#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/06/2008 12:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αυξάνουν τα ερωτήματα για την απαγωγή

Λύτρα 30 εκατ. ευρώ (κατ΄ άλλους 50) ζητούν οι απαγωγείς του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος για την απελευθέρωσή του,. Το ποσό πρέπει να καταβληθεί εντός επτά ημερών. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι η αρπαγή του κ. Γ. Μυλωνά, είναι έργο οργανωμένης εγκληματικής ομάδας, πιθανόν με τη συμμετοχή αλλοδαπών που έχουν «επιχειρησιακή» εμπειρία. Εμείς πάντως έχουμε δυο ερωτήματα που μας τριβελίζουν το μυαλό:

Πρώτον
: στις απαγωγές …«συνηθίζεται» να μην απαγάγουν αυτόν που έχει ή διαχειρίζεται τα λεφτά, γιατί τότε ποιος θα τους τα δώσει; Ιδιαίτερα αν πρόκειται για τόσο μεγάλο ποσό.

Δεύτερον
: Όπως μαθαίνουμε, δεν διευκρινίζεται ο τρόπος παράδοσης των χρημάτων. Απλώς λένε «θέλουμε τόσα».

Τρίτον
: ενώ χθες η οικογένεια παρακαλούσε τα ΜΜΕ να μην υπερβάλλει με λεπτομέρειες που μόνο κακό κάνουν, πως γίνεται και σήμερα όλες οι μεγάλες εφημερίδες έχουν λεπτομέρειες για το σημείωμα με τα λύτρα που βρήκε η σύζγος του θύματος;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. valerios avatar
  valerios 11/06/2008 12:45:49

  Ρε γιγαντα της σκεψης factor δεν μας λες και μας που το πας,μπας και καταλαβουμε οι ασχετοι,παρολο που εχουμε καταναλώσει τοσα film noir?
  Δεν περιοριζεσαι καλυτερα στα σκετα τα πολιτικά, γιατί στα αλλα,μαλλον λιγος μου φαίνεσαι.

 2. Factorx avatar
  Factorx 11/06/2008 13:06:55

  Για «προσωπικές υποθέσεις» του προέδρου της «Αλουμύλ», Γ. Μυλωνά, κάνει λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών η κ. Ευαγγελία Αλ. Μυλωνά, αντιπρόεδρος της εταιρείας. Οι «προσωπικές αυτές υποθέσεις» είναι που ώθησαν την κ. Μυλωνά να ζητήσει χθες το πρωί από το ΧΑ την αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρείας.
  Η κ. Μυλωνά απέφυγε έτσι με πολύ προσεκτικό τρόπο να αναφερθεί στην επίσημη -μέχρι τώρα- εκδοχή της «απαγωγής» του κ. Μυλωνά από αγνώστους και έθεσε εκ των πραγμάτων πλάι στην «απαγωγή», τον πολύ πιο ελαστικό και ευρύ όρο «εξαφάνιση».

 3. Λεμόνι avatar
  Λεμόνι 11/06/2008 17:32:15

  Η κ. Μυλωνά απέφυγε έτσι με πολύ προσεκτικό τρόπο να αναφερθεί στην επίσημη -μέχρι τώρα- εκδοχή της «απαγωγής» του κ. Μυλωνά από αγνώστους και έθεσε εκ των πραγμάτων πλάι στην «απαγωγή», τον πολύ πιο ελαστικό και ευρύ όρο «εξαφάνιση».
  Μήπως μου διαφεύγει κάτι? Υπάρχει ενδεχόμενο να μην πρόκειται για απαγωγή?

 4. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 11/06/2008 17:37:03

  Ο,ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΜΕ ΑΠΟΡΗΣΕ...

  «Κ», 11/6

  Η φωνή της ειλικρίνειας και της ευθύτητας στον κόσμο του επιχειρείν
  Του Σταυρου Τζιμα

  Καρδιά των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων το Κιλκίς, όπου διατηρεί εργοστάσιο με χίλιους εργαζόμενους και «ομπρέλα» την εισηγμένη από το 1998 στο Χ. Α. ALUMIL, η οποία αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο 26 θυγατρικών εταιρειών με δίκτυα διανομής σε 45 χώρες, καλύπτοντας Ευρώπη, Ασία, Αφρική και ΗΠΑ.

  ο πενηντάρης σήμερα «μονοκόμματος» βιομήχανος, που δουλεύει 12 ώρες την ημέρα και λατρεύει τους Doors και τους Rolling Stones…

  *****

  «Οι απαγωγείς είναι Ελληνες και επαγγελματίες»
  Των Θαναση Τσιγγανα - Γιωτας Μυρτσιωτη

  «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. «Ελληνες, επαγγελματίες, που έχουν ως κίνητρο τα λύτρα». Αυτό θεωρούν ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ. που συμμετέχουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης ότι είναι το προφίλ των δραστών… (: ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟΙ, λοιπόν)

  Μιλώντας ελληνικά και υπό την απειλή των όπλων, έσυραν έξω από το όχημα τη σύζυγό του…»: (: ΠΑΡΟΥΣΑ η σύζυγος – οι δράστες μιλούν ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

  Η αστυνομία πάντως άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά τα κίνητρα των απαγωγέων… (: ΠΡΙΝ, «είναι ποινικοί», μετά, «μπορεί να είναι και ξένοι)

  ..πάντως άνδρες της αστυνομίας από νωρίς το πρωί περισυνέλεγαν δακτυλικά αποτυπώματα και ερευνούσαν εξονυχιστικά τον προαύλιο χώρο όπου πιθανολογείται ότι σημειώθηκε η απαγωγή…»,(: η ΑΥΤΟΠΤΗΣ σύζυγος «πιθανολογεί»;;;).

  ***
  Αποκλείουν ενδεχόμενο τρομοκρατών
  Του Γιαννη Σουλιωτη

  “Πηγές από την Κατεχάκη προβάλλουν και το ενδεχόμενο η απαγωγή να έγινε από κακοποιούς μιας από τις βαλκανικές χώρες όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο κ. Μυλωνάς (Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Ρουμανία κ. ά.). Ενδεχόμενο, που ενισχύεται από τη μαρτυρία της συζύγου του απαχθέντος, ότι ο ένας εκ των δραστών μιλούσε σπαστά ελληνικά”… (: άρα, τώρα, ΔΕΝ είναι Έλληνες!)

  Οταν λίγο μετά τις 11 έφτασε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στο Πανόραμα, .. πετάχτηκαν στο πλάι και τον αιφνιδίασαν (οι δύο κρατούσαν πιστόλια και ο τρίτος αυτόματο όπλο). Μιλώντας ελληνικά , (: ΑΡΑ, Ελληνες, τώρα!), και υπό την απειλή των όπλων, έσυραν έξω από το όχημα τη σύζυγό του, (: άρα, ήταν αυτόπτης μάρτυς), έβαλαν τον ίδιο στο πίσω κάθισμα και εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση τη Θέρμη. (: η σύζυγος ΔΕΝ πήρε αμέσως τηλ. Στην Αστυνομία;;;).

  Λίγη ώρα νωρίτερα είχαν τηλεφωνήσει από το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Μυλωνά στη συζυγό του για να της γνωστοποιήσουν ότι ο συζυγός της είναι καλά και να της υποδείξουν το σημείο που εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο. Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως την ΕΛ. ΑΣ., (: γιατί δεν είχε τηλεφωνήσει πιο μπροστα;;;), και οι αστυνομικοί βρήκαν πράγματι το Ι. Χ., στο πίσω κάθισμα του οποίου υπήρχε το κινητό του θύματος, το ρολόι (: ΠΟΣΟ κόστιζε;;;) και το πορτοφόλι του…

  Πηγές, στο μεταξύ, από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών αποκάλυψαν στην «Κ» τη συμμετοχή της υπηρεσίας στις έρευνες, επιβεβαιώνοντας μάλιστα την εκδοχή της απαγωγής του επιχειρηματία για την απαίτηση λύτρων, (: ΑΝΤΙΘΕΤΟ αυτό και πάλι με το «ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα»)

  *****

  @"Πρώτο θέμα on line", 11/6

  "30.000.000 ΕΥΡΩ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ"
  της Έλσας Ποιμενίδου

  Λύτρα 30 εκατ. ευρώ ζητούν οι απαγωγείς, .. ποσό που πρέπει να καταβληθεί εντός ΕΠΤΑ ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κουκουλοφόροι είχαν αφήσει σημείωμα στο ντουλαπάκι της Mercedes του θύματος .. (: οι μπάτσοι ΔΕΝ το βρήκαν στην πρώτη έρευνα!!!).

  Το σημείωμα των δραστών είναι γραμμένο σε ηλεκτρονικό ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ σε πολύ καλά ελληνικά και αναγράφεται το ποσό των 30 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ. Η αγωνία της οικογένειας κορυφώθηκε μέχρι χθες το μεσημέρι, όταν άγνωστος άντρας τηλεφώνησε στη σύζυγο του κ. Μυλωνά και της είπε ότι ο άντρας της είναι καλά και να μην ανησυχεί. Το τηλεφώνημα διακόπηκε δίχως κάποια άλλη παραμικρή αναφορά.

  Με βάση ένα άλλο σενάριο υπήρξε ένα ακόμη τηλεφώνημα -πριν την ανακοίνωση λύτρων- στο οποίο το θύμα μίλησε για δευτερόλεπτα με τη γυναίκα του και της είπε ότι είναι καλά.

  Στην τρίτη τηλεφωνική επικοινωνία, πάντα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι δράστες ανέφεραν το υπέρογκο ποσό των λύτρων, που ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλες πηγές μιλούν για 50 εκατομμύρια. (: ΑΦΟΥ το είχαν πει με το σημείωμα, δεν υπήρχε αυτός ο λόγος επικοινωνίας).

  ***

  Όλες οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί .. καθώς η ηγεσία της Αστυνομίας προσπαθεί να μη δοθεί διάσταση στο θέμα μέχρι να υπάρξει ευτυχής κατάληξη. Λέγεται ότι η είδηση της απαγωγής διέρρευσε μέσω «motorolas» ..
  Εξάλλου, και ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης κ. Φλωρίδης εξέδωσε προφορική ΕΝΤΟΛΗ του για μη δημοσίευση στοιχείων που μπορεί να δυσχεράνουν τις αστυνομικές έρευνες.

  Οι έρευνες της αστυνομίας προσανατολίζονται ούτως ή άλλως στο οικονομικό έγκλημα, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας ή πράξη ακτιβιστών. Πάντως, αστυνομική φρουρά εξακολουθεί να βρίσκεται στην οικία του κ. Μυλωνά, αλλά και στα γραφεία του συνδέσμου, στην πλατεία Μοριχόβου.

  *****

  ΤΑ 3 ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ
  των Δημήτρη Πώποτα, Αριας Καλύβα

  Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι μέχρι στιγμής σε θέση να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για τα κίνητρα των αγνώστων κουκουλοφόρων .. Ειδικότερα:
  -Ενα μεγάλο ποσοστό, βάσει του modus operandi των απαγωγέων, οδηγεί στο συμπέρασμα πως πρόκειται για υπόθεση είσπραξης ΛΥΤΡΩΝ.

  ΟΜΩΣ μια λεπτομέρεια που εξετάζεται προσεκτικά ουσιαστικά ακυρώνει αυτό το ενδεχόμενο. Και αυτό γιατί, όπως δείχνει η ελληνική αλλά και διεθνής πρακτική, οι απαγωγείς λύτρων δεν αρπάζουν τον πατριάρχη της οικογένειας .. Συνεπώς, σύμφωνα με τον παραπάνω συλλογισμό, η απαγωγή του κ. Μυλωνά μοιάζει να έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα.

  -Η σύζυγος του Βορειοελλαδίτη βιομηχάνου, που ήταν ΠΑΡΟΥΣΑ στο σκηνικό της αρπαγής του άνδρα της, κατέθεσε πως ένας από τους τρεις απαγωγείς κρατούσε στα χέρια του ένα αυτόματο όπλο .. ΕΑΝ ο άγνωστος κουκουλοφόρος κρατούσε στα χέρια του αυτόματο τύπου MP5 (έχουν κλαπεί τουλάχιστον δύο από την Ελληνική Αστυνομία), τότε η ενέργεια αυτή θα έδειχνε σε ένα μεγάλο ποσοστό πως μπορούμε να μιλάμε για απαγωγείς – τρομοκράτες. ΑΝ πρόκειται για καλάσνικοφ με πτυσσόμενο κοντάκι, τότε πιο πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ομάδες Ρωσοπόντιων που «ειδικεύονται» σε απαγωγές και ομηρίες.

  -..το γεγονός ότι η ομάδα των ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ γνώριζε ότι ο βιομήχανος θα άφηνε τον συνταξιούχο αστυνομικό-φρουρό στις εννέα το βράδυ –προκειμένου να πάει για φαγητό με τη σύζυγό του και στη συνέχεια θα επέστρεφε μόνος του στο σπίτι, όπως επίσης και ότι το σημείο όπου θα γινόταν η αρπαγή δεν καλυπτόταν από κλειστό κύκλωμα κάμερας, μόνο τυχαίο δεν είναι. (: ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ήταν ...κλεφτικοτάδες συν χαζοί, αν έκαναν διαφορετικά το ελάχιστο).

  ***

  "Σοκ από την απαγωγή του προέδρου του ΣΒΒΕ"
  της Έλσας Ποιμενίδου

  ..Στις 10.30 χθες βράδυ καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στο Πανόραμα (οδός Πανοράματος 33),συνοδευόμενος από τη συζυγό του οι δράστες οι οποίοι τον περίμεναν στο ΓΚΑΡΑΖ της βίλας του, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος. Αμέσως μετά, αφού ΠΡΩΤΑ ανάγκασαν τη σύζυγό του να κατέβει επιβιβάστηκαν και οι ίδιοι σε αυτό ..

  Σύμφωνα με τα όσα έχει πει η σύζυγός του, οι τρεις ένοπλοι δράστες του είπαν «ΜΥΛΩΝΑ, ΚΑΛΩ΅ΗΡΘΕΣ, ΦΕΥΓΟΥΜΕ». Αμέσως, άφησαν τη γυναίκα του να φύγει, επιβίβασαν με τη ΒΙΑ τον κ. Μυλωνά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και εξαφανίστηκαν ..

  Λίγα λεπτά αργότερα οι απαγωγείς τηλεφώνησαν στην κυρία Μυλωνά από το κινητό του συζύγου της και της υπέδειξαν το σημείο στο οποίο είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο. Μίλησε και η ίδια με τον σύζυγό της, η επικοινωνία ήταν χωρίς εντάσεις, δεν της ζήτησαν κάτι, αλλά όπως επισήμανε ο ένας από τους απαγωγείς μιλούσε σπαστά ελληνικά, οι άλλοι δύο πολύ καλά ελληνικά.(: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μίλησαν ΚΑΙ οι τρεις!).

  Ταραγμένη η σύζυγος του ειδοποίησε την αστυνομία (: ΚΑΛΑ, μέχρι τότε ΔΕΝ είχε πάρει τηλ.;;;), και μετέβη στο σημείο που της υποδείχθηκε. Βρήκε το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο οι δράστες είχαν αφήσει το κινητό τηλέφωνο του προέδρου του ΣΕΒ Βορείου Ελλάδας καθώς και το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ρολόι που φορούσε στο χέρι του, (: ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ όχι;;;).

  ..η αστυνομία ειδοποιήθηκε από φύλακα του σούπερ μάρκετ .. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φύλακας παρατήρησε τέσσερις άνδρες να επιβιβάζονται βιαστικά σε ένα ΤΖΙΠ μάρκας Μερσεντές με πινακίδες Θεσσαλονίκης. Οι δράστες με τον κ. Μυλωνά διέφυγαν προς άγνωστο κατεύθυνση, προφανώς με δικό τους αυτοκίνητο.

  Το γεγονός ότι οι δράστες άφησαν το ρολόι του θύματος στο αυτοκίνητο, πριν φύγουν με άλλο μέσο προς άγνωστη κατεύθυνση ερμηνεύεται ως «σημάδι» ότι κρατούν τον επιχειρηματία. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας, πάντως, ήταν ότι ο Γιώργος Μυλωνάς έπεσε θύμα επαγγελματιών κακοποιών, με σκοπό τα λύτρα και ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ την τρομοκρατική ενέργεια .. Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Θεσσαλονίκη.

  Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ξεκίνησε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης υπό την προεδρεία του αρμόδιου υφυπουργού Παναγιώτη Χηνοφώτη και του αρχηγού της ΕΛΑΣ Βασίλη Τσιατούρα. Στο σπίτι της οικογένειας βρίσκεται ο γενικός αστυνομικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντώνης Μπάμιατζης.

  ..Οι αρχές θεωρούν ότι πρόκειται είτε για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο είτε για μία γρήγορη ενέργεια, (: ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ; η μέρα με τη νύχτα είναι), την οποία ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ να εντοπίσουν, καθώς η δράση των αρχών ήταν άμεση.

  *****

  ΧΟΡΟΣ ΑΠΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

  Η ΑΠΑΓΩΓΗ του επιχειρηματία και ενός εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Μακεδονικός Χαλβάς, Αλέξανδρου Χαΐτογλου, στις 15 Δεκεμβρίου 1995 από τους αδελφούς Νικόλαο και Βασίλη Παλαιοκώστα, άνοιξε τον χορό των απαγωγών στη Θεσσαλονίκη. (: Εδώ έχουμε εξαίρεση του κανόνα ν μην απάγεται ο πατριάρχης της οικογενείας. Δεν ξέρω, όμως, ΑΝ ο Χαΐτογλου είχε αδερφό ή πατέρα συνεταίρο. Ξέρει κάποιος, παίδες;).
  .. κρατήθηκε όμηρος για τέσσερις ημέρες μέχρι να καταβληθούν λύτρα 260 εκατομμυρίων δραχμών.

  Ακολούθησε, τον Αύγουστο του 1996, η απαγωγή του 21χρονου φοιτητή Διαμαντή Τσαμπάζη, γιου εργολάβου της Θεσσαλονίκης. Έξι Αλβανοί, εκ των οποίων οι δύο καταδικάστηκαν, τον οδήγησαν στην Αλβανία, όπου στάλθηκαν λύτρα 150 εκατομμυρίων δραχμών για την απελευθέρωσή του, που έγινε τελικά στην Κέρκυρα.

  Στις 9 Σεπτεμβρίου 1998 τρεις Αλβανοί απάγουν μία 18χρονη από στάση λεωφορείων στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου και εισπράττουν 2 εκατομμύρια δραχμές για την απελευθέρωσή της.

  Στις 14 Φεβρουαρίου 2000, τέσσερις Έλληνες απήγαγαν τον 18χρονο Γιώργο Περιστέρη, γιο αρχιτέκτονα από τη Θεσσαλονίκη. Τον κράτησαν όμηρο για δύο ημέρες και τον απελευθέρωσαν αφού εισέπραξαν 44 εκατομμύρια δραχμές. Λίγες ώρες αργότερα όμως συνελήφθησαν και βρέθηκαν τα περισσότερα χρήματα.

  Η απαγωγή της 6χρονης Μαρκέλας Χαζάκη, κόρης επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο στις 11 Απριλίου του 2002. Το κορίτσι έμεινε στα χέρια τεσσάρων ομογενών 26 ημέρες. Οι απαγωγείς αξίωναν για την απελευθέρωσή της το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά η αστυνομία εντόπισε το διαμέρισμα όπου κρατούνταν η 6χρονη, εισέβαλε, την απελευθέρωσε και συνέλαβε τους δράστες.

 5. svk avatar
  svk 11/06/2008 20:44:53

  valerios Says:
  June 11th, 2008 at 12:45 pm
  Ρε γιγαντα της σκεψης factor δεν μας λες και μας που το πας,μπας και καταλαβουμε οι ασχετοι,παρολο που εχουμε καταναλώσει τοσα film noir?
  Δεν περιοριζεσαι καλυτερα στα σκετα τα πολιτικά, γιατί στα αλλα,μαλλον λιγος μου φαίνεσαι.

  ΦΙΛΕ....ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ καταναλώνεις film ΚΑΙ noir......ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΖΕΡΑΛ ΝΤΕ ΒΙΛΙΕ!!!
  ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΟΥ!!!
  ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕ ΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ .... ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....
  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

 6. Vass avatar
  Vass 11/06/2008 21:38:28

  Νήπιε, χαράς το κουράγιο σου να σταχυολογήσεις και να σχολιάσεις όλα αυτά τα σουρεαλιστικά ρεπορτάζ των εφημερίδων. Ο καθένας ανάλογα με το τι εμπορεύεται θέτει και την υπόθεση εργασίας.

 7. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 12/06/2008 13:53:50

  Σήμερα, 12/6: "Δίνουν διορία επτά εργάσιμες ημέρες για τα λύτρα" και άλλα...

  http://www.protothema.gr/content.php?id=10316

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.