09/02/2010 15:57
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ενδεχόμενο συμμετοχής ΤΤ στην Aspis Bank

Το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Aspis Bank ΑΕ θα εξετάσει το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΤΤ.

    Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ορθής, έγκαιρης και πλήρους ενημέρωσης των μετόχων, του επενδυτικού κοινού, κάθε ενδιαφερόμενου και κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (επιστολή α.π. 514/9.2.2010), με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωστοποιείται ότι σήμερα, 9η Φεβρουαρίου 2010, πρόκειται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας, προκειμένου, μεταξύ άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, να εξεταστεί το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Aspis Bank, καθώς και οι όροι και οι προϋποθέσεις πραγματοποίησης της συμμετοχής αυτής. Εφόσον υπάρξει σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για το θέμα αυτό, η τράπεζα θα προβεί σε άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και των μετόχων.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.