«Πάρτε τις καραμπίνες»
19/10/2015 21:45
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Πάρτε τις καραμπίνες»

Δημήτρης Φίλης, αδελφός του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων Νίκου Φίλη. Σε εκπομπή της τηλεόρασης του «ΑΡΤ» προέτρεψε τους Έλληνες να βγάλουν τις καραμπίνες αν έρθουν να τους πάρουν τα σπίτια.

Άραγε σε ποιους τα λέει και σε ποιους στέλνει μήνυμα; Αν τα λέει στους Συριζαίους που έχουν παραδοθεί πλήρως και βρίσκονται στα τέσσερα, τότε ας τα ακούσει το αδερφάκι του. Αν τα λέει στο «κίνημα δεν πληρώνω», ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος τότε να του πούμε μπράβο. Γιατί αν είναι να πάρουν τις καραμπίνες οι μη έχοντες να το καταλάβουμε. Αλλά αν τις πάρουν οι λαθρόβιοι τζαμπατζήδες που είχαν βολευτεί χρόνια τώρα στο να μην πληρώνουν τίποτε και να έχουν προστάτες στην Αριστερά, τότε μπράβο του. Ο αδερφός Φίλης είναι άξιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, τις καραμπίνες μάλλον θα τις πάρει όλος ο ελληνικός λαός όταν θα καταλάβει τι... παίζεται με την πρώτη και δεύτερη φορά αριστερά.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.