαν “ύστερη εκδίκηση” του Γ΄Ράϊχ.

  Με ξάφνιασε η σχετική ερώτηση της Λ. Καννέλη. Μάλλον επιβεβαιώνουν τη σκέψη και τα στοιχεία που παραθέτω. Δυστυχώς.

  Ασχολήθηκε επίσης με την “επιλεκτική” δημοσίευση των αρχείων της περιβόητης “Στάζι” ( ότι δηλαδή τα Γερμανικά συμφέροντα προόριζαν για δημοσίευση ).

  Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα τον ονόμαζαν με την ευρύτερη έννοια “Γερμανοτσολιά”.

  Επειδή η Ελλαδίτσα μας εδώ και εκατό χρόνια πωλείται και μοιράζεται μεταξύ Αγγλο-Σαξωνικών και Κέντρο-Ευρωπαϊκών συμφερόντων , τελευταία ο Τ.Τ. ( ας τον πούμε εκφραστή-μεταφραστή των “Κέντρο-Ευρωπαϊκών” συμφερόντων ) συνεργάζεται με τον… “Αλέξης” Παπαχελά ( Αμερικανοτσολιά θα τον έλεγαν οι κακοπροαίρετο , εμείς θα τον πούμε απλά εκφραστή-μεταφραστή των “Αγγλο-Σαξωνικών” συμφερόντωνι ) στους “Φακέλλους” που προβάλει η “SKY-TV” ( που αποτελεί για τους κακοπροαίρετους τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του Ελληνικού εφοπλιστικού κεφαλαίου με το “CITY” του Λονδίνου…). Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε “δυνατά” , “αποκαλυπτικά” και ¨αντικειμενικά” και κυρίως ΣΦΑΙΡΙΚΑ ρεπορτάζ για τα παιχνίδια των Μεγάλων Δυνάμεων ( και συμμάχων μας ) στα Βαλκάνια και την Παγκόσμια “σκακιέρα”. Μια από τις τελευταίες εκπομπές των “Συμμάχων” ( Τέλλογλου-Παπαχελάς ) ασχολήθηκε με τους ανταγωνιστές των Αμερικανών , την Γερμανική “SIEMENS”. Προσωρινά οι αποκαλύψεις φτάνουν μέχρι τα λαδώματα κάποιων “συνδικαλιστών” και παραγόντων του ΟΤΕ ( Ταμεία “Μαυρίδη” ). ΟΜΩΣ , σαν εκβιασμός προς το Ελληνικό σάπιο πολιτικό σύστημα , επικρέμαται ( εάν δεν ενδώσει παραπέρα σε άγνωστα σε εμάς οικονομικά και γέωστρατηγικά συμφέροντα ) η αποκάλυψη για το λάδωμα των Κυβερνητικών κόμματων ( ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚ ). Και αναφέρομαι στο Ταμείο “Χριστοφοράκου” . Την υπόθεση αυτή , προσωρινά , δεν την ακουμπάνε τα “Αστέρια” ( SKY ) των συμμάχων.

 2. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 02/03/2008 03:58:53

  Anonymous,

  ΔΕΝ θυμάται. Κι αν θυμάται, τι κερδίζει;

 3. factorx avatar
  factorx 02/03/2008 04:53:08

  Anonymous: Δεν τον ξέρουμε ποιός είναι. Γιατί δεν μας τον λές, επώνυμα όμως και οχι ανώνυμα. Και πρόσεχε μην σε παρασύρουν σε τραγικά λάθη. Γιατί εμείς ξέρουμε έναν δημοσιογράφο που ήταν μάρτυρας στη δίκη και έχει πάρει τα έγγραφα, ύστερα απο επίσημο αίτημά του, το οποίο και έχει ακόμα στο αρχείο του. Με σφραγίδες, παράβολα και όλα τα συναφή. Τόσο εύκολο ήταν να πάρει κανείς τα αρχεία της Στάζι, αν ήθελε πραγματικά.

 4. ΝΙΚΟΣ Ο. avatar
  ΝΙΚΟΣ Ο. 02/03/2008 13:32:19

  Η ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ? "Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ?

 5. Factorx avatar
  Factorx 02/03/2008 14:47:55

  Στις 19/6/1996 η εφημερίδα Frankfurter Rundschau έγραψε για τις έρευνες που γινόντουσαν τότε για τις σχέσεις Ιντρακόμ Ανατολικής Γερμανίας: «…Με την υπόθεση ασχολούνται η ZERV-1, το γραφείο του Εισαγγελέα Βερολίνου, η BvS, η UKPV, το γραφείο του Καγκελαρίου, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (ΒΝD), το Ομοσπονδιακό Γραφείο Εγκληματικών Ερευνών (ΒΚΑ) και η επιτροπή ερευνών για τα απολεσθέντα περιουσιακά στοιχεία της ΛΔΓ. …Όταν πριν από μια εβδομάδα το θέμα τέθηκε στη γερμανική Βουλή, ο υπουργός Προεδρίας Schmidbauer προκάλεσε σύγχυση, επειδή περιέπεσε σε αντιφάσεις, απαντώντας στην κατηγορία του βουλευτού του SPD Beucher ότι ο Καγκελάριος Χελμουτ Κολ και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συζήτησαν το θέμα Κόκκαλης / Ιντρακόμ, στο παρασκήνιο της κηδείας του Βίλλυ Μπραντ. «Μια παρόμοια συνάντηση δεν έλαβε χώρα» απάντησε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι ο Μητσοτάκης δεν ήταν παρών στην κηδεία. Όμως ο Μητσοτάκης ήταν στην κηδεία και η συνάντηση με τον Κολ πραγματοποιήθηκε. Τώρα το γραφείο του Καγκελαρίου πρέπει να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις γιατί ο Schmidbauer έκανε αυτήν την παραπληροφόρηση. Οι βουλευτές υποθέτουν ότι «ο άνθρωπος πρέπει να κρύψει κάτι».

 6. Ραν avatar
  Ραν 02/03/2008 21:13:23

  ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΦΑΚΤΟΡ??
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ?
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ?
  ΝΤΡΟΠΗ!!!

 7. Ραν avatar
  Ραν 02/03/2008 21:13:44

  ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ?

 8. Factorx avatar
  Factorx 02/03/2008 21:17:08

  Ποιά ΛΙΝΚΣ Κόπηκαν;

 9. Factorx avatar
  Factorx 02/03/2008 22:58:57

  Δεν πήραμε ακόμα απάντηση. Ποια λινκς κόψαμε;

 10. Ραν avatar
  Ραν 03/03/2008 00:15:12

  Παιδιά λάθος. Ξανακοιτώντας τη συγκεκριμένη σελίδα από το σταθερό μου υπολογιστή, δεν εμφανίστηκε το σχόλιό μου και εξεπλάγην δυσάρεστα, θεώρησα ότι κόπηκε. Ξανακοιτώντας μετά, συνειδητοποίησα ότι ήθελε απλώς ένα ριφρέσ. Ζητώ συγγνώμη. Το λάθος δικό μου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.