#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/02/2008 21:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καμία απάντηση, ή διάψευση, για τη διαρροή του εγγράφου

Όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι η αποκάλυψη του «Αντί» πως η διαρροή του εγγράφου με το σχέδιο Νίμιτς. έγινε απο τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, ήταν σήμερα στο επίκεντρο του «πολιτικού ρεπορτάζ». Όλοι γι αυτό συζητούσαν. Και δεν το λέμε για να περιαυτολογήσουμε. Αλλά για να επισημάνουμε ότι μέχρι αυτή την ώρα (21.10) δεν ακούσαμε καμία αναφορά, από πουθενά. Κανείς δεν τόλμησε ούτε καν να ρωτήσει την ίδια αν αληθεύει το δημοσίευμα του «Αντί». Ούτε λόγος φυσικά για τα λαλίστατα συνήθως για τη Ντόρα κανάλια. Εμείς πάντως εκλαμβάνουμε τη σιωπή της υπουργού των Εξωτερικών μέχρι αυτή την ώρα ως σιωπηρή αποδοχή της αλήθειας. Αν όμως τα πράγματα έγιναν έτσι, τότε πρόκειται περί μεγάλου πολιτικού σκανδάλου. Δεν έστειλε στο ΒΗΜΑ μια συνταγή μαγειρικής της μαμάς της η κα Μπακογιάννη. ‘Έστειλε ένα απόρρητο έγγραφο, που αφορά ένα μεγίστης σημασίας εθνικό θέμα, το οποίο βρίσκεται μάλιστα βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπο διαπραγμάτευση.


Αποδεικνύεται λοιπόν ότι σε αυτή τη χώρα έχουν χάσει πια το νόημα τους και οι λέξεις και οι πράξεις. Και καλά η κ. Μπακογιάννη; Η κυβέρνηση όμως; Ούτε καν το διέψευσε. Ούτε καν μια «στημένη» ερώτηση δεν έβαλε να του κάνουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, από τις τόσες που ετοιμάζουν κάθε πρωί στο επιτελείο τους. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι και το εσωκομματικό παιχνίδι έχει κριθεί. Η Ντόρα θα είναι η διάδοχος. Σ΄ αυτήν αναγκάστηκε να δώσει το δακτυλίδι της διαδοχής ο Καραμανλής.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 29/02/2008 21:41:23

  Αρχή άνδρα δείκνυσι. ΟΚ τώρα θα είναι γυναίκα. άντε να πάρει την αρχηγία να γίνει Πρωθυπουργός να τα κάνει μαντάρα και να την ξεφορτωθούμε.

 2. lol avatar
  lol 29/02/2008 22:34:23

  Έλεος ρε παιδιά και μετά την πέφτουν στα blog τι να πει κανείς τέτοιος ξεπεσμός!!!

  Ποινικά υπάρχει κάτι επιλήψιμο σε τέτοιου είδους διαρροές εγγράφων υπάρχει κανένας νομικός να μας πει?

 3. DKool avatar
  DKool 29/02/2008 22:44:52

  Το τρίπτυχο αναξιοκρατία, κομματοκρατία, διαφθορά πρέπει να χτυπηθεί και χωρίς να χτυπηθούν τα κόμματα που το συντηρούν και ζουν από αυτό τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.

  http://pea-kyanea.blogspot.com/

 4. Τάκης avatar
  Τάκης 29/02/2008 22:59:50

  Νομικά επιλήψιμο δεν πρέπει να υπάρχει. Υπάρχει όμως πολιτικό θέμα ή καλύτερα πολιτικό σκάνδαλο. Πως είναι δυνατόν να μην εμπιστεύσαι το έγγραφο στους αρχηγούς των κομμάτων του κοινοβουλίου, ότι δήθεν θα το διαρρεύσουν αριστερά και δεξιά και τελικά να το πασάρεις στον διευθυντή μιας εφημερίδας? Ας μιλήσουν τα κομμάτα της αντιπολίτευσης και ας μη κάνουνε τις πάπιες. Εκτός και συμμετέχουν και αυτά στο σχέδιο για την πτώση του Καραμανλή.

 5. MIG avatar
  MIG 29/02/2008 23:23:57

  Τα ιδια ακριβως γραφω και εγω....
  Καμια τσιπα ρε παιδια, τιποτα...

  http://timathamesimera.wordpress.com/2008/02/29/eggrafo-nimitz-ntora/

 6. Angelos avatar
  Angelos 29/02/2008 23:56:33

  Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει ποινικό θέμα; Για να μπορεί να χειρίζεται κανείς απόρρητα έγγραφα χρειάζεται ειδική εξουσιοδότηση και ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση για την ευθύνη διαφύλαξης του απορρήτου. Αυτό, τουλάχιστον, έμαθα από τη θητεία μου στο στράτευμα.

 7. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 01/03/2008 01:17:02

  Υπάρχει νομικό πρόβλημα. Απλά αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία δεν τους αγγίζει ο νόμος τουλάχιστον στην Ελλάδα. Άλλωστε αρχαιοελληνικό είναι το ρητό που λέει ότι ο νόμος μοιάζει με τον ιστό της αράχνης. Πιάνει τα μικρά έντομα ενώ τα μεγάλα τον καταστρέφουν και φεύγουν.

 8. Factorx avatar
  Factorx 01/03/2008 04:06:33

  Μία ονομασία, σύνθετη με γεωγραφικό προσδιορισμό ζήτησε για την ΠΓΔΜ ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην τελευταία πριν το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως «η διαπραγματευτική θέση και ισχύς της Ελλάδας επί ΝΔ έχει διολισθήσει στη Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και διεθνώς», ενώ επέκρινε την κυβέρνηση ότι «δέχεται να διαπραγματευθεί διπλή ονομασία». Παράλληλα, τάχθηκε κατά των συλλαλητηρίων. «Κατανοώ την αγανάκτηση του ελληνικού λαού για την πολιτική της κυβέρνησης. Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια, αλλά σοβαρή εξωτερική πολιτική» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι η Ελλάδα μπορεί να επηρεάζει τις εξελίξεις στα Βαλκάνια.

 9. Factorx avatar
  Factorx 01/03/2008 04:08:02

  Ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς συναντήθηκε με τον διαπραγματευτή της Ελλάδας, πρέσβη Αδαμάντιο Βασιλάκη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Έλληνας διπλωμάτης. Οι συζητήσεις διήρκεσαν συνολικά τρεις ώρες, με μίας ώρας διακοπή.

  Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, o κ. Βασιλάκης εξέφρασε τις θέσεις της Ελλάδας επί της πρότασης του Μ.Νίμιτς και η τοποθέτησή του ήταν στο πνεύμα των δηλώσεων του πρωθυπουργού στη Βουλή, που τόνισε ότι «καθαρή, πρακτική, βιώσιμη λύση, δεν μπορεί να οικοδομηθεί στη βάση μιας ονομασίας που απλώς θα περιγράφει το ισχύον πολίτευμα στη γειτονική χώρα. Μια τέτοια ονομασία δεν είναι σύνθετη και δεν μπορεί κατά συνέπεια να αποτελέσει λύση». Ο πρωθυπουργός επανέλαβε, δε, ότι χωρίς λύση, η ΠΓΔΜ δεν θα λάβει πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ.

  Κατά τις ίδιες πληροφορίες από το περιβάλλον του μεσολαβητή του ΟΗΕ, ο κ. Βασιλάκης μετέφερε τις παρατηρήσεις της ελληνικής κυβέρνησης για κάθε σημείο της πρότασης Νίμιτς, ενώ δεν έδωσε κάποια πρόταση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.