11/06/2008 17:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κλήση και του Θέμου σε απολογία

Προσέξτε πως ανέφερε το in.gr του ΔΟΛ την είδηση ότι μετά την σχετική κατάθεση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου,  εισαγγελέας κάλεσε σε απολογία και τον Θέμο Αναστασιάδη για την υπόθεση Ζαχόπουλου: «Κλήση σε απολογία απέστειλε ο 2ος ειδικός ανακριτής, Δημήτρης Οικονόμου, που χειρίζεται την υπόθεση εκβίασης σε βάρος του Χρήστου Ζαχόπουλου, στο φερόμενο ως κομιστή του επίμαχου DVD. Η κλήση αφορά την κατηγορία της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος και είναι για την ερχόμενη Παρασκευή». Κάποτε βέβαια ο ΔΟΛ πρωτοστατούσε στις επιθέσεις εναντίον του «φερόμενου ως κομιστή», του οποίου, τόσο σεμνά και δεοντολογικά, δεν αναφέρει σήμερα ούτε το όνομά του. Μεσολάβησε βεβαίως η αγορά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» από τον κ. Μπόμπολα. Τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε τέτοιος σεβασμός της δεοντολογίας και στα υπόλοιπα. Η zougla.gr δεν αντιμετωπίζει όμως παρόμοια διλήμματα, καθώς μάλλον ξέρει κάτι περισσότερο από τους άλλους. Έτσι μας πληροφορεί, ότι «ο ανακριτής φαίνεται ότι έχει δέσει την υπόθεση της διακίνησης του dvd με εκείνη των 5,5 εκ. ευρώ» κι αυτό εξηγεί τον «κακουργηματικό χαρακτήρα της πράξης, μιας και αν δεν υπήρχε ίδιον όφελος, η πράξη θα χαρακτηριζόταν πλημμεληματική».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. "νήπιος γέρων" avatar
    "νήπιος γέρων" 11/06/2008 17:55:43

    Όταν λέει κάτι ο Ζούγκλας, και ειδικά για τον Θέμο, κοιτάζουμε το ...αντίθετο, για να είμαστε 95% μέσα. Το 5% είναι δηλώσεις του στυλ "κάνει κρύο", "βράδιασε", "έχασε χθες η Εθνική"...

  2. "νήπιος γέρων" avatar
    "νήπιος γέρων" 12/06/2008 01:21:57

    Για τον Ζούγκλα. Όχι την ζούγκλα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.