28/08/2007 19:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα αποτελέσει ο Καραμανλής την κολυμβήθρα τού Σιλωάμ για το ΠΑΣΟΚ;


 Ο αναγνώστης «Σπύρος» μας έστειλε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο για όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες και το αναδημοσιεύουμε:

«Θα πάει και ο Αλαβάνος στο συλλαλητήριο που σχεδόν υιοθετεί την θεωρία τής αυτανάφλεξης, ελπίζοντας σε μετεκλογική ακυβερνησία και κόκαλο από την Πασοκιά τού George; Αν και θεωρώ το συγκεκριμένο συλλαλητήριο εντελώς απολιτικό και ροζ ελπίζω να θυμηθούν κάποιοι και τον Λαλιώτη που χαράμισε τα λεφτά τού μηδέποτε δημιουργηθέντος Κτηματολογίου. Όπως και το πρόστιμο που έφαγε η χώρα γι΄ αυτό το «σκανδαλάκι» του «σκληρού Ροκά».

Ελπίζω να θυμηθούν τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις τού Λογιστή και τής Λιάνη με τον Ελ Σίντ και (εκείνη) τού Μητσοτάκη γιατί ξαφνικά σαν πολύ «αντιδεξιό σύνδρομο» έπιασε τα διαπλοκοκάναλα που μας παρουσιάζουν τον κοσκωτικό George, λες και προέρχεται από παρθενογένεση.

Εάν ο Καραμανλής καταφέρει να αποτελέσει την κολυμβήθρα τού Σιλωάμ για το ΠΑΣΟΚ, άξιος ο μισθός του. Θάρθει η Ντόρα με τον Γιωργάκη οπότε βλέπω κάτι «άχρηστα νησιά» σαν την Σύμη ή την Λήμνο να προσφέρονται στον Ερντογάν πεσκέσι.

Ελπίζω να μην έβλεπαν το κανάλι των μεγαλοεργολάβων και τού Πρετεντέρη οι διαδηλωτές αλλά να ενημερώθηκαν για το τι λέει για τις φωτιές στην Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία ο Αντιπρόεδρος τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα Δημοκρατίας, Ασφάλειας και Ελευθερίας, Φράνκο Φρατίνι.

Όχι τίποτα άλλο αλλά οι πολιτικές αναλύσεις σήμερα παραμένουν στα νηπιακά επίπεδα τής ελλείψεως πυροσβεστών.

Τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι οι τωρινές πυρκαγιές είναι οι μεγαλύτερες παγκοσμίως από το 1871 έως σήμερα. Και κατά τον Αλαβάνο προκλήθηκαν από αυτανάφλεξη. Ενώ εάν καταπιεζόταν κανένας πρακτορίσκος τού Ουράνιου Τόξου στην Φλώρινα θα ξεσήκωνε τον τόπο... Σιγά μην πάρει χαμπάρι ο Αλέκος ότι οι πυρκαγιές προκαλούν εσωτερική μετανάστευση, υπονομεύουν το ηθικό των πληγέντων και τούς μετατρέπουν σε ζητιάνους που παρακαλάνε για ένα ξεροκόμματο την κεντρική εξουσία. Ακόμα χειρότερα τους μετατρέπουν σε ανθρώπους πού ασχολούνται μόνον με την στοιχειώδη επιβίωσή τους. Η, ακόμα χειρότερα, τούς στέλνουν στους τυχοδιώκτες τού Λ.Α.Ο.Σ.

Αλλά ο Αλέκος θέλει ήττα τής ΝΔ και ήττα του δικομματισμού. Σωστός ο μάστορας. Δηλαδή θέλει συνεργασία με τούς Ανανιστές τού Γιωργάκη. Για να πανηγυρίσουν παρέα μια σχετικά πιθανή ήττα του Τάσου Παπαδόπουλου στην Κύπρο.
Κατά τα άλλα αυτοαναφλεγόταν ο Ταΰγετος στην 1 το βράδυ.

Ωραία Αριστερά έχουμε .Έλεος.»

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σπύρος avatar
    Σπύρος 29/08/2007 00:48:30

    Σπύρος ο αναγνώστης όχι Δημήτρης σύντροφε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.