04/02/2010 21:57
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Πράσινο φως" από Τρισέ για τα μέτρα

«Στη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα της κυβέρνησης», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΚΤ. Υψηλό εντεταλμένο, με πολιτικό ρόλο, επιθυμεί στην Ελλάδα η Κομισιόν. Προβληματισμός στην ΚΟ ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα

Στήριξη στο ελληνικό Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης παρείχε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Όπως είπε ο πρόεδρός της Ζαν Κλοντ Τρισέ, «τα μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση», εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία ότι θα εφαρμοστούν.

Απο την πλευρά του ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, εκτίμησε ότι οι υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης θα βοηθήσουν την Ελλάδα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και επανέλαβε ότι εφόσον χρειαστεί, θα μπορούσε να βοηθήσει και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Πάντως, συνεχίστηκαν και σήμερα Πέμπτη οι πιέσεις στην αγορά ομολόγων, διατηρώντας το spread των ελληνικών δεκαετών στο επίπεδο των 350 μονάδων βάσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.