Φοβιτσιάρηδες...
28/03/2015 21:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φοβιτσιάρηδες...

Στο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από επικίνδυνοι είναι και φοβιτσιάρηδες. Βγαίνει ο Χρυσόγονος στον ΣΚΑΙ και δηλώνει ότι «δεν υπάρχει εντολή για ρήξη, υπάρχει εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση… Αν ο λαός ήθελε ρήξη θα ψήφιζε ΚΚΕ στις εκλογές». Σωστό είναι το ότι το ΚΚΕ είναι απόλυτα συνεπές στη θέση του και μιλάει ανοιχτά για ρήξη και έξοδο από την ΕΕ χωρίς να παίζει με τις λέξεις όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά εδώ το θέμα μας είναι άλλο. Στο ΣΥΡΙΖΑ χαράσσουν μια προεκλογική γραμμή και μιλάνε για τέλος μνημονίων, λιτότητας, τρόικας, όχι νέα δάνεια, διαγραφή του χρέους κλπ κλπ. Τομές ανατροπές, ρήξη ως ενδεχόμενο κλπ κλπ κλπ. Έτσι και αλλιώς δηλαδή η γραμμή τους οδηγεί στη ρήξη. Και όταν έρχεται η ώρα να αποφασίσουν να κάνουν το συμβιβασμό και να ξεβρακωθούν για τα προεκλογικά τους ψέματα ότι θα τετραγωνίσουν τον κύκλο δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη να το πουν καθαρά. Αλλά προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το λαό… Εκτός από ανεύθυνοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι αποδεικνύονται και δειλοί.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Pgm avatar
    Pgm 28/03/2015 23:09:20

    Γειά σου ρε antinews με τις photo σου./

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.