05/07/2009 19:02
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα μέθοδος κατά της λαθρομετανάστευσης στις ΗΠΑ


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση χρησιμοποιώντας μια νέα μέθοδο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Wall Street Journal , στο εξής θα διώκονται οι εργοδότες τους και όχι οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες. Η Υπηρεσία Μετανάστευσης της Αμερικής δήλωσε πως άρχισαν ήδη τον έλεγχο 652 εταιριών. Αν βρεθεί ότι έχουν γίνει παράτυπες προσλήψεις τότε ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς με τη μορφή χρηματικών προστίμων και ποινικών διώξεων.Η νέα αυτή τακτική είναι τελείως διαφορετική από  αυτήν που κυριαρχούσε επί Προεδρίας Μπους και που βασίζονταν στις ξαφνικές επιδρομές (σκούπες)  προκειμένου να εντοπιστούν οι λαθρομετανάστες.

Ο Ομπάμα στρέφεται τώρα κατά της λαθρομετανάστευσης ώστε να καθησυχάσει τους πολέμιους της κυβέρνησής του που τον κατηγορούν ότι επιδιώκει να μοιράσει υπηκοότητες σε αλλοδαπούς εργάτες την ίδια ώρα που η Αμερική μαστίζεται από την ανεργία. Αν και η νέα μέθοδος που χρησιμοποιείται προκειμένου να καταπολεμηθεί η λαθραία εργασία δεν έχει άμεσα αποτελέσματα, παρ` όλα αυτά, το αποτέλεσμα για τους λαθρομετανάστες είναι το ίδιο, χάνουν την  πηγή εισοδήματός τους.

 Wall Street Journal

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.