08/06/2010 21:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντιπαράθεση στον κυβερνητικό συνασπισμό της Γερμανίας

Münchner Merkur : Το κόμμα των Ελευθέρων Δημοκρατών απειλεί με το τέλος του κυβερνητικού συνασπισμού».

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) και Ελευθέρων Δημοκρατών (FDP) στο θέμα της υγείας. Η επικεφαλής των Ελευθέρων Δημοκρατών Βαυαρίας, Sabine Leutheusser – Schnarrenberger, απειλεί εμμέσως με το τέλος του κυβερνητικού συνασπισμού στο Μόναχο. «Ο κυβερνητικός συνασπισμός στη Βαυαρία θα λειτουργήσει μόνο, εάν οι δύο εταίροι είναι ειλικρινείς μεταξύ τους», δήλωσε η ομοσπονδιακή Υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας στη Münchner Merkur. Η Leutheusser – Schnarrenberger αναμένει ότι ο επικεφαλής της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης, Horst Seehofer, θα σεβαστεί τις πολιτικές συμφωνίες, που είχαν γίνει.

Αιτία της αντιπαράθεσης υπήρξε η κατηγορηματική απόρριψη από πλευράς Ελευθέρων Δημοκρατών συγκεκριμένης πρότασης της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης στον τομέα της υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anonymous avatar
  anonymous 08/06/2010 23:43:27

  Θα κάνω μια πρόβλεψη. Η Μέρκελ θα φύγει από καγκελάριος. Με την κρίση τα έκανε σκ@τ και θα την διώξουν. Αυτά που μας έκανε εμάς θα τα πληρώσει. Ήδη της ασκείται ισχυρότατη κριτική στη Γερμανία τόσο για την κρίση όσο και για τον εξευτελισμό της Ελλάδας. Ο λογαριασμός δεν έχει πληρωθεί ακόμη και κάποιος πρέπει να τον πληρώσει και αυτός θα είναι η Μέρκελ.

  Ηλίθια εντελώς. Άφησε το ΓΑΠ, ένα γραφικό-περίεργο (εξαιρετικά επιεικής χαρακτηρισμός) τύπο, να παίξει το παιχνίδι των Αγγλοαμερικανών και να βουλιάξει το κοινό νόμισμα. Δεν αντέδρασε έγκαιρα και σωστά στην αρχή της κρίσης και τώρα πάπαλα.
  Κάποια στιγμή θα της πουν με τρόπο να αδειάζει τη γωνιά.

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ anonymous 08/06/2010 23:58:02

   Από που ήρθε η Μέρκελ ; Ποιοι πήραν πρώτοι τα Αρχεία της Στάζι ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.