#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/03/2012 09:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η καλοσχεδιασμένη πειρατεία για την ληστεία της ΕλλάδαςΜια φορά κι έναν καιρό, κάποιοι πειρατές σκέφτηκαν να ζητήσουν την άδεια μιας κυβέρνησης, ώστε να έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα της δημιουργίας χρήματος.

Στην πραγματικότητα δεν θα δημιουργούσαν χρήμα, ούτε ήταν τίποτα  αλχημιστές που ήθελαν να δημιουργήσουν χρυσό.

Δεν χρειάζονταν να κάνουν τίποτα το ουσιαστικό. Το μόνο που χρειάζονταν ήταν να πείσουν τον κόσμο ότι δημιουργούσαν χρήμα. Να εκτυπώσουν δηλαδή κάποια κομμάτια χαρτί, με έναν γραμμωτό κώδικα, και στη συνέχεια να πείσουν τους συναλλασσόμενους ότι με αυτά τα χαρτιά θα μπορούσαν να αγοράσουν ότι θέλουν, και να πουλήσουν ότι θέλουν, είτε αγαθά, είτε υπηρεσίες.

Αυτό ήταν όλο. Μια ψυχολογική χειραγώγηση σε μεγάλη κλίμακα. Τίποτα παραπάνω.

Μόλις οι πειρατές πέτυχαν αυτήν την απάτη, και μόλις όλες οι μαϊμούδες πείστηκαν ότι η εικόνα μιας μπανάνας είναι μια πραγματική μπανάνα, τότε ξεκίνησε το πανηγύρι.

Οι πειρατές άρχισαν να δανείζουν αυτό το δήθεν χρήμα στα κορόιδα, με μεγάλο τόκο, και να εισπράττουν πραγματικό χρήμα, δηλαδή το αποτέλεσμα των κόπων της ανθρώπινης εργασίας. Τι ωραία κομπίνα, και μάλιστα πετυχημένη!

Το επόμενο βήμα ήταν να δανείσουν αυτό το δήθεν χρήμα σε ανυποψίαστες κυβερνήσεις, ή σε κυβερνήσεις που ήταν κι αυτές μέσα στο κόλπο. Μπορούσαν μάλιστα να δανείσουν όσο χρήμα ήθελαν. Δεν υπήρχε όριο. Άλλωστε, η δημιουργία αυτού του χρήματος δεν είχε κανένα κόστος. Έτσι, μπούκωσαν ολόκληρες εθνικές οικονομίες με άφθονο χρήμα, μέχρι που αυτές άρχισαν να παραπατάνε σαν μεθυσμένες.

Και τώρα αρχίζει η πλάκα. Οι πειρατές αποφάσισαν μια μέρα, να ζητήσουν την αποπληρωμή των δανείων, κάτι όμως, που οι κυβερνήσεις δεν μπορούσαν να κάνουν. Οπότε; Τα χρήματα θα πρέπει να βρεθούν, πάση θυσία, μέσα από το αίμα και τον ιδρώτα των λαών.

Ο πραγματικός πλούτος μιας χώρας, η περιουσία της δηλαδή, θα μπορεί να αφαιρεθεί από αυτήν, επειδή απλά, κάποιοι αεριτζήδες της είχαν δανείσει κάποτε… αέρα κοπανιστό.

Οι φόροι που πληρώνει ο λαός θα μεταφερθούν αυτούσιοι στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πειρατών δανειστών!

Η υποδομή της χώρας, ακόμη και τα νησιά της, θα πουληθούν κοψοχρονιά, προκειμένου να ξοφληθούν οι πειρατές. Αυτοί δηλαδή, που ποτέ δεν είχαν πραγματικό χρήμα, αλλά απλά είχαν την άδεια να προσποιηθούν την δημιουργία δήθεν χρήματος.

Τι καταπληκτικό σχέδιο. Τι μεγάλη απάτη! Τι έξυπνη ληστεία!

Μια  ληστεία ολόκληρων κρατών, μέσω του εκβιασμού, για κάτι που ποτέ δεν υπήρξε!

Υπάρχει άραγε μια πιο καλοσχεδιασμένη κομπίνα από αυτήν;

Όλα τα συστατικά της βασίζονται στην σαχλαμάρα.

Η συγκεκριμένη κομπίνα πετυχαίνει όταν κυριαρχεί η βλακεία και η άγνοια.

Όταν οι λαοί κοιμούνται, τα κράτη βιάζονται και λεηλατούνται, με μια απλή κομπίνα.

Τι θα γίνει όμως, αν μια μέρα ξυπνήσουν οι λαοί;

Τι θα μπορούσαν να κάνουν;

Ασφαλώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εναντίον των πειρατών, οι οποίοι ταξιδεύουν απόμακροι επάνω σε εικονικά και άυλα πλοία, αθέατοι στο κοινό, αλλά μπορούν να βρουν τους πολιτικούς ηγέτες τους, που συνεργάστηκαν με τους πειρατές, και που συμμετείχαν στην λεηλασία της πατρίδας τους.

Με λίγα λόγια, οι λαοί μπορούν να διεκδικήσουν εκ νέου την πατρίδα τους.

Αν λοιπόν οι Έλληνες δεν ξυπνήσουν, και δεν απαιτήσουν να ξαναποκτήσουν  την πατρίδα τους, τότε η Ελλάδα θα είναι απλά η αρχή.

Ήδη οι πειρατές εγκατέστησαν έναν μη εκλεγμένο συνεργάτη τους στην Ιταλία, και τώρα άρχισαν να καλοβλέπουν την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, και άλλες χώρες πιο πέρα.

Αν δεν εμποδιστούν, οι κουρσάροι αυτοί θα βιάσουν και θα λεηλατήσουν ολόκληρο τον κόσμο.

Θα πάρουν στα χέρια τους οτιδήποτε περιουσιακό στοιχείο έχει κάποια αξία, και ο υπόλοιπος κόσμος θα μεταβληθεί σε μια αποικία σκλάβων…

theblotch.com

Απόδοση: S.A.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. litsoni avatar
  litsoni 05/03/2012 09:35:34

  "αλλά μπορούν να βρουν τους πολιτικούς ηγέτες τους, που συνεργάστηκαν με τους πειρατές, και που συμμετείχαν στην λεηλασία της πατρίδας τους."

  Βρε κοίτα που μου έρχονται κάτι ονόματα...

 2. Ελένη avatar
  Ελένη 05/03/2012 09:41:40

  οι πειρατές έχουν ονοματεπώνυμο. Ρότσιλντ. Αν όλοι φοβούνται να το πουν, για να μην τους χαρακτηρίσουν ως "αντισημίτες" (μέρος της απάτης κι αυτό), πώς θα πολεμηθούν; Μπορεί κανείς να πολεμήσει αόρατους εχθρούς;
  Γιατί τέτοιος τρόμος, όταν έρχεται η ώρα να κατονομάσουμε τους πειρατές;
  Γιατί όλοι θέλουν, επιζητούν, την εύνοια των πειρατών;

 3. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 05/03/2012 10:11:56

  Τί περιμένουμε λοιπόν γιά νά ξεσηκωθοῦμε;!;,ἀλλά,ἐναντίον ποιῶν; Δέν βαριέσαι..., καί ξανακαθόμαστε...

 4. franc avatar
  franc 05/03/2012 10:22:12

  Aυτή ακριβώς είναι ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Μάλιστα αυτή η μετάγγιση "αίματος" δεν πρόκειται ποτέ να διακοπεί αν δεν φωνάξει και πολύ δυνατά μάλιστα ο λαός ,τέρμα δεν πάει άλλο. Οι πειρατές θα συνεχίζουν ανενόχλητοι το "έργο" τους μέχρι να συναντήσουν πραγματική αντίσταση. Δεν είναι χαζοί να σταματήσουν απο ευγενή αισθήματα, διότι άν τα είχαν, δεν θα ξεκίναγαν ποτέ αυτό το έγκλημα...

 5. JOHN avatar
  JOHN 05/03/2012 10:25:04

  Αυτη δυστυχως ειναι η θλιβερη αληθεια θα μεταβληθουμε σε αποικια σκλαβων,σε αβουλα καταναλωτικα οντα!Και η αρχη του πειραματος γινεται στη χωρα μας οπου τα παντα αλειωνονται αποσυντονιζονται και εφυλιζονται στο ονομα της¨σωτηριας της χωρας¨.Ποσο ευκολα καποιοι με τοση ευκολια βαφτιζουν τη καταστροφη σωτηρια,και ακομα απο καποιους γινονται πιστευτοι,εως ποτε ομως.

 6. The Saint avatar
  The Saint 05/03/2012 11:13:14

  Ωραίο άρθρο, αγαπητέ ατράκτορα... Ποιόν μου θυμίζει; Ποιόν μου θυμίζει;
  Α, ναί, εμένα, που εδώ και 4-5 χρόνια φωνασκώ για τέτοια σενάρια, γινόμενος είτε γραφικός, είτε απλά συνωμοσιολάγνος....
  Αργησαν λιγάκι, εκεί στο theblotch...

 7. George avatar
  George 05/03/2012 11:21:13

  Λένε πως αν δεν σκύψεις κανείς δεν μπορεί ν'ανέβει στην πλάτη σου. Ακόμη πως τα δάνεια δούλους τους ελευθέρους ποιείν(Μένανδρος). Σε μια εποχή που η Ε.Κ.Τ. δίνει 1 τρις ευρώ στις τράπεζες της Ευρώπης με επιτόκιο 1% για δύο χρόνια-χρήμα κομμένο στη μηχανή, την Ελλάδα προσπαθούν εδώ και δυο χρόνια να τη σώσουν και όλο τη σώζουν. Πρόκειται για εμπαιγμό. Όλ α και όλοι δουλεύουν για τις τράπεζες. Δανείζουν χρήμα -που πολλές φορές δεν υπάρχει ή το δίνουν λίγο λίγο -και παίρνουν πίσω κεφάλαια και τόκους.

 8. john avatar
  john 05/03/2012 12:29:38

  Ούτε καν σκλάβοι... παρατημένοι, αφημένοι στην τύχη μας αφού η ελίτ θα έχει εξασφαλίσει τα προς το ζην πολυτελώς και δε θα μας χρειάζεται. Άλλωστε η έλλειψη δημοκρατικών ιδεών αποσκοπεί πάντα στο πολυαγαπημένη από όλους μας τακτική του "να βολευτώ εγώ". Το να περνάν δηλαδή καλά οι λίγοι εις βάρος των πολλών. Οι πολλοί θα βολοδέρνουν ανάμεσα στην ανεργία, την έλλειψη παιδείας και περίθαλψης και το θάνατο, όχι επειδή η ελίτ τους μισεί ή κάτι τέτοιο, απλώς το μυαλό των ανθρώπων έμαθε να αδιαφορεί για οτιδήποτε πέρα από το στενό περιβάλλον του. Θα μειωθεί και ο πληθυσμός αναγκαστικά, επαναλαμβάνω όχι από μίσος, αλλά από αδιαφορία. Δε σε χρειαζόμαστε βρε αδερφέ! Από το σωρό θα επιλέγονται οι πιο χρήσιμοι για να υπηρετούν φθηνά την ελίτ. Αυτό είναι πάνω-κάτω το σχέδιο.

 9. αγθ avatar
  αγθ 05/03/2012 12:48:45

  Αλλά, όμως, ακόμη και τώρα, κάποιοι ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ όλα αυτά, γιατί, τάχα ΔΕΝ μπορούσε να γίνει αλλιώς και γιατί οι "συνθήκες", τώρα(;) δεν είναι "ίδιες" με το 2010. Φταίνε λοιπόν μόνο οι Ρ.;

 10. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 05/03/2012 13:36:16

  "....για κάτι που ποτέ δεν υπήρξε".
  Το ότι χτίσανε όλα τα βουνα με μεζονέτες, έγινε με χρήμα που ποτέ δεν υπήρξε. Ή με τον τίμιο ιδρώτα του "λαού".
  Οι τζιπάρες που κυκλοφορούν στους δρόμους, αγοράστηκαν με χρήμα που ποτέ δεν υπήρξε. Ή με τον τίμιο ιδρώτα του "λαού".
  Το χρήμα που βγήκε έξω, στην Ελβετία, στην Καραιβική ή σε ακίνητα του Λονδίνου, ποτέ δεν υπήρξε. Ή είναι ο τίμιος ιδρώτας του "λαού".
  Οι μεζονέτες, οι τζιπάρες και τα assets δεν υπάρχουν, ποτέ δεν υπήρξαν!
  Τα δανεικά πέταξαν στο διάστημα. Και ο γάιδαρος πετάει, επίσης.
  Ξέχασε να γράψει ότι η Ελλάδα ως άθροισμα ιδιωτικού πλούτου + δημόσιου χρέους είναι φτωχή, πάμπτωχη χώρα χώρα!

  • The Saint avatar
   The Saint @ Ο Θείος 05/03/2012 14:02:27

   Θείε, σωστά αυτά που λές, όμως επειδή η αλήθεια δεν είναι μόνο οι σκέτοι αριθμοί, πρέπει να ξεχωρίζουμε την ηρα απο το στάρι...
   Ολα οσα αναφέρεις, έγιναν, απο μιά κλειστή ομάδα, προσώπων κειμένων στους εκάστοτε ταγούς της εξουσίας, και τους οποίους σήμερα αναγνωρίζουμε ώς λαμόγια, ημετέρους, κλπ.
   Συμφωνοι, υπήρξαν και κάποιοι οι οποίοι νομισαν πώς μπορούσαν να "απλώσουν τα πόδια τους πιο έξω απ'την κουβέρτα" αλλά αυτοί ήταν λίγοι. Και σήμερα το πληρώνουν.
   Καλό είναι λοιπόν να είναι διευκρινισμένο το ποιοί ήταν αυτοί που "τα έφαγαν με τον Πάγκαλο" γιατι υπάρχουν -ναι γνωρίζω κάποιους- που επειδή τσίμπισαν απο τα ψίχουλα που έπεσαν απο το τραπέζι, νομιζουν ότι συμπεριλαμβάνονται στους ...καλεσμένους!!
   Αυτά...

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ The Saint 05/03/2012 15:52:11

    Αντί να μιλήσω μόνον για "κλειστή ομάδα", "λαμόγια", "ημετέρους" κλπ (υπήρξαν και αυτοί, αλλά είναι μέρος μόνον του προβλήματος), προτιμώ να μιλήσω για κοινωνική πόλωση υπό την αιγίδα του πολιτικού συστήματος. Έτσι γίνεται πάντα, μόνο που εδώ το παραξήλωσαν γιατί βρήκαν εύκολο δανεικό χρήμα.
    Ναι ήταν λίγοι, αλλά όχι και τόσο λίγοι: Υπήρξε διάχυση της άμετρης δανεικής κατανάλωσης και χλιδής. Ένα 25 % μας κάνει;
    Φούσκα δεν γίνεται μόνον με "κλειστή ομάδα", "λαμόγια", "ημετέρους" κλπ. Τροφοδότησαν ένα 25 % - ελευθεροεπεγγελματικό, εμπορικό ή υψηλόμισθο των ΔΕΚΟ και ειδικών τομέων του Δημοσίου - και τώρα δυσκολεύονται να το αγγίξουν.
    Όσο πιό πολύ αργει το 25 % να κάψει το λίπος του, τόσο δεν αναστρέφεται η κρίση.

    • franc avatar
     franc @ Ο Θείος 05/03/2012 19:07:15

     Aγαπητέ Θείε, εδώ κάνεις λάθος.
     Θα μπορούσαμε να βρούμε με μεγαλύτερη προσέγγιση το ποσοστό αυτό. Θα ήταν ενδιαφέρον πχ. το οικονομικό Πανεπιστήμιο να κάνει μια σοβαρή έρευνα για να διαπιστωθούν τα εξής:
     1. Ποιό ποσοστό του χρέους της Ελλάδας "έφαγαν" οι ξένοι (siemens,Hohtief, Bouygues, Dragados, Krupps κλπ) λαδώνοντας Ελληνες αξιωματούχους (10% η μίζα των υπουργών δήλωσε ο Μαντέλης) ώστε εκτός του ότι έπαιρναν το έργο, δεν ελεγχόταν και το φούσκωμα των λογαριασμών που τους υπέγραφε ο "λαδωμένος" υπουργός.
     2. Ποιό ποσοστό του χρέους "έφαγαν" οι ντόπιοι νταβατζήδες που κατα κανόνα έπαιρναν τις υπεργολαβίες των παραπάνω.
     3. Ποιό ποσοστό έφαγαν τα "πρωτοπαλήκαρα" των παραπάνω, αφ' ενός των "λαδωμένων' πολιτικών και αφ' ετέρου των 'ταισμένων" νταβατζήδων.
     (Κατά την χονδρική εκτίμησή μου αυτοί έφαγαν τουλάχιστο τα 2/3 του χρέους, ήτοι 200 δις , εκ των οποίων τα 150 φυγαδεύτηκαν σε φορολογικούς παραδείσους.)
     4. Ποιό ποσοστό έφαγαν τα βολευθέντα στο Δημόσιο είτε με διορισμό είτε με ψεύτικες συντάξεις και επιδόματα Πασοκολαμόγια και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις.
     5. Ποιό ποσοστό έφαγαν τα "δικά μας γαλάζια παιδιά".
     6. Ποιό ποσοστό έφαγε η κακοδιαχείρηση και η αναποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού.
     Μην σου κάνει εντύπωση. Και στίς "καλύτερες των κρατικών οικογενειών" το σημαντικώτερο κομμάτι του πλούτου το τρώει μια πολύ μικρή "κλειστή ομάδα" που είναι στην κορυφή της πυραμίδας. Οι υπόλοιποι μοιράζονται σοκολάτες, καραμέλλες, ψίχουλα ή τίποτα...
     Aν το χρέος είχε μείνει εντός Ελλάδος έστω κι αν γινότανε όλο "πόρσε", θα είχαν ξεκολλήσει το ρημάδι το ΑΕΠ και οι συντάξεις μας απο την προτελευταία θέση της ΟΝΕ στην οποία βρίσκονται σταθερά κολλημένα απο το 1981...
     Μια χώρα μετά απο 30 χρόνια ειρηνικής διαβίωσης αποκτάει κα΄μποσα σπίτια μεγαλύτερα και ανετώτερα απ το παρελθόν αλλά αυτό είναι τίποτα άν οι γείτονέσ της στο ίδιο χρονικό διάστημα αποκτούν τα διπλά.

 11. Σίχαμα avatar
  Σίχαμα 05/03/2012 13:59:48

  καλό άρθρο με πολλή αλήθεια.

 12. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 05/03/2012 20:42:03

  Λιτή και ουσιαστική ανάλυση για το ποιος φταίει...
  ΥΓ: Για να μην επαναλαμβάνομαι, συμφωνώ στα σημεία με τους προηγούμενους σχολιαστές....

 13. Θ avatar
  Θ 05/03/2012 21:34:44

  Χρειάζεται “πόθεν έσχες ” ομολόγων, πολιτικών και δημάρχων, περιβάλλοντός των & συγγενών των, και special κούρεμα.
  Ορισμένα ομόλογα, με κάποιον χ΄ κωδικό & κάποια ψ΄ εγκύκλιο, πρέπει να κουρευτούν ως και 98%, ιδίως όσα εκδόθηκαν/ πουλήθηκαν στις αρχές 2007 και έχουν απόδοση επί 12400, τα ’χουν αγοράσει δε “Έλληνες!!! Έλληνες! Έλληνες!!” βουλευτές και ιδιαίτεροί τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.