Χώρα μαγική, εύπλαστη, πλαστή
01/06/2014 13:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χώρα μαγική, εύπλαστη, πλαστή

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη σύννεφα για να πέσουμε: Ένας γιατρός χωρίς πτυχίο, είχε γίνει και διευθυντής. Μέχρις εδώ καμία έκπληξη. Η Φεράρι και το ελικόπτερο έκαναν τη ζημιά, καθώς η φυσιογνωμία του (ποντικομικρούλης στο λίγο σιτεμένο) αποπνέει αθωότητα και μόνο αγνές προθέσεις.

Δεν είναι η εξαίρεση, είναι ο κανόνας. Οδηγοί στον ΟΑΣΑ χωρίς δίπλωμα, πτυχιούχοι άνευ πτυχίου στο Δημόσιο, απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρίς απολυτήριο Λυκείου, κάλπικα μεταπτυχιακά, πλαστά πιστοποιητικά ξένων γλωσσών, «εύπλαστες» διαδικασίες διορισμών.

Να το πάμε λίγο παραπέρα: πλαστοί «πατριώτες» του προσωπικού τους συμφέροντος, ψεύτικοι «ανθρωπιστές» με ακίνητα και καταθέσεις «ολιγαρχών», «εύπλαστες» συνειδήσεις πολιτικών, οι οποίοι προωθούνται για να εξυπηρετήσουν πολύ συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Κόμματα πλαστά που ντρέπονται για την κεντρική ιδεολογική τους θέση, άλλα που αλλοιώνουν την κυβερνητική ιστορία τους κι όλοι μαζί κρύβουν τους πραγματικούς στόχους τους.

«Πρωθυπουργός» ο νικητής των ευρωεκλογών, ευρωβουλευτές με ξένη γλώσσα τα ελληνικά, δήμαρχοι και Περιφερειάρχες με το «πλαστό» εισιτήριο του δεύτερου γύρου, προϊόντα συμβιβασμών, παρασκηνιακών συμφωνιών και ανταλλαγμάτων.

Χώρα μαγική. Εύπλαστη. Και δυστυχώς εν πολλοίς πλαστή.

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελευθεριάδου Βούλα avatar
    Ελευθεριάδου Βούλα 02/06/2014 14:11:01

    να πω ότι διαφωνώ ΜΟ;;; πάντως πρέπει να μας πει ο συνάδελφος πως τα κατάφερε ο άτιμος από την μια να κάνει το γιατρό και από την άλλη να πάρει και φερράρι ,,, άξιος !

  2. Κυθήριος avatar
    Κυθήριος 02/06/2014 17:05:43

    Φίλε μου,επειδή κάποιοι είναι πλαστοί,δεν είναι η χώρα πλαστή...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.