Mεταναστεύουμε στην Ουκρανία...
10/05/2014 11:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Mεταναστεύουμε στην Ουκρανία...

...Αν μετά τη «Νέα Ελλάδα» ο Τσίπρας υιοθετήσει και το «Νέο Πατριωτισμό»

Και αίφνης η ζωή μας αλλάζει http://neaellada.gr/.

Ο Τσίπρας το λέει εδώ και μέρες σε όλους τους τόνους ότι αυτός θα κάνει τη «νέα Ελλάδα». Μπορεί να μην άκουσε τον Σαμαρά που το λέει τόσους μήνες. Μπορεί να κατάλαβε «νέα γελάδα» για επιστροφή στο άρμεγμα των εποχών του ΠΑΣΟΚ

Άλλωστε τα κρατικά ταμεία γέμισαν , οι κακοί ξένοι κεφαλαιοκράτες μας στηρίζουν και μας δανείζουν ξανά οπότε «γιούρια στον ταβλά με τα κουλούρια».

Αλλά ας μην είμαστε αρνητικοί ευθύς εξαρχής: «Με την Αριστερά η «Αλλαγή» δεν είναι σύνθημα. Θα αλλάξει η ζωή μας», μας πληροφορεί το σποτ.

Προς το χειρότερο, προς το καλύτερο, θα δούμε.

Πείτε μου ότι η κοπέλα δεν είναι η Αννούλα του 1985 που μεγάλωσε, «για ακόμη καλύτερες μέρες».

«Πρώτη φορά αριστερά»; Και τόσο χρόνια με το ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που στήριζαν σε κάθε δύσκολη συγκυρία τι ήταν; Δεξιά;

Κακά τα ψέματα. Αριστερά θα πάμε μόνο με το ΚΚΕ κι όπου μας βγάλει .

Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξουμε λίγο τη στροφή αριστερά και μετά μισό τιμόνι δεξιά σταθερά, «όμορφα,» σοσιαλδημοκρατικά

[photo_1]

Ο Αντρέας έλεγε ότι θα βγάλει τη χώρα από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, αλλά δεν το διανοήθηκε όταν ήλθε στα πράγματα. Το έλεγε μόνο και μόνο για να πάει με το λαϊκό αίσθημα και να πάρει τις εκλογές.

Ο Τσίπρας λέει ότι δε θα βγάλει τη χώρα από το ευρώ γιατί αυτό θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. «Αλλά δεν είναι και φετίχ» προσθέτει. Κλείνει έτσι το μάτι και στους δραχμολάγνους.

Γιατί είναι αλλιώς να έχεις επάνω σου ένα εκατομμύριο, έστω σε δραχμές. Αισθάνεσαι όμορφα. Κι αν τύχει και αγοράζεις και δύο σουβλάκια με το ποσό αυτό, ακόμη καλύτερα.

Αν μετά τη «Νέα Ελλάδα» ο Αλέξης υιοθετήσει και το «Νέο Πατριωτισμό» θα φάω ότι έχω γράψει περί του θέματος, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Διότι η σελίδα (http://neaellada.gr/) έχει πιο πολύ κόκκινο από διαφήμιση της Lacta, ένα κίτρινο αστέρι φτιαγμένο από μια σαΐτα και ένα ορθογώνιο τρίγωνο που δεν ενώνονται οι πλευρές του και κυρίως διότι η «νέα Ελλάδα» έχει μπει σε αντίστροφη μέτρηση:

Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκρήγνυται !!!

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΦΡΑΓΚΟΡΑΦΤΗΣ avatar
  ΦΡΑΓΚΟΡΑΦΤΗΣ 10/05/2014 16:49:08

  Κάποτε ακόμη και σήμερα διακρίναμε τα μαγαζιά με live ανάλογα με το είδος μουσικής του προγράμματος .Π.Χ Ρεμπετάδικα ,εντεχνάδικα ροκάδικα jaz κ.λ.π.Υπήρχαν όμως μαγαζιά που θέλοντας να προσελκύσουν πελάτες όλων των μουσικών προτιμήσεων προσπαθούσαν να χωρέσουν στο πρόγραμμά τους όλα τα είδη μουσικής.Αυτά τα λέγαμε ΟΛΑΔΙΚΑ.Προσοχή χωρίς Κ μπροστά.Αντίστοιχο παράδειγμα πολιτικού κόμματος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.Εννοείται οτι τα ΟΛΑΔΙΚΑ έβαζαν λουκέτο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  • Ντεκος avatar
   Ντεκος @ ΦΡΑΓΚΟΡΑΦΤΗΣ 11/05/2014 17:36:24

   Ευστοχο σχόλιο φραγκοραφτη , το ολαδικο ή τσιπρομαγαζο οτι και να συμβεί θα εχει επιστρεψει στο 3% πριν το τελος του ετους

 2. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 12/05/2014 11:04:32

  Αν ο «Νέος Πατριωτισμός» έχει να κάνει με την φωτό, τότε ψηφίζω Τσίπρα δαγκωτό, ή φεύγω για Ουκρανία :-)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.