#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/02/2012 09:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι Ρότσιλδ θέλουν τις τράπεζες του Ιράν;Μήπως ένα από τους βασικούς λόγους που οι ΗΠΑ και το Ισραήλ στοχοποιούν το Ιράν, είναι για να κερδίσουν τον έλεγχο της κεντρικής του τράπεζας;

Όσο αυξάνονται οι εντάσεις που οδηγούν προς έναν απερίσκεπτο πόλεμο στο Ιράν, τόσο αξίζει να συγκρίνουμε το ιρανικό τραπεζικό σύστημα με αυτά των ΗΠΑ, της Βρετανίας, και του Ισραήλ.

Κάποιοι ερευνητές, τονίζουν το γεγονός ότι, το Ιράν είναι μια από τις τρεις μόνο χώρες στον κόσμο, των οποίων η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχεται από τους Rothschild.

Πριν από την 11/9/2001, οι χώρες αυτές ήταν επτά: Αφγανιστάν, Ιράκ, Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Β. Κορέα, και Ιράν.

Μέχρι το 2003, οι Rothschild κατάφεραν να «καταπιούν» το Αφγανιστάν και το Ιράκ, ενώ μέχρι το 2011, το ίδιο έγινε και με το Σουδάν και την Λιβύη.

Στην Λιβύη μάλιστα, εγκαθιδρύθηκε μια τράπεζα των Rothschild στη Βεγγάζη, την ώρα που η χώρα σπαράσσονταν από τον εμφύλιο πόλεμο!

Το Ισλάμ απαγορεύει την χρέωση τόκου, κάτι που αποτελεί σημαντικότατο πρόβλημα για το τραπεζικό σύστημα των Rothschild. Μέχρι πριν μερικούς αιώνες, το ίδιο ίσχυε και στον χριστιανικό κόσμο, και μάλιστα η χρέωση τόκου τιμωρούνταν με θάνατο. Θεωρούνταν ως εκμετάλλευση, και υποδούλωση!

Από το 1815 περίπου, οπότε και  οι Rothschild ανέλαβαν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, συνεχώς επεκτείνουν τον έλεγχό τους στις τράπεζες όλου του κόσμου. Η μέθοδος που ακολουθούσαν ήταν να πείθουν τους κατά τόπους διεφθαρμένους πολιτικούς να δέχονται τεράστια δάνεια, τα οποία όμως δεν μπορούν ποτέ να ξοφλήσουν, και έτσι οι χώρες τους να καθίστανται υποχείρια και θύματα των τραπεζικών δυνάμεων των Rothschild.

Αν κάποιος ηγέτης αρνείται τα δάνεια αυτά, απομακρύνεται ή δολοφονείται.

Αν αποτύχουν αυτές οι μέθοδοι, τότε πραγματοποιούνται εισβολές, και αμέσως εγκαθιδρύεται στη χώρα μια νέα κερδοσκοπική τράπεζα υπό τον έλεγχο των Rothschild.

Οι Rothschild ασκούν ισχυρότατη επιρροή στα παγκόσμια ΜΜΕ. Με την μέθοδο της συνεχούς επανάληψης, τα ΜΜΕ πείθουν τους λαούς να δέχονται ως αλήθεια τις διάφορες ιστορίες τρόμου σχετικά με τους «κακούς» του πλανήτη.

Οι Rothschild ελέγχουν την Τράπεζα της Αγγλίας, την αμερικανική Federal Reserve, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών.

Παράλληλα, έχουν στα χέρια τους το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου χρυσού, ελέγχοντας και το χρηματιστήριο χρυσού του Λονδίνου, το οποίο καθημερινά ορίζει την τιμή του.

Λέγεται, πως η συγκεκριμένη οικογένεια κατέχει πάνω από τον μισό συνολικό πλούτο ολόκληρου του πλανήτη, που υπολογίζεται από την Credit Suisse στα $231 τρισεκατομμύρια. Όλα αυτά τα ελέγχει η σημερινή επικεφαλής της οικογένειας, Evelyn Rothschild.

Κάποιοι αντικειμενικοί παρατηρητές πιστεύουν πως η Τεχεράνη δεν δαιμονοποιείται επειδή αποτελεί μια πυρηνική απειλή, όπως οι Ταλιμπάν, ο Σαντάμ Χουσείν, αλλά και ο Καντάφι, δεν συνιστούσαν πραγματικές απειλές.

Τότε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος;

Ο πραγματικός λόγος είναι τα τρισεκατομμύρια που θα κερδηθούν από το πετρέλαιο, ή τα αντίστοιχα  από τον πόλεμο;

Ο πραγματικός λόγος είναι να χρεοκοπήσουν οι ΗΠΑ, ή να ξεκινήσει ο Γ` Π.Π.;

Ο πραγματικός λόγος είναι να καταστραφούν οι εχθροί του Ισραήλ, ή απλά να καταστραφεί η κεντρική τράπεζα του Ιράν, έτσι ώστε να μην μείνει κανείς που δεν θα συμμετέχει στην παγκόσμια τραπεζική κομπίνα των Rothschild;

Μπορεί τελικά ο πραγματικός λόγος να είναι ένας από όλους τους παραπάνω, ή ακόμη χειρότερα, όλοι μαζί!

 

Του Pete Papaherakles

American Free Press

http://americanfreepress.net/?p=2743

Απόδοση: S.A.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ε.Ρ. avatar
  Ε.Ρ. 28/02/2012 10:08:55

  Είναι πολύ σωστό το άρθρο :
  - Στην Λιβύη μάλιστα, εγκαθιδρύθηκε μια τράπεζα των Rothschild στη Βεγγάζη, την ώρα που η χώρα σπαράσσονταν από τον εμφύλιο πόλεμο! ΙΣΧΎΕΙ !!!! και χρηματοδοτεί τους αντιΚανταφικούς ! Το πιθανότερο είναι να υπέγραψαν δάνεια τα οποία η Λιβύη θα ξεχρεώνει για μερικούς... αιώνες με τα πετρέλαια της. Το ίδιο έγινε και με την Ελλάδα στις αρχές της επανάστασης. ! Όποιος θέλει να φτιάξει χώρα, πρέπει να έχει ελεγχόμενη κεντρική τράπεζα και δανεικό νόμισμα και να πληρώνει τόκους για ...αιώνες !

  • anonymous avatar
   anonymous @ Ε.Ρ. 28/02/2012 13:18:40

   Ο πόλεμος της Λιβύης έχει μεγάλες αντιστοιχίες με την Ελληνική επανάσταση. Οι ντόπιοι αγωνιστές καπελώθηκαν από τους διάφορους "φιλέλληνες" οι οποίοι ήταν πράκτορες. Πράκτορες εστάλησαν και στη Λιβύη.
   Η ίδια η επανάσταση καπελώθηκε και φτάσαμε στο σημερινό σημείο, να αγωνιζόμαστε για να επιβιώσουμε και να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.
   Το ίδιο έγινε και στη Λιβύη.

 2. Geros avatar
  Geros 28/02/2012 10:21:33

  Βρε παιδιά μου ήρθε μια ιδέα : Αν οι Rothschild έχουν τόσα χρήματα γιατί δεν τους στέλνουμε τον Τσάκα να τους πείσει να βάλουν κανένα φράγκο στον Παναθηναϊκό? Ο Τσάκας και ο συγγραφέας του άρθρου θα κάνουν και καλή παρέα , και οι δυο ασχολούνται με παραμύθια της χαλιμάς.
  Μονο ένα πράγμα , μην πάνε να βρούνε ΤΗΝ Evelyn , είναι Ο Evelyn.

  • Kραντωρ avatar
   Kραντωρ @ Geros 28/02/2012 12:55:32

   Διαπιστωνω ετοιμὀτητα στην καλυψη των ιχνων σας. Το θεμα εγκειται στο πως θα προστατευονται οι λαοι απο τους Rothschild και τους ομοἰους του. Δημοκρατια με ασυδοτους διεθνεις τραπεζιτες δεν μπορει να υπαρξη...

 3. ikons avatar
  ikons 28/02/2012 10:42:44

  μονο ελληνας μπορουσε να γραψει τετοια μπουρδα...

  • Flat avatar
   Flat @ ikons 28/02/2012 12:21:21

   Σε τι ακριβώς διαφωνείς;

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ ikons 28/02/2012 12:50:11

   Γράψε ένα άρθρο που να καταρρίπτει τα παραπάνω. Δικαιολόγησε την "άποψη" σου...

  • Παστός Αστός avatar
   Παστός Αστός @ ikons 28/02/2012 21:28:24

   http://www.tripolipost.com/articledetail.asp?c=2&i=1269

  • Arvanitis Peter avatar
   Arvanitis Peter @ ikons 01/03/2012 07:54:04

   Σου συνιστώ φίλε Ικος να αρχίσεις να διαβάζεις. Σταμάτα να σκοτώνης την ώρα σου παίζοντας πρέφα στον καφενέ!! Μελέτη για να ανοίξουν τα μάτια σου ειδικά για τους Rothchilds, Rockefeler, Bilderbergs etc.

 4. adidrust avatar
  adidrust 28/02/2012 11:16:21

  μία μικρή διόρθωση, είναι ο Evelyn Rothschild (όχι η).
  κατά τ'άλλα, για του λάτρεις της συνωμοσιολογίας, είναι καλό άρθρο.
  ...στην πραγματικότητα τώρα, από πότε έγινε διαχωρισμός μεταξύ κρατών και των επιχειρηματιών που πράττουν υπέρ τους; ποτέ!
  με τις ευλογίες του "Στέμματος" (όπως έλεγαν παλιότερα)...όποιο και να'ναι αυτό.

  • Flat avatar
   Flat @ adidrust 28/02/2012 11:21:21

   Καθαρά γυνακείο όνομα. Σαν να λέμε Κατίνα Δημητρόπουλος.

 5. thanos avatar
  thanos 28/02/2012 11:30:25

  Το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι κεντρικές -προσέξτε οι κεντρικές- τράπεζες των κρατών του κόσμου είναι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ και ελέγχονται από μία οικογένεια, είναι πανθομολογούμενο. Αυτό πόσο είναι συνωμοσιολογικό δεν το καταλαβαίνω.

 6. Γιώργος avatar
  Γιώργος 28/02/2012 12:53:29

  Από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας ήταν η οικογένεια Ρότσιλντ, αν θυμάμαι καλά...

 7. Ελληνική Φιλοσοφία avatar
  Ελληνική Φιλοσοφία 28/02/2012 13:32:27

  Καλα οι Ροθστσιλντ ας πανε να γλυψουν καμια πυραμιδα και μετα τα λεμε, χαχα.

 8. franc avatar
  franc 28/02/2012 15:55:08

  Φυσικά και δεν πρόκειται για συνομωσιολογία αλλά για απλή διαπίστωση. Προσωπικά πιστεύω οτι 4 είναι οι οικογένειες που κυβερνούν τον κόσμο όπως αποδεικνύεται στο παρακάτω άρθρο :
  http://english.pravda.ru/business/finance/18-10-2011/119355-The_Large_Families_that_rule_the_world-0/

  Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει οτι το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα είναι πυραμιδοειδές, με τους φτωχούς στη βάση, τά μεσαία στρώματα στη μέση και τους πλούσιους στην κορυφή? Και αν πάρουμε τους 500 πλουσιώτερους που δημοσιεύει το forbes πχ. ποιός αμφιβάλλει οτι και αυτοί σχηματίζουν πυραμίδα στην οποία ένας είναι στην κορυφή αλλος λίγο πιό κάτω δεύτερος, παρακάτω ο τρίτος κ.ο.κ? Τώρα αν μια χρονιά ο Νο1 είναι ο Rotchild και την άλλη ο Paulson κ.ο.κ, δεν νομίζω οτι έχει σημασία, αν και η διαφορά είναι δυσδιάκριτη ανάμεσά τους. Αυτό που επισημαίνει η pravda έχει νόημα γιατί οι 4 οικογένειες που αναφέρει είναι μόνιμα παρούσες στον μηχανισμό του παγκόσμιου ελέγχου του πλούτου.

  • Γιώργος1 avatar
   Γιώργος1 @ franc 28/02/2012 20:35:41

   Να ξέρεις ότι οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ δεν θέλουν να εμφανίζονται σε τέτοιες λίστες...

 9. AK avatar
  AK 24/06/2012 16:34:46

  Εγώ μπορώ να έχω μιά δουλειά , να κερδίζω χρήματα για να ζώ άνετα και δεν με ενδειαφέρει ποιός είναι ο πλουσιώτερος άνθρωπος στον κόσμο ! Εμείς οι απλοί άνθρωποι αυτό μας ενδειαφέρει . Φταίνε οι Ρότσιλντ για τα εκκατομύρια άνεργους και φτωχούς του κόσμου ή φταίνε οι καραγκιόζηδες οι τοπικοί άρχοντες . Ποιά είναι τα συμφέροντα των Ρότσιλντ , με τόσο πλούτο , από την ύπαρξη χιλιάδων ανέργων και πεινασμένων ; Μήπως είναι άρρωστοι ; Δεν νομίζω ! Τους μύθους αυτούς τους καλλιεργούν οι διάφοροι τοπικοί απατεώνες πολιτικοί για να ρίχνουν το φταίξιμο για όλα τα κακά σε αυτούς , να στρέφουν την οργή του κόσμου σε κάποιο ανύπαρκτο και άγνωστο εχθρό και να μένουν στο απυρόβλητο αυτοί που φταίνε πραγματικά !

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.