19/09/2007 16:38
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Βενιζέλος «δεν είναι σπουδαίος αλλά είναι υπάκουος» (!!!)

Διασκεδάζουμε πολύ με όλους εκείνους τους επιφανείς διαπλεκόμενους μεγαλοδημοσιογράφους που προσπαθούν τάχα να σώσουν το ΠΑΣΟΚ από τη διαπλοκή. Σε άρθρο για παράδειγμα επιφανούς εκπροσώπου αυτής της ευαγούς κατηγορίας δημοσιογράφων στη σημερινή «Καθημερινή» διαβάζουμε μεταξύ άλλων τα εξής:  

«Ποίος ορίζει τις ηγεσίες των κομμάτων; Τα στελέχη και οι οπαδοί τους ενεργώντας με βάση τις καταστατικές διαδικασίες ή ορισμένα εκδοτικά συγκροτήματα πίσω από τα οποία είναι εμφανής η παρουσία οικονομικών συμφερόντων… Έγραψα χθες ότι η απόπειρα εκδοτών και μεγάλων συμφερόντων να ελέγξουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πάει πίσω πολλές δεκαετίες και είχε πάντοτε ένα και μόνο στόχο, όχι την ανάδειξη μιας άξιας ηγεσίας αλλά μιας ηγεσίας υποτακτικής. Σε όλους τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους που σχολίαζαν, την εδώ και τρία χρόνια υπονόμευση του Γιώργου από μεγαλοεκδότες ήταν γνωστή η κυνική του δήλωση ενός εξ αυτών για τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Δεν είναι σπουδαίος αλλά είναι υπάκουος».

Δεν είναι φοβερό; Ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ποιος υπογράφει το άρθρο: Ο κ. Ν. Νικολάου, στυλοβάτης όλων των ευαγών διαπλεκόμενων ιδρυμάτων από το ΒΗΜΑ πρώτα και από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.