27/02/2008 23:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πως η Τσέκου «στέλνει» τον Θέμο

Για την επίσκεψή της στο «Πρώτο Θέμα», η κα Τσέκου είπε ότι έγινε «με την προτροπή» του Νικολουτσόπουλου. «Ο δικηγόρος μου είπε ότι ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν συμφοιτητής του και τον γνώριζε από παλιά και να πάμε στη εφημερίδα του καθώς και ότι αποτελούσε πηγή τους για διάφορα σοβαρά θέματα… Στο Πρώτο Θέμα με έπεισαν ότι θα έπρεπε να δουν τουλάχιστον ένα μικρό δείγμα. (…) Το περιεχόμενο αποθηκεύτηκε σε δικά τους μηχανήματα και έτσι εξηγείται πως μπόρεσαν στη συνέχεια να το επεξεργαστούν κατά βούληση και να καταλήξουν στη παραγωγή DVD και μάλιστα μονταρισμένου, το οποίο διοχέτευσαν αθλίως και αντιδεοντολογικά στον κ. Αδριανό…».

Για τον κ. Θέμο Αναστασιάδη λέει: «Αυτός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος και για την απόπειρα αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, αλλά και για την δική μου εμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθώ στη φυλακή…Είμαι θύμα άθλιας δημοσιογραφικής πρακτικής. Το υλικό της κασέτας είχε υποκλαπεί στη επίσκεψή μου στο Πρώτο Θέμα». Όταν ο Θέμος έμαθε για το υλικό που είχε η Τσέκου της είπε: «Τι λαβράκι είναι αυτό. Μπράβο Εύη. Εμείς του Ζαχόπουλου του την έχουμε φυλαγμένη εδώ και πολύ καιρό». Επειδή όμως φοβόταν ότι θα της υποκλέψουν το υλικό, ο Θέμος της είπε: «Μην ανησυχείς ρε Εύη, εμείς είμαστε επαγγελματίες τόσα χρόνια. Τι μας πέρασες, εμείς δεν είμαστε το ίδιο μαγαζί με τον Μάκη. Μη μας μπερδεύεις. Αυτό αν το είχε στα χέρια του ο Μάκης θα κανιβάλιζε. Με μας δεν θα έχεις πρόβλημα».

Για το μοντάζ στο βίντεο: «Πιστεύω ότι έγινε στο στούντιο του Αναστασιάδη. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το Μαξίμου θα έμπαινε σε μια τέτοια αισχρή διαδικασία αλλοίωσης ενός βίντεο που δεν περιείχε τίποτε επιλήψιμο για την κυβέρνηση».

Για την κάμερα, με την οποία, όπως ισχυρίζεται, τράβηξε τις επίμαχες σκηνές δηλώνει ότι την έχει καταστρέψει, όπως επίσης και την πρωτότυπη βιντεοκασέτα. «Αυτό έγινε 4-5 ημέρες αφότου πραγματοποίησα και τη δεύτερη επίσκεψη στα ΜΜΕ (σ.σ. Πρώτο Θέμα), δηλαδή την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου και αφού είχα αρχίσει να επικοινωνώ με τον κ. Μυλωνά». Η ίδια λέγει ότι έχει πετάξει κάθε αποδεικτικό στοιχείο της αγοράς της κάμερας, ακόμα και την απόδειξη και την εγγύηση.

Η διάρκεια της κασέτας «ήταν μια ώρα…τόσο διήρκεσε άλλωστε και η συνάντησή μας (19-10-2007) με τον Ζαχόπουλο». Αναφέρει ακόμα ότι «οι διάλογοι στη κασέτα αποτελούν το 1/3 του χρόνου της». Δηλαδή περί τα 20 λεπτά. «Το περιεχόμενο της κασέτας περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνον προσωπικές στιγμές ερωτικού χαρακτήρα». Ακόμα στη «συγκεκριμένη συνάντηση δεν έγινε το παραμικρό σχόλιο» σχετικά με πρόσωπα και οικονομικές ατασθαλίες στο ΥΠΠΟ.

Τέλος, για το αν έχει και άλλα στοιχεία, εκτός του βίντεο, και εάν προσπάθησε με αυτά να «πιέσει» ή να εκβιάσει τον κ. Ζαχόπουλο είπε ότι τον Αύγουστο του 2006, σε υπηρεσιακό ταξίδι που είχε κάνει μαζί με τον Ζαχόπουλο, ανάμεσα στις άλλες φωτογραφίες, τράβηξε και 2-3 «προσωπικές φωτογραφίες». Κατέστρεψε όμως και τα αρνητικά του φιλμ και τις φωτογραφίες.

Τα σχόλια δικά σας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 27/02/2008 23:37:09

  Για τη «διευκόλυνση» που φέρονται να ζητούσαν οι δικηγόροι Κουτελίδας-Μπαλέρμπας από τον γ.γ. του ΥΠΠΟ για ξενοδοχείο στη Σκόπελο: «Ο Κουτελίδας (σ.σ. η γυναίκα του ήταν φίλη της Τσέκου) μου ανέφερε ότι έχουν μια εκκρεμότητα με το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για λογαριασμό πελάτη τους

 2. Factorx avatar
  Factorx 27/02/2008 23:37:51

  Για τον εργατολόγο της ΓΣΣΕ, Νικολουτσόπουλο: Ισχυρίζεται ότι δεν τον ήξερε και ότι απλά γνώριζε πως ασχολείτο με τους συμβασιούχους του ΥΠΠΟ. Εν πάση περιπτώσει, όταν συναντήθηκε μαζί του και του έδειξε «μικρό κομμάτι του υλικού (λέγει μέχρι το σημείο που είναι ακόμα ντυμένη και ο Ζαχόπουλος «από τη μέση και πάνω»), «τα βρήκε όλα αυτά φοβερά δελεαστικά. (…) Μόνο που δεν χοροπηδούσε από τη χαρά του».

 3. Factorx avatar
  Factorx 27/02/2008 23:38:42

  Για χρήματα (100.000 ευρώ) που φέρεται να ζήτησε από το Μέγκα για την επίμαχη βιντεοκασέτα: «Οφείλω να διευκρινίσω ότι σε καμία συζήτηση για χρήματα δεν ήμουν παρούσα. Εγώ η ίδια προσωπικά ουδέποτε ζήτησα χρήματα από κανέναν δημοσιογράφο». Αναφέρει πάντως, ότι ο Νικολουτσόπουλος, μετά τη συνάντηση στο Μέγκα της είπε: «Εύη άστα να πάνε. Από χρήματα δεν δίνουν τίποτα. Εγώ πάντως προσπάθησα».

  ΟΥΦ. ΤΕΛΕΙΩΣΑ !!!!

 4. AnonymOs avatar
  AnonymOs 28/02/2008 02:31:13

  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ!!!!

 5. AnonymOs avatar
  AnonymOs 28/02/2008 02:32:57

  ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΠΟΥ τάπερναν.
  βλπ. Μυλωνάς 9000 ΈΥΡΏ/ΜΗΝΑ συν άλλα extra.

  Οι κουμπάροι και οι κολοπαρέες τάπαιρναν...

 6. Σπύρος avatar
  Σπύρος 28/02/2008 09:20:44

  Μάλλον όλοι τα έπαιρναν πλην της Τσέκου...

 7. ASXETOS avatar
  ASXETOS 28/02/2008 10:29:28

  Κάτω τα χέρια απ'τον Θεμιστοκλή!!!! Ο άνθρωπος δεν έχει κάνει κάτι το φοβερό,μια εκδούλευση ζήτησε,δεν του έκατσε,πέσαμε να τον φάμε όλοι μαζί.Αφήστε τον άνθρωπο να χαρεί τα λεφτά του,την "εφημεριδα"του,το μελλοντικό κανάλι του,τις ΟΕ & ΕΠΕ του,τα "αρθρα"του,τις καταθέσεις του, άλλωστε 200000 ΚΑΦΡΟΙ απο εμάς συνεχίζουν να αγοράζουν την φυλλάδα του.

 8. monahikoprovato avatar
  monahikoprovato 28/02/2008 18:08:04

  Η Τσέκου έκανε ένα μεγάλο ΛΑΘΟΣ !
  Περιέγραψε με ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ τους διαδρόμους και τα γραφεία του 'ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ' [σαν να την είχαν δασκαλέψει ένα πράμα...], κάτι που φυσιολογικά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ για έναν άνθρωπο που μια φορά πήγε σε ένα κτίριο, και που μάλιστα είναι ταραγμένος και οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να τον πείσουν πως 'δεν έχει να φοβηθεί τίποτα'...
  Με αυτές τις περιγραφές, αντί να μας πείσει γι' αυτά που έλεγε, μας έπεισε για τα εντελώς ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.