#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/08/2012 17:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Μαντόνα ως ατραξιόν στη δίκη της «Αιδοιακής Εξέγερσης» (Pussy Riot)Η Μαντόνα εξέφρασε την πλήρη της υποστήριξη προς τα μέλη της «Αιδοιακής Εξεγέρσεως» την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της επτάλεπτης ομιλίας της στην συναυλία της και την συνέντευξή της στον Oleg Kashin της Kommersant. Δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο Πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτον πρέπει να απελευθερώσει τις τρεις νεαρές του συγκροτήματος από την φυλακή και διαβεβαίωσε ότι η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία είναι διεφθαρμένη.

Η Μαντόνα είναι μια σουπερστάρ της ποπ που κάθε της λέξη διαδίδεται αμέσως από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ακριβώς γι’αυτό ήταν μεγάλη επιτυχία του Κασίν αυτή η συνέντευξη: γνώριζε ότι θα είχε παγκόσμια απήχηση.

Ο Κασίν αποτελεί μια ξεκάθαρη περίπτωση φιλελεύθερης αντι-πουτινικής δημοσιογραφίας. Η συνέντευξή του θύμιζε την συνάντηση δύο ψευτών, όπου ο καθένας παριστάνει ότι γνωρίζει κάτι που κανένας άλλος δεν γνωρίζει και ότι δεν γνωρίζει πράγματα που γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά.

Ας αρχίσουμε με τα ψέματα της Μαντόνα. «Η Αιδοιακή Εξέγερση είναι απαγορευμένη στη Ρωσία», είπε. Πώς γίνεται να είναι απαγορευμένο ένα γρούπ, άμα δεν υπάρχει τίποτα για να απαγορευτεί εξ αρχής; Το συγκρότημα δεν έχει βγάλει CD. Δεν είναι καν μουσικοί: είναι «performance artists» που αναζητούν δημοσιότητα και βγάζουν το ψωμί τους δημιουργώντας σκάνδαλα.

«Ελπίζω ότι ο Πρόεδρος Πούτιν θα απελευθερώσει αυτές τις κοπέλες», είπε η Μαντόνα στη συναυλία της. Αυτά είναι βλακείες. Στην ουσία προέτρεπε τον Πούτιν να υφαρπάξει τη δικαστική εξουσία και να διαμεσολαβήσει άμεσα σε μια ανεξάρτητη υπόθεση της Δικαιοσύνης. Θα τολμούσε ποτέ η Μαντόνα να διανοηθεί το ενδεχόμενο, να ζητήσει κάτι αντίστοιχο στις Ηνωμένες Πολιτείες; Θα μπορούσε να πει κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας ας πούμε στο Σιάτλ ότι ελπίζει να απφυλακίσει ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τρεις Αμερικανούς που κρατούνται για κάποιο έλασσον αδίκημα;

Στις ΗΠΑ, μια τέτοια δήλωση θα προκαλούσε απλώς γέλωτα. Κανένας Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα επενέβαινε σε μια ανεξάρτητη δικαστική απόφαση ακόμα κι αν το ήθελε. Ακόμα και μια παρόμοια προσπάθεια θα τέλειωνε την καριέρα του.

Έτσι όπως το βλέπει η Μαντόνα, ο Πούτιν ελέγχει τα πάντα στην Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των αποφάσεων της δικαιοσύνης. Αυτός είναι ένας μύθος που εξαπλώνεται με κάθε σχεδόν άρθρο των δυτικών ΜΜΕ για την Ρωσία.

Όμως και στις ΗΠΑ δεν λείπουν οι σκανδαλώδεις δικαστικές αποφάσεις. Επί παραδείγματι η υπόθεση του Leonard Peltier, ενός ιθαγενή Αμερικανού που σύμφωνα με πολλούς καταδικάστηκε άδικα για τη δολοφονία δύο πρακτόρων του FBI το 1975. Η «Διεθνής Αμνηστία» έχει εντάξει την καταδίκη του Πελτιέ, που εκτίει δις ισόβια στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Φλόριντα, ως «κακοδικία». Οι ιθαγενείς Αμερικανοί θεωρούν πως ο Πελτιέ καταδιώχθηκε διότι έδωσε μάχη για την ελευθερία ενάντια στην «τυραννία των Ηνωμένων Πολιτειών». Αλλά ποιος νοιάζεται ή υποστηρίζει τον Πελτιέ πέραν των ιθαγενών Αμερικανών; Τα δυτικά ΜΜΕ αναφέρουν έστω ποτέ αυτήν την κραυγαλέα περίπτωση κακοδικίας;

Η Μαντόνα είναι απολύτως σίγουρη ότι ο Πούτιν διέταξε την φυλάκιση της «Αιδοιακής Εξέγερσης» διότι τα μέλη τους τον επέκριναν. Αλλά δεν φταίει εκείνη γι΄ αυτό. Πολλοί στη δύση ασπάζονται τέτοιες ανοησίες, που τις προπαγανδίζει η ρωσική αντιπολίτευση και γίνονται ενθουσιωδώς αποδεκτές από τα δυτικά ΜΜΕ.

Η αλήθεια φυσικά είναι πως τα μέλη της «Αιδοιακής Εξέγερσης» δεν εκστόμισαν ούτε μια λέξη κατά του Πούτιν κατά τη διάρκεια της «πανκ προσευχής» τους τον Φεβρουάριο στον Καθεδρικό ναό του Σωτήρος Χριστού. Απλά χόρευαν έξαλλα στον σολέα το ναού κλωτσώντας τα πόδια τους, ούρλιαζαν βρίζοντας και βεβηλώνοντας έναν ιερό τόπο για τους ορθοδόξους χριστιανούς.

Η Μαντόνα είπε στην συναυλία της: «Αν ο Πούτιν θέλει να διορθώσει την κατάσταση, πρέπει να βρει μια κοινή γλώσσα με αυτούς που διαφωνούν μαζί του».

Σύμφωνα με την λογική της Μαντόνα, ο Ομπάμα θα έπρεπε να καθίσει σε ένα τραπέζι με τους νεοναζί και τους ρατσιστές του αμερικανικού νότου και να συζητήσει μαζί τους για τα βίντεό τους τους που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και στα οποία ισχυρίζονται πως «οι μαύροι και οι εβραίοι έχουν την εξουσία στην Αμερική».

Η Μαντόνα είναι βέβαιη ότι η εκκλησία στη Ρωσία είναι διεφθαρμένη και συνεργαζόμενη στενά με την κυβέρνηση. Από πού έλαβε αυτήν την πληροφορία; Δήλωσε στην συνέντευξή της στον Κασίν ότι «ο γάμος ανάμεσα στην εκκλησία και στο κράτος είναι κάτι το πολύ επικίνδυνο». Μοιάζει σαν να διάβαζε η Μαντόνα «σκονάκια» που της έγραψαν άλλοι – τι γνωρίζει πραγματικά η Μαντόνα για τη Ρωσία;

Μα αρκετά με την Μαντόνα. Είναι απλώς μια ατραξιόν για τη σκηνή, ένα ζωντανό σύμβολο για κάθε τι επιφανειακό, διαστρεβλωτικό και έμμισο που η Δύση απευθύνη προς την Ρωσία.

Αυτή η συστηματική προκατάληψη όμως επ’ ουδενί δεν περιορίζεται μόνο στα δυτικά ΜΜΕ. Δείτε επί παραδείγματι μια από τις ερωτήσεις που έθεσε ο Κασίν στην Μαντόνα, που αποτελεί υπόδειγμα αντιρωσικής προπαγάνδας μεταμφιεσμένης σε δημοσιογραφία:

«Κασίν: Αυτή η ερώτηση μπορεί να φανεί παράξενη, αλλά βλέπετε διαφορές μεταξύ του πώς ακούνε μουσική στις ελεύθερες χώρες και πώς σε χώρες όπου υπάρχει καταπίεση; Υπάρχει διαφορά; Έχετε φανς στη Συρία και την Βόρειο Κορέα.

Μαντόνα: Έχω φυσικά φανς κι εκεί, αλλά δεν μπορώ να πάω εκεί, οπότε δεν τους βλέπω ποτέ.

Κασίν: Κι όμως έρχεσθε στην Ρωσία

Αυτό που υπονοούσε ο Κασίν είναι πως η Ρωσία βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Συρία και την Βόρειο Κορέα. Με αυτόν τον τρόπο, ο Κασίν προωθούσε ένα τυπικό ψευδές δυτικό στερεότυπο για την Ρωσία: ότι είναι μια τυραννία στην οποία κανείς δεν μπορεί να επικρίνει την κυβέρνηση και όπου απαγορεύεται ακόμα και η πανκ μουσική.

Ο Κασίν δεν πήρε την συνέντευξη από την Μαντόνα για τους Ρώσους αναγνώστες, αλλά για την Δύση. Ήξερε ότι θα μεταφραζόταν και θα παραπεμπόταν από τα μεγαλύτερα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Η συνέντευξη δείχνει ότι η αλήθεια δεν έχει καμία σημασία για τη Δύση. Οι υπεραπλουστευτικές και παραπλανημένες απόψεις της Μαντόνα -που δεν καταλαβαίνει από πολιτική, από Ορθοδοξία ή από την ιστορία της Ρωσίας- θεωρείται στη δύση πολύ πιο αυθεντία από τις σοβαρές αναλύσεις για τη Ρωσία που εκδίδουν πανεπιστημιακοί, πολιτικοί επιστήμονες και ιστορικοί των οποίων οι ισορροπημένες προσεγγίσεις δυστυχώς ουδέποτε βρίσκουν τον δρόμο προς τα μεγάλα ΜΜΕ.

Δεν είναι λίγοι όσοι ειλικρινά πιστεύουν πως τα κυρίαρχα δυτικά ΜΜΕ είναι ισορροπημένα, απροκατάληπτα και ανεξάρτητα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στην Δύση είναι πεπεισμένοι πως τα ΜΜΕ δεν ψεύδονται και «υπηρετούν την κοινωνία» σύμφωνα με την μυθική «τέταρτη εξουσία».

Στην πραγματικότητα όμως στα δυτικά ΜΜΕ κυριαρχεί η προπαγάνδα και ο «πληροφοριακός ολοκληρωτισμός». Η Μαντόνα είναι μια κλασική εκπρόσωπος τύπου αυτής της προπαγάνδας, μαστόρισσα των δημοσίων σχέσεων. Για την ακρίβεια έχει προ πολλού πάψει να είναι ανθρώπινο ον. Η Μαντόνα είναι ο παροιμιώδης «από μηχανής θεός» των Ελλήνων που κατεβαίνει άνωθεν στην σκηνή για να ανακοινώσει την «αδιαφιλονίκητη αλήθεια». Η Μαντόνα εκτελεί ένα εκθαμβωτικό PR σόου για τις μάζες, που χάσκουν άφωνες από το ταλέντο της. Έπειτα αποσύρεται από την σκηνή και πέφτει στην λήθη - μέχρι την επόμενη παράστασή της.

The Moscow Times

(Απόδοση: ΑΚ)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος1 avatar
  Γιώργος1 20/08/2012 19:01:24

  Σοβαρή γυναίκα, με το pussy γραμμένο στην πλάτη, και με γυμνασμένους χορευτές να την χουφτώνουν όλη την ώρα πάνω στη σκηνή, με αυτήν να είναι μισόγυμνη και καμιά φορά γυμνόστηθη. Και άλλα πολλά. Και βάζω στην άκρη την Καμπάλα κλπ κλπ... Και οι άλλες οι κοπέλες, γιατί δεν έκαναν την "συναυλία" τους αλλού, αλλά μέσα στον ναό; Ας πούμε σε ένα τζαμί...!

  • cobalt avatar
   cobalt @ Γιώργος1 20/08/2012 19:57:26

   Γιατί μετά η δίκη δεν θα γινόταν για τα κορίτσα, αλλά για το ποιός θα πλερώσει τις χλωρίνες που θα καθαρίσουν τα αίματα.

 2. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 20/08/2012 19:55:18

  "Θα μπορούσε να πει κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας ας πούμε στο Σιάτλ ότι ελπίζει να απφυλακίσει ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τρεις Αμερικανούς που κρατούνται για κάποιο έλασσον αδίκημα;Στις ΗΠΑ, μια τέτοια δήλωση θα προκαλούσε απλώς γέλωτα. Κανένας Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα επενέβαινε σε μια ανεξάρτητη δικαστική απόφαση"

  Προφανώς η Μαντόνα δεν εκλαμβάνει την Ρωσσία σαν μία ακραιφνώς δημοκρατική χώρα και πιθανόν δεν έχει άδικο. Γιαυτό και η σύγκριση με τις ΗΠΑ είναι λίγο άτοπη. Γιαυτό δεν τις πέρασαν από το μυαλό τα παραπάνω πράγματα.

  Αυτά τα λέω αν και θεωρώ την αντιμετώπιση των Pussy Riot από την ρωσική δικαιοσύνη σωστή.

 3. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 20/08/2012 21:13:02

  Στην Αμερική της πολιτικής ορθότητας και των δικαιωμάτων των μειοψηφιών, όπου οι φεμινίστριες έχουν πολλά κεκτημένα , ευδοκιμούν και κυριαρχούν τύποι σαν τη Μαντόνα. Λίγο ταλέντο , πολλή δουλειά ( ως υπεραναπλήρωση αυτού , ενίοτε), αλλά θέληση για κυριαρχία και πλούτο , ως μέσο χειρισμού , μετερχόμενη των πάντων . Οι εμβριθείς αναλύσεις και η καλλιέργεια , δεν έχουν θέση , αφού ούτε δύναμη εξασφαλίζουν , ούτε και πλούτο. Τη δουλειά της κάνει όσο το δυνατόν επικερδέστερα για το συμφέρον της . Ο Ρώσος δημοσιογράφος όμως , πόσο κοντόφθαλμος μπορεί να γίνει ; Τα δε '' εξεγερμένα αιδοία '' , ατάλαντες κοπελλίτσες που με φτηνές προκλήσεις , προσπαθούν να τραβήξουν τη προσοχή και τα λεφτά , καταδικασμένες όμως να χαθούν ακριβώς γιατί είναι ατάλαντες.

 4. STEVE avatar
  STEVE 20/08/2012 21:24:57

  Η ρωσική δικαιοσύνη αντιμετώπισε το όλο θέμα όπως θα πρέπει να αντιμετωπίζεται σε όλες τις σύγχρονες κοινωνίες.Δεν μπορεί να θεωρείται ως αναχρονιστική η αντίδρασή της από την στιγμή που προσβάλλεται η πίστη ενός λαού αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος μιας χώρας.Ουσιαστικά το γκρουπ ήθελε να εντυπωσιάσει αδιαφορώντας για τις συνέπειες.Τέλος δεν μπορεί ένας σοβαρός ηγέτης να γίνεται ουσιαστικά ξεφτίλα από τις Pussy Riot και η Δικαιοσύνη να παραμένει άπρακτη.Όσο για την Μαντόνα θα μπορούσε να διαμαρτυρηθεί για τα κιλά από μολύβι που γέμισαν αστυνομικοί σε δύο έγχρωμους που χόρευαν με μαχαίρια στις Η.Π.Α.Ή ακόμα θα μπορούσε να αντιδράσει για τις παρενέργειες που προκαλούν τα άλατα μπάνιου (νέο ναρκωτικό) και κάνει τους χρήστες ζόμπι και ανθρωποφάγους.Εκτός αν η πολυδιαφημισμένη Καμπάλα τα επιτρέπει αυτά.

 5. Enzo avatar
  Enzo 20/08/2012 21:47:05

  Καμπαλα καμπαλα , Μαντόνα είσαι για όνομα γάιδαρο Καβάλα .

 6. ιέραξ avatar
  ιέραξ 21/08/2012 00:58:41

  Αριστο τεστ ψυχοπολιτικής της δαιδαλώδους παγκοσμιοποίησης.Δημιουργούν γεγονότα και καταγράφουν αντιδράσεις, χτυπώντας ιερά και όσια.

  -τα ακτιβιστικά επαναστατημένα μ....α χορεύουν μπρος στο ιερό ορθόδοξης εκκλησίας
  -οι πάτρωνες της κίνησης αυτής την αναπαράγουν δια των ΄΄μμε΄΄αστραπιαία σε όλο τον κόσμο
  -οι διάφοροι ΄΄σταρ΄΄ τύπου μαντόνα,πρινς κλπ λουλούδια του συστήματος, κατ' εντολή κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης
  -οι πολιτικοί- ορντινάτσες ανα τον κόσμο ακολουθούν στον ίδιο ρυθμό δηλώσεων
  -το τρομακτικό σύστημα της παγκοσμιοποιημένης α-θρησκείας και του εθνομηδενισμού βρυχάται δείχνοντας τα δόντια του.
  Είδατε καμμία ισοδύναμης ισχύος αντίδραση, χαμηλής ή υψηλής πολιτικής παγκόσμια, που να προδίδει οργανωμένη αντίσταση?.........
  Και στα καθ΄ημάς μία συμβουλή.
  Αριστεροί συνειδητοποιηθείτε
  Δεξιοί αντισταθείτε

 7. ANORFOGRAFOS avatar
  ANORFOGRAFOS 21/08/2012 01:49:59

  μιλώντας με ρωσσυς που ζούνε εδώ αλλά και άτομα που ζούνε στη ρωσσια μου βεβαιώσαν οτι πρώτη φορά ακούνε αυτό το διάσημο γκρουπ.. άλλη μια στημένη και φουσκωμένη είδηση σε υψηλό επίπεδο αυτή τη φορά αφού έκαναν των κόπο να εμπλέξουν και την Μαντονα στην υπόθεση αυτη..μερικες φορες η CIA δεν τσιγκουνεύεται τα λεφτα οταν ειναι να πετάξει λάσπη,, πετα πετα κατι θα μεινει στον δυτικό πληθυσμό οτι ο πουτιν ειναι κακος και εχθρος των ελευθεριων μην ξεχναμε και της MKO και αυτες της ξεκαθαρισε υποδιγματικα,ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΣ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕς ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ

 8. Nikitas avatar
  Nikitas 21/08/2012 08:54:49

  Καλά τώρα την έμαθαν οι Ρώσοι τη Μαντόνα; Λογικό. Δεν ήταν γνωστή στα χρόνια του κομμουνισμού και του μετέπειτα χάους. Η Μαντόνα, αν κι έχει μια από τις χειρότερες φωνές του πλανήτη, διατηρείται στην κορυφή επί 30 συναπτά έτη επειδή ξέρει να αφουγκράζεται τον παλμό της κάθε εποχής, μουσικό και εν μέρει πολιτικό. Με στοχευμένες ενέργειες, παλιότερα κατά της Καθολικής Εκκλησίας, μετά κατά του Μπους και τώρα κατά των νεοναζιστών, της Λεπέν και υπέρ των Pussy Riot, καταφέρνει να κάνει θόρυβο με σκοπό να διατηρηθεί στην επικαιρότητα. Όσο για τις Pussy Riot μπορεί να θέλουν να υπονοήσουν την «Αιδοιακή Εξέγερση» αλλά στα στα αγγλικά η λέξη Pussy δε σημαίνει πρώτιστα αιδοίο και χρησιμοποιείται κατά κόρον από όλα τα μέσα και ανθρώπους, ακόμα και από τις Αγγλίδες σεβάσμιες γριές που έχουν πολλές pussies στα σπίτια τους.

 9. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 21/08/2012 09:14:24

  Εδώ που τα λέμε, το pussy riot μπορεί να ερμηνευτεί και ως "η γατοεξεγερση" αφού η pussy αναφέρεται χαϊδευτικά και για τις γάτες.

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ Νίκος Αργεάδης 22/08/2012 11:47:40

   Ναί, αὐτὸ ἀκριβῶς ἐννοεῖ τὸ συγκεκριμένο ριζοσπαστικό φεμινιστικό συγκρότημα πάνκ. Τις γάτες.

   • Tzimanis avatar
    Tzimanis @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 22/08/2012 12:10:14

    Οι μάσκες τους πάντως στα γατάκια παραπέμπουν. Αν εσύ είσαι πονηρόμυαλος, αλλουνού παπά ευαγγέλιο και θα σου σύστηνα να πας και να εξομολογηθείς καμιά φορά. Κάνει καλό.

 10. Κρίτων Καππαδόκης avatar
  Κρίτων Καππαδόκης 21/08/2012 11:26:22

  Ας μην ξεχνάμε ότι και το εν λόγω ζόμπι των μουσικών σκηνών είχε πράξει ανάλογα το 1989 με το βίντεο κλίπ τού τραγουδιού της "like a prayer" , όπου επικρατούσαν προκλητικές σκηνές μέσα σε ιερό ρωμαιοκαθολικού ναού . Και είναι φυσικό επακόλουθο τού παρελθόντος και τής συμπεριφοράς τής γηραιάς αηδού που τσιτώνεται ως δήθεν ατέρμονος μετεφηβικής φάσης , να μην ενοχληθεί από το γεγονός ότι , τα αβέρτα προμοταριζόμενα ωρυόμενα και αερολακτίζοντα τσουλιά είχαν μπουκάρει στο ιερό ενός θρησκευτικού τεμένους και είχαν βεβηλώσει λατρευτική σύναξη πιστών κάποιου θρησκεύματος . Ψιλά γράμματα για "καλλιτέχνιδες" τού επιπέδου της . Και βέβαια η μουμιοποιημένη γηραιά δοκησίπλαγγων ΔΕΝ ενοχλείται από το Γκουαντάναμο (τί είναι αυτό ; ε;) και τα άλλα εγκλήματα των κυβερνήσεων τής χώρας που προέρχεται (U.S.A.) , ΔΕΝ ενοχλείται από τα τόσα και τόσα που στήνουν σε βάρος προσώπων και λαών άλλες παρόμοιες δυτικές κυβερνήσεις όπως πρόσφατα τής Αγγλίας με τον Τζούλιαν Άσανζ (and many more) και ενοχλήθηκε από την απόφαση ενός δικαστηρίου τής Ρωσίας . Και σε μένα μάλλον αυστηρή φαίνεται η απόφαση (ως προς την επιβληθείσα ποινή), αλλά παίζουν και εφέσεις , παίζουν και αναστολές ποινών , πιθανότατα μετατροπή σε χρήμα και ποιός ξέρει τι άλλο . Ας το επαναλάβω και εγώ , αν και το έχουνε πεί και πολλοί άλλοι : Το αδίκημα τής βεβήλωσης θρησκευτικής σύναξης , πώς το σχολιάζουν οι υπέρμαχοι των ελευθεριών ; Αν η «μ…οταραχή» (ή "αιδοιορεμπελιό") είχε κάνει το ίδιο βεβηλωτικό σαχλοσώου σε τζαμί , σε συναγωγή , σε βουδιστικό τέμενος ; πάλι δεν θα ήταν κατακριτέες ; πάλι θα ζητούσαν οι δυτικοί εξυπνάκηδες την ατιμωρισία της σαχλοπαρέας ; Η υποκρισία των τάχα υπέρμαχων των ελευθεριών σε όλο το μεγαλείο της .

 11. TARAMAS avatar
  TARAMAS 21/08/2012 11:54:32

  Σε κάποιον έδειχναν το φεγγάρι κι αυτός κοιτούσε το δάχτυλο.

  Οι αγγλομαθείς ας διαβάσετε και τα υπόλοιπα σχετικά άρθρα της ίδιας εφημερίδας:

  Putinism Is the Only Religion That Matters
  Putin's Brave New World in a Medieval Russia
  This Is a Terrible Time to Be a Dictator, Mr. Putin
  Pussy Riot's Crime and Unfair Punishment
  Goodbye Intellect, Hello Dogma

 12. TARAMAS avatar
  TARAMAS 21/08/2012 12:00:57

  Συγνώμη για τις πολλαπλές υποβολές, δεν μου έβγαζε μήνυμα ούτε για μοντερέισιον και νόμιζα ότι εγώ έκανα κάτι στραβά και το ξαναυπέβαλλα. Κόψτε τα περιττά.

 13. alex23 avatar
  alex23 21/08/2012 14:54:27

  απλη απορια
  αν το εν λογω 'συγκροτημα' εκανε τα ιδια μεσα σε ενα τζαμι, θα εβγαινε ποτε καμια μαντονα ή κανενας 'φιλελευθερος' δυτικος να μιλησει ?

  τζαμπα διαφημιση χωρις το φοβο αντιποινων..

  αν τολμαει κανεις απο αυτους τους ψευτοφιλελευθερους, ας μιλησει για τον θανατο του πακιστανου υπουργου που περασε παντου στα πολυ ψιλα..
  φαρισαιοι..

  http://www.khaama.com/pakistani-minister-assassinated/

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ alex23 21/08/2012 16:32:57

   Οντως από τις ειδήσεις που η υποκρισία και οι σκοπιμότητες , τις περνάνε στα ψιλά.

  • TARAMAS avatar
   TARAMAS @ alex23 22/08/2012 01:31:15

   Συνταρακτική αλλά μάλλον άσχετη με το θέμα είδηση. Άλλο η κρατική καταστολή αντιφρονούντων με το πρόσχημα της προσβολής της θρησκείας και άλλο ο θρησκευτικός φανατισμός που οδηγεί άγνωστους φανταμενταλιστές σε δολοφονίες.

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ TARAMAS 22/08/2012 12:05:35

    Το θέμα είναι ο φαρισαϊσμός σας, Τζήμεροι και Ντόρες της συμφοράς!

 14. η Dimi avatar
  η Dimi 22/08/2012 05:48:44

  H Louise Ciccone, η (σύμφωνα με το αρχικό βιογραφικό της) πρώην εκδιδόμενη επαίτης και νυν ομολογουμένως δαιμόνια, Ηall Famer επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας για νέους, η οποία, καθιέρωσε το γνωστό: “η κακή διαφήμιση είναι καλή διαφήμιση”, και “τραγουδίστρια”, και ηθοποιός και χορεύτρια, η αποκαλούμενη “το πιο δύστροπο (ιδέ, συμπλεγματικό), αφεντικό του κόσμου”.
  Η για πολλοστή φορά βλάσφημη των Θείων και αφορισμένη από τη Καθολική Εκκλησία για: τον σταυρό στις φλόγες, τα ματωμένα δάκρυα των αγαλμάτων και τον στίχο του “Like a Prayer”. H οποία, για τη πρόσφατη Privė επίσκεψή της στο Βατικανό, απαίτησε να κλείσουν οι πόρτες του για το κοινό, καθώς, ήθελε ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, λέει, Πίνακες του Βατικανού και Αναγεννησιακούς Θησαυρούς Παγκόσμιας Κληρονομιάς, αλλά ευτυχώς, “έφαγε πόρτα”.

  Η χολερική αυτή κυρία λοιπόν, και "μία από τις 25 πιο ισχυρές γυναίκες του περασμένου αιώνα”, σύμφωνα με το περιοδικό TIME, με το υπερ-γυμνασμένο, νευρώδες και δίχως θηλυκότητα σώμα, κυκλοφορεί με σταθερό αξεσουάρ αμφίεσής της, τον δονητή της, προμοτάροντας την ομοφυλοφιλία ως νόρμα, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. H αυτοαποκαλούμενη “αυτόνομη diva”, της μουσικής βιομηχανίας η οποία, OYΔΕΠΟΤΕ τόλμησε να εμφανισθεί “Duet”, όπως συνήθως συμβαίνει, με μία έστω από τις “Original Divas”: Celine Dion, Μariah Carey, Αdel, Cher, Barbra Streisand, Tina Turner, Beyoncé, Anastasia… Όσο και αν προσπαθεί κάθε φορά που "τραγουδάει" ν' αποσπάσει τη προσοχή, δείχνοντας φάτσα-κάρτα τα απόκρυφά της μέρη. Όσες διαστροφικές νόρμες και αν υποστηρίζει και σε κάθε "ερμηνεία της" προσπαθεί να επιβάλλει. Oσα εκατομμύρια δολλάρια για ακριβοπληρωμένη διαφήμισή της και αν πληρώνει. Το γεγονός ότι η Madona
  ΔΕΝ μπορεί να τραγουδήσει, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ.

 15. Βασιλική avatar
  Βασιλική 24/08/2012 14:56:40

  Το σχόλιο μου (στα Αγγλικά) κάτω από το ορίτζιναλ άρθρο :
  Vicky • 2 days ago

  -Are we talking about the same Madonna who slammed (real artist ) Sinead O'Connor 20 years ago ?
  http://www.nytimes.com/1992/11...
  - You believe that Madonna (or any of you freedom loving warriors ) dares to run in defence of the right -winger cartoonist in Austria who draw a picture of a fat banker with a large hooked nose and what appeared to be Stars of David and posted it on fb ? (todays story )
  -In USA these women would be in jail long before the stupid action in the Church.
  Bestiality (in front of a little boy ) ,doggy style orgy in public places ,arson on police vehicles ,sexual assault against female officers on the subway ,calls for president's assassination on twitter etc .
  -Why "free" American media afraid the band's name ? Battle cries for freedom of speech and censorship at the same time ???? WOW !!!!!!!!!!
  -Finally, if they were men with the catchy name Penis Riot ,would anyone give a shit ?
  Είμαι Ορθόδοξη του τύπου Εκλλησία Χριστούγεννα -Πάσχα άντε και στο τσακίρ κέφι το Δεκαπενταύγουστο, όμως σαν άνθρωπος νιώθω να μου γ@%# (συγγνώμη ! ) τη νοημοσύνη όταν προσπαθούν να με πείσουν πως
  1) Αυτές οι γυναίκες με τις πράξεις τους προωθούν τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα .Μάλλον ήρθα από άλλο πλανήτη και δεν ήξερα πως η κτηνοβασία μπροστά στα μάτια μικρού παιδιού ή ένα όργιο είναι μέσα εκδημοκρατισμού μιας κοινωνίας .
  2)Νεοσυντηρητικοί (π.χ La Russophobe ) που στη χώρα τους θα φώναζαν "Shoot the b*s " κρατάνε μαζί με τους νεοφιλελεύθερους τη σημαία της ελευθερίας του λόγου στη Ρωσία !Αν βγάλουμε το περιτύλιγμα Ρωσία -Πούτιν θα φανεί η υποκρισία της Δύσης σε όλο της το μεγαλείο .
  Από τις πράξεις αυτών των ανδρείκελων ,τα καραγκιοζιλίκια του Kasparov και τις υποκριτικές αντιδράσεις μέσων τύπου Guardian ή Δυτικών πολιτικών ,βγάζω περισσότερα συμπεράσματα για την παρακμή της Δύσης παρά για το πόσο αυταρχικός είναι ο Πούτιν και στο τέλος τέλος και έχοντας την εμπειρία του Γιωργάκη-δεν ξέρω από που κρατά η σκούφια μου-Παπανδρέου βλέπω με περισσότερη συμπάθεια τον Πούτιν παρά το alter ego του ΓΑΠ Κύριο Weinstain -Kasparyan -Kasparov-please dear West invade Russia .Τέτοια "Δημοκρατία" δεν θα την ευχόμουν σε κανένα λαό .
  Παραθέτω μερικά link με τις νέες μας "ηρωίδες "
  Η κυρία Tokolonnikova
  http://kantas.files.wordpress.com/2012/08/okok.jpg?w=490&h=590
  http://urod.ru/news/6207/
  Voina art group (μέλη των οποίων ήταν οι PR ).Υποψιάζομαι πως αν άνδρας το δοκίμαζε αυτό θα πήγαινε μέσα για σεξουαλική παρενόχληση όταν όμως το κάνουν φεμινίστριες όλα επιτρέπονται....
  http://www.globalpost.com/dispatches/globalpost-blogs/bric-yard/radical-russian-art-group-shows-love-the-police
  Αν θέλετε Δημοκρατία παλέψτε κάνοντας sex με κατεψυγμένο κοτόπουλο (δείτε και το πιτσιρίκι ) δεν ξέρω αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο και κατά του μνημονίου :) :) :)
  http://www.likecool.com/Artists_steal_a_Chicken_and_hiding_it_in_her--Video--Gear.html
  Φαίνεται όμως πως κάποιοι ζηλεύουν ηρωίδες σαν την κυρία Tokolonnikova. Τα πρώην συντρόφια της την κατηγορούσαν ένα χρόνο πρίν πως είναι ψωνάρα με τη δημοσιότητα και πως μαζί με τον αντρούλη της τους πέταξαν έξω γιατί ήταν πληροφοριοδότες της αστυνομίας ! Τσ τσ τσ κακός που είναι ο κόσμος μην δουν κάποιον να κάνει προκοπή .....
  http://en.free-voina.org/post/11432689542
  Συγγνώμη αν σας κούρασα :)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.