10/06/2009 01:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αυξάνουν οι εκ δεξιών αντιδράσεις για την πολιτική Ομπάμα.

Στους πέντε μήνες της μέχρι τώρα  θητείας του, ο Αμερικανός Πρόεδρος  ταξίδεψε σε όλο σχεδόν τον κόσμο «απολογούμενος» για τα όσα δεινά επεφύλαξαν στους διάφορους λαούς οι προηγούμενες Αμερικανικές κυβερνήσεις. Χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «χάσαμε τον δρόμο μας», «κάναμε λάθη» και «εκτροχιαστήκαμε».

Στην πιο πρόσφατη ομιλία του στο Κάιρο, ο Ομπάμα μάλιστα ζήτησε από τους Άραβες (ούτε λίγο ούτε πολύ) να συγχωρέσουν την Αμερική. Αυτή η «Προεδρική» αντιμετώπιση είναι για πολλούς Αμερικανούς ανησυχητική, πόσο μάλλον όταν γίνεται σε λιγότερο από δέκα χρόνια μετά από την μεγαλύτερη «Αραβική» επίθεση εναντίων της Αμερικής με την επίθεση στους δίδυμους πύργους;

Πολλοί λοιπόν είναι αυτοί που συμφωνούν με τον Ομπάμα ότι  «κάναμε λάθη» αλλά εννοούν το ότι ... τον ψήφισαν ως Πρόεδρο.  Πολλοί είναι αυτοί που πραγματικά ανησυχούν στα σοβαρά έχοντας ως Πρόεδρο τους κάποιον που το μεσαίο όνομά του είναι Χουσείν και που  κατάγεται από μουσουλμάνους και που έχει ζήσει στην Ινδονησία, έχει φιλίες με κάποιον Πάστορα που ευαγγελίζεται αντι - αμερικανικές θεωρίες και τέλος  που έχει ως σύζυγο του κάποια που δήλωσε πως η μοναδική! φορά που αισθάνθηκε περήφανη ως Αμερικανίδα ήταν όταν ο άνδρας της κέρδισε το χρίσμα των δημοκρατικών...  Ποτέ άλλοτε. Κάτι τέτοια λοιπόν δεν αρέσουν καθόλου στους Αμερικανούς νέο πατριώτες. Και διαμαρτύρονται.

Όπως καταγγέλλουν διάφοροι, στην πρόσφατη ομιλία του στη Νορμανδία και με αφορμή την 65η επέτειο της D Day, ο Ομπάμα είπε στον κόσμο ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε...»  Ναι αλλά, αναρωτιούνται,  μήπως ξέχασε ήδη τα γεγονότα της 11/9; Θυμίζουν μάλιστα ότι την ίδια περίπου εποχή που ο Ομπάμα ζητούσε τη συγγνώμη των Αράβων, η Αλ Κάιντα αποκεφάλιζε έναν Βρετανό τουρίστα δηλώνοντας στο διαδίκτυο ότι τον εκτέλεσαν «ώστε η Βρετανία να πάρει μια γεύση του τι υφίστανται καθημερινά οι αθώοι μουσουλμάνοι....»

Ο Ομπάμα, λένε οι κριτικές φωνές, μπορεί να κέρδισε την Προεδρία αλλά δεν κέρδισε την εξουσιοδότηση να σκύβει ενώπιον των εχθρών της Αμερικής. 60 εκατομμύρια Αμερικανοί που δεν τον ψήφισαν απαιτούν να θυμηθεί πως η Αμερική ιδρύθηκε με το όραμα της ελευθερίας και του αγώνα για την κατάκτησή της. Απομένει να δούμε αν ο Μπάρακ Χουσείν Ομπάμα θα συμμορφωθεί....

http://www.americanthinker.com/

ΣΧΟΛΙΑ

  1. xyz avatar
    xyz 10/06/2009 01:33:27

    Ο Ομπάμα δεν είναι Αμερικανός πατριώτης; τσκ, τσκ, υπερβολές...

  2. Strange Attractor avatar
    Strange Attractor 10/06/2009 07:57:13

    Το ότι οι Αμερικάνοι θα ψήφιζαν ως προεδρο κάποιον μιγά με όνομα Αραβικό, ήταν μια τεράστια έκπληξη για τους ασχολούμενους με τα αμερικανικά πολιτικά πράγματα. Απο κει και πέρα ίσως να έπαιξε ρόλο ότι η εναλλακτική λύση θα ήταν γυναίκα! Άλλο ταμπού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.