18/09/2007 17:15
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Τζουμάκας ανακάλυψε τη...διαπλοκή

Αυτή κι αν ήταν δήλωση. Με αφορμή όσα γίνονται στο ΠΑΣΟΚ και την κίνηση Βενιζέλου, ο Στέφανος Τζουμάκας έκανε λόγο για «πολιτικό σχέδιο συγκεκριμένων συμφερόντων». "Παρασκηνιακό κεφάλαιο και επιχειρηματίες θέλουν να ελέγξουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ" είπε ακόμα το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Τζουμάκας μίλησε ακόμα για «εγκάθετους βουλευτές …σε διατεταγμένη υπηρεσία» οι οποίοι «αν επικρατήσουν με επικεφαλής τον Βενιζέλο, τότε θα έχουμε ενδο-δεξιά διένεξη μεταξύ της δεξιάς ομάδας των εγκαθέτων και της δεξιάς ομάδας Καραμανλή».

Πολύ χαιρόμαστε που ο κ. Τζουμάκας επιβεβαιώνει όσα εγκαίρως επισημάναμε (βλ. εδώ ). Ότι δηλαδή βρίσκεται εν εξελίξει «μια καλά μεθοδευμένη επιχείρηση κηδεμόνευσης των εξελίξεων στον κεντροαριστερό χώρο από την παλιά, καλή και αποτελεσματική διαπλοκή». Έχουμε όμως μερικές απορίες: Οι συνάδελφοι και σύντροφοί του που αποκαλεί ούτε λίγο ούτε πολύ «εγκάθετους» των μεγάλων συμφερόντων, τώρα μπήκαν  σε «διατεταγμένη υπηρεσία»; Δεν ήταν προηγουμένως; Τώρα ανακάλυψε τη διαπλοκή στο κόμμα του ο κ. Τζουμάκας;

Κατά τα άλλα, επιβεβαιώνοντας όσα φωνάζουμε εμείς από το …1987 (με αποτέλεσμα να γίνουμε «μαύρο πανί» για ορισμένους στο ΠΑΣΟΚ) το «Βήμα» του κ. Ψυχάρη κυκλοφόρησε σήμερα με τον τίτλο “παραιτηθείτε κύριε πρόεδρε” . Θυμάστε εκείνο το προεκλογικό «θα σε ψηφίσουμε», αλλά «οψόμεθα εις Φιλίππους»;  Άντε λοιπόν, έφτασε και η σειρά του Γιωργάκη για τον δικό του “Ανένδοτο”, για να κάψει τα φύλλα του Συγκροτήματος έξω από τη Χρήστου Λαδά. Μάλλον χλωμό το βλέπω. Τότε υπήρχε Γεώργιος Παπανδρέου, ενώ τώρα υπάρχει Γιωργάκης Παπανδρέου. Άλλωστε, το Συγκρότημα έχει μετακομίσει από τη Χρήστου Λαδά στην Μιχαλακοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.