10/12/2009 16:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να αποζημιωθούν οι καταστηματάρχες που υπέστησαν ζημιές

Την καταβολή αποζημιώσεων στους καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας που οι επιχειρήσεις τους υπέστησαν ζημιές κατά το διήμερο 6 και 7 Δεκεμβρίου, ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κ. Μίχαλος. Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

    “Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο, απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας, από ταραχές σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια, προέβη στην καταγραφή των επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές, κατά το διήμερο 6 και 7 Δεκεμβρίου 2009, όπως το ίδιο είχε πράξει και στα θλιβερά γεγονότα του περσινού Δεκεμβρίου αλλά και του Μαρτίου του 2009.

    Βεβαίως αναγνωρίζουμε, το σημαντικό έργο που επιτέλεσε το αρμόδιο Υπουργείο για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών και των επιχειρήσεων, και τα επεισόδια ήταν περιορισμένα και μικρής έκτασης και διάρκειας, όμως θεωρούμε υποχρέωσή μας, να σας ενημερώσουμε ότι υπέστησαν ζημιές περίπου 40 επιχειρήσεις στο κέντρο των Αθηνών και ειδικότερα στους δρόμους, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Στουρνάρη, Τζωρτζ, Κάνιγγος και σε άλλους γειτονικούς δρόμους στο κέντρο των Αθηνών.

    Γνωρίζοντας όλοι μας, πολύ καλά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν όλες ανεξαιρέτως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτές τις πληγείσες επιχειρήσεις, η οποιαδήποτε βοήθεια και συμπαράσταση της πολιτείας, και σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε, ώστε να γίνει ανάλογη νομοθετική ρύθμιση και να αποζημιωθούν κι αυτές”.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Strange Attractor avatar
    Strange Attractor 11/12/2009 00:51:40

    Να πληρώσουν τα κόμματα από την κρατική τους επιδότηση. Ως κίνηση καλής θέλησης. Να δείξουν κάποιο ανθρώπινο πρόσωπο. Στο όνομα τους την πληρώνουν τα μαγαζιά των αθώων. Αυτά είναι και θα έπρεπε να είναι οι στόχοι τβν μπαχαλάκηδων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.