26/03/2010 18:41
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΤΤ: Μεταβολές στην τιμολογιακή πολιτική δανειών και καταθέσεων

Δέσμη αποφάσεων με σκοπό να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών του και των καταναλωτών, ανακοίνωσε σήμερα το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ).

    Ειδικότερα, στην στεγαστική και καταναλωτική πίστη με σκοπό την αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων, προσφέρει το νέο προϊόν Στεγαστικών Δανείων "ΑΚΙΝΗΤΟ 3Χ3", μειώνοντας κατά 1,50% το ειδικό σταθερό προνομιακό επιτόκιο για 3 έτη, στο επίπεδο του 3,00% (από 4,50%). Παρά την αυξητική τάση των επιτοκίων, διατηρεί αμετάβλητα τα βασικά επιτόκια Στεγαστικής και Καταναλωτικής Πίστης, καθώς και τα λοιπά επιτόκια στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων. Επίσης, παρά τη μείωση της ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος, συνεχίζει να χορηγεί με τον ίδιο ρυθμό στεγαστικά δάνεια.

    Στις καταθέσεις συνεχίζει να προσφέρει το ασφαλές και υψηλής απόδοσης καταθετικό προϊόν, τον λογαριασμό "ΑΝΕΒΑΙΝΩ", που συνδυάζει, όπως αναφέρει το ΤΤ, εγγυημένα υψηλά και σταθερά αυξανόμενες αποδόσεις σε μηνιαία βάση που κυμαίνονται από 1,40% έως και 6,00%, για ποσά από 50.000 ευρώ και άνω και για διάστημα κατάθεσης 15 μηνών, με απόλυτη ελευθερία ρευστοποίησης ανά μήνα, χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση, προϋπόθεση και ψιλά γράμματα.

    Επίσης, συνεχίζει την μακρόχρονη παράδοσή του, χτίζοντας σε βάθος χρόνου μια απλή και ειλικρινή σχέση με τους πελάτες του καταργώντας και τη μοναδική επιβάρυνση επί των λογαριασμών καταθέσεων, η οποία συνδέονταν με τους ακίνητους λογαριασμούς.

    *Τα επιτόκια καταθέσεων υπόκεινται σε φορολόγηση με συντελεστή 10% σήμερα, ενώ τα επιτόκια Στεγαστικών Δανείων επιβαρύνονται με εισφορά 0,12% του ν.128/75.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.