28/08/2009 00:27
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραποίησε τα εκλογικά αποτελέσματα για να φανεί ότι πήρε...μικρότερο ποσοστό!!!Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο ομολόγησε χθες ότι παραποίησε τα αποτελέσματα των τελευταίων προεδρικών εκλογών ανακοινώνοντας ότι εξασφάλισε ποσοστό μικρότερο του πραγματικού, προκειμένου η νίκη του να φανεί πιο πιστευτή.

"Στις τελευταίες εκλογές με ψήφισε το 93% των Λευκορώσων", είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ισβέστια. "Διέταξα να μην ανακοινωθεί ποσοστό 93%, αλλά γύρω στα 80%. Κι' αυτό επειδή ένα ποσοστό πάνω από το 90% δεν περνά ψυχολογικά", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, ο Λουκασένκο επανεξελέγη με 83% των ψήφων στις εκλογές του 2006, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν ως μη δημοκρατικές από τη Δύση. Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο διοικεί αυτή την πρώην σοβιετική δημοκρατία με σιδηρά πυγμή από το 1994 και χαρακτηρίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ ως "ο τελευταίος δικτάτορας της Ευρώπης".

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.