#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/06/2012 12:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κρίση χρέους είναι απλώς μια απάτη των τραπεζιτών!Το όνειρο του Χίτλερ, για μια Ευρώπη ενωμένη κάτω από την γερμανική μπότα, με την συνδρομή της Γαλλίας του Βισύ, πλησιάζει όλο και πιο πολύ στην εκπλήρωσή του, μετά και την πρόσφατη συμφωνία της ευρωζώνης, που έχει σκοπό την επίλυση της κρίσης χρέους.

Εκεί που απέτυχαν τα στούκας, οι SS, και τα πάνζερ, πετυχαίνουν οι τράπεζες, μέσα από την κρίση που οι ίδιες δημιούργησαν. Πρόκειται για πόλεμο, με άλλα μέσα, όπου αντί για στρατιωτικές μάχες, διεξάγονται κρυφές ψυχολογικές επιχειρήσεις, με το ίδιο όμως αποτέλεσμα: Την διάλυση των εθνικών κυριαρχιών, και την καθιέρωση του «Deutchland Deutchland uber alles».

26 από τις συνολικά 27 χώρες μέλη της ΕΕ συμφώνησαν να παραδώσουν τα δημοσιονομικά τους ζητήματα προς έγκριση, (ή και τροποποίηση) της ΕΕ.

Δυο από αυτές τις χώρες είναι φυσικά η Γερμανία, που ήθελε να κυριαρχεί στην Ευρώπη από την εποχή του Χίτλερ, με τον μικρότερο εταίρο της την Γαλλία, που ήθελε να κάνει το ίδιο πριν από εκατό  χρόνια, επί Ναπολέοντος.

Άρα, 24 χώρες αποδέχθηκαν την απεμπόληση των κυριαρχικών τους δικαιωμάτων σε δυο μεγάλες.

Ακόμη και ο όρος «κρίση εθνικού χρέους», αφήνει να εννοηθεί ότι το πρόβλημα και η αιτία του είναι οι εθνικές κυριαρχίες, και όχι η εκούσια εξαπάτηση των πολιτών από πλευράς των πολυεθνικών τραπεζικών οργανισμών.

Η μόνη χώρα που αντέδρασε ήταν η Βρετανία, που σήμερα μάλιστα μοιάζει ιδιαίτερα σωστή στην επιλογή της να μην ενταχθεί εξ αρχής στο ευρώ. Καλά θα κάνει τώρα η Βρετανία να βρει τρόπους να ανατινάξει το τούνελ που την ενώνει με την Ευρώπη, και να ξαναθυμηθεί τους εμπνευσμένους λόγους του Winston Churchill από την εποχή του Β`ΠΠ.

Τους τελευταίους μήνες είδαμε την αναστολή της δημοκρατίας στην Ελλάδα και στην Ιταλία, με την Γερμανία και την Γαλλία παρέα με τους τραπεζίτες, να απομακρύνουν τους νόμιμα εκλεγμένους ηγέτες, και να εγκαθιστούν φασιστικά καθεστώτα, που κατευθύνονται από μη εκλεγμένες μαριονέτες, με δικτατορικές εξουσίες.

Και όλα αυτά στηρίζονται που; Στο ότι η Ελλάδα, η Ιταλία, και ολόκληρη η ευρωζώνη έχουν πλημμυριστεί με ψεύτικο χρήμα, που φτιάχτηκε από το πουθενά, και που είναι τόσο άνευ αξίας, που το να το αποκαλούμε χρήμα είναι σαν να αποκαλούμε τον ήλιο … λάμπα!

Αυτό το ψεύτικο χρήμα γέμισε τις οικονομίες κάποιων χωρών, με αποτέλεσμα να καταντήσουν εξαρτημένες (σαν τοξικομανείς) απ  αυτό, και στη συνέχεια μια πλαστή κρίση εμφανίσθηκε από το πουθενά, και χρησιμοποιήθηκε προκειμένου οι χώρες να εκβιαστούν για να παραδώσουν σε τρίτους την εθνική τους κυριαρχία.

Έχει υπολογιστεί πως το συνολικό χρέος όλων των κρατών του πλανήτη αγγίζει τα $100 τρισεκατομμύρια! Αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν, δεν υπήρχαν, και ούτε θα υπάρξουν ποτέ.

Έτσι αποδεικνύεται ότι η λεγόμενη κρίση χρέους είναι εντελώς σικέ, και κατασκευασμένη, και στην πραγματικότητα αποτελεί μια απάτη σχεδιασμένη για να υποδουλώσει τους λαούς στο μεγάλο παγκόσμιο κεφάλαιο.

Δυστυχώς, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της γης έχει προ πολλού μετατραπεί σε ζόμπι από τα κύματα άλφα που εκπέμπουν οι τηλεοράσεις, από το φθόριο στο νερό (εφεύρεση των ναζί για να κρατάνε ήρεμους τους κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης), από τα chemtrails στον ουρανό, και από το άκρως απόρρητο πρόγραμμα HAARP του αμερικανικού στρατού, που είναι έτοιμο να πιστέψει το οτιδήποτε βγαίνει από το στόμα των ελεγχόμενων  συμβατικών ΜΜΕ, που μεταφέρουν το μήνυμα των ελίτ καθημερινά, μέσα από τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δελτία ειδήσεων.

Για να το πούμε πιο ωμά, έχουμε γίνει τόσο ηλίθιοι, που δεχόμαστε να παραδώσουμε σε κάποιους τις ελευθερίες μας, τα δικαιώματα μας, κλπ. επειδή φοβόμαστε το… χαρτί!

Έχουμε χαζέψει τόσο, που πάνω απ όλα φοβόμαστε ένα κομμάτι χαρτί, χωρίς καμιά πραγματική αξία, που είναι στολισμένο με τις φάτσες προέδρων και βασιλιάδων.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δεχόμαστε και να σκλαβωθούμε, εξαιτίας αυτής της παραπλανημένης φοβίας μας.

Πρέπει να ξυπνήσουμε. Όλα είναι ψέματα. Όλα είναι σικέ. Όλα είναι μια απάτη.

Είμαστε όλοι θύματα μιας γιγαντιαίας ψυχολογικής χειραγώγησης, που την φέρνουν σε πέρας κάποιοι εγκληματίες, με την συνεργασία των εκλεγμένων εκπροσώπων μας.

http://theblotch.com/wordpress/?p=1734

S.A.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σταράτα avatar
  Σταράτα 07/06/2012 12:19:13

  Επιτέλους +100000
  αλλά πές τα λίγο συγκεκριμένα.ποιός χρηματοδότησε τόν ναπολέοντα ?ποιός οικονόμισε μέ τήν αναγγελία ποιός κερδισε τήν μάχη στό βατερλό στην αγγλία?τόν χίτλερ?τήν ρωσική επανάσταση στίς πετρελαιοπηγές?τώρα ποιός κάνει τήν κομπίνα μέ τό χρήμα καί τήν υποταγή τών κρατών?πρέπει νάξυπνήσει ό κόσμος καί νά ενημερωθεί γιά τό τί ερχεται όχι άλλο κάρβουνο.

 2. ειδωλοκλάστης avatar
  ειδωλοκλάστης 07/06/2012 12:29:48

  Σωστό, πλήν τής βρετανικής υποτιθέμενης εξαίρεσης τού 'κανόνα Ρότσιλντ' πού υπονοεί ο αρθρογράφος. (Οι Βρετανοί -βασιλικός οίκος-'εντάχθηκαν' πρώτοι, ήδη πρό τής ανεξαρτησίας τών ΗΠΑ).

 3. TARAMAS avatar
  TARAMAS 07/06/2012 13:01:03

  Ρε τι σου κάνει το φθόριο στο νερό και τα chemtrails στον αέρα!!

 4. Κόνδωρας avatar
  Κόνδωρας 07/06/2012 13:27:05

  Με τόσο ψέκασμα, φθόριο και κύματα άλφα, απορώ πώς τη γλύτωσε ο συγγραφέας του άρθρου.
  Ή μήπως αποτελεί την "παρενέργεια" τους...;

 5. Ewiak Ryszard avatar
  Ewiak Ryszard 07/06/2012 13:38:34

  Προς τα πού τον κόσμο; Η Αγία Γραφή λέει: «Και [ο βασιλιάς του βορρά] θα γυρίσει στη γη του με μεγάλη ποσότητα αγαθών [1945], και η καρδιά του θα είναι εναντίον της άγιας διαθήκης [αθεϊστικό κράτος ]. Και θα ενεργήσει [υψηλή δραστηριότητα στη διεθνή σκηνή] και θα γυρίσει στη γη του [1991-1993. Η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και της Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Τα ρωσικά στρατεύματα επέστρεψαν στη γη τους]. Τον προσδιορισμένο καιρό θα επιστρέψει [η μεγάλη ύφεση στην Ευρώπη, η αποσύνθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Τα ρωσικά στρατεύματα θα επιστρέψουν στην πολλές χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ]. Και θα μπει στα νότια [Γεωργία]· αλλά δεν θα είναι όπως την πρώτη φορά [1921] και όπως την τελευταία φορά [2008]». (Δανιήλ 11:28, 29) Στη συνέχεια οι ΗΠΑ θα επιτεθεί η Ρωσία. (Δανιήλ 11:30α) Θα είναι ένα πυρηνικό πόλεμο. (Αποκάλυψη 6:4) «Μαχαιρα μεγαλη» = πυρηνικό όπλο. Αυτό είναι «η αρχή της γέννησης τύψεις». (Ματθαίος 24:7, 8).

  «Το βδέλυγμα της ερημώσεως» = «το θηρίο» = παγκόσμια κυβέρνηση. (Δανιήλ 11:31· Ματθαίος 24:15, 21, 22· Αποκάλυψη 11:2, 7· 13:1, 2, 7)

  Δανιήλ 11:40-43 = το Τέταρτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.