Φασιστικό παιδομάζωμα
06/04/2014 10:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φασιστικό παιδομάζωμα

Αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες με παιδιά μελών της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν στους υπολογιστές στελεχών της οργάνωσης

Αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες με παιδιά μελών της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν στους υπολογιστές στελεχών της οργάνωσης. Στα ντοκουμέντα που παρουσιάζει το «Έθνος» φαίνεται καθαρά ότι οι χρυσαυγίτες είχαν οργανώσει παιδομάζωμα με σκοπό να δημιουργήσουν μια γενιά εμποτισμένη με τα ιδεώδη του μίσους...

Ανήλικα παιδιά που ποζάρουν με την περιβολή της Χρυσής Αυγής, έφηβοι που παρακολουθούν τη διάπλαση του μίσους και χαιρετούν ναζιστικά, ακόμη και βρέφη που φορούν φορμάκι με το έμβλημα του ναζιστικού μορφώματος.

[photo_1]

ΣΧΟΛΙΑ

 1. aero avatar
  aero 06/04/2014 11:08:16

  Επιτρέπετε πρόσωπα ανήλικων παιδιών, να φαίνονται φάτσα κάρτα ,χωρίς το λεγόμενο μωσαϊκό? Απορία διατυπώνω.

  • πΔπ avatar
   πΔπ @ aero 06/04/2014 13:47:31

   Δεν ξέρω αν θα δημοσιευτούν οι δικές μου φωτογραφίες αλλά εγώ τις βρήκα στο site του ΚΚΕ. Τα παράπονά σου στην "διεύθυνση" λοιπόν!!!

 2. πΔπ avatar
  πΔπ 06/04/2014 11:19:34

  Το έγραψα και στην άλλη ανάρτηση. Ό,τι ανακάλυψαν(κατόπιν εορτής;) στους υπολογιστές των Χρυσαυγητών, τα ίδια και ίσως περισσότερα θα ανακάλυπταν στους Η/Υ των Κομμουνιστών. Φωτογραφίες δηλαδή σαν αυτή ή αυτή ή ακόμα αυτή. Αιδώς λοιπόν! Άλλωστε η Ελλάδα έχει κυβερνηθεί από έναν Παπάγο έως και τις χαρτορίχτρες της Μιμής. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα τώρα, με τα μονταρισμένα βίντεο του Κ(λ)ασιδιάρη!

 3. Fiscal avatar
  Fiscal 06/04/2014 11:55:17

  Μόρφωμα πολιτικό κόμμα με 6,95% τις προηγούμενες εκλογές; Η ΔΗΜΑΡ με λιγότερο ποσοστό δεν είναι; Η Δημιουργία Ξανά δεν είναι; Ο ΛΑΟΣ δεν είναι;Από ποιό ποσοστό και κάτω ένας πολιτικός οργανισμός αναφέρεται απαξιωτικά ως μόρφωμα, κομματίδιο, απόκομμα, συμμορία κτλ; Ποιό είναι το όριο;

  • Decimus Maximus avatar
   Decimus Maximus @ Fiscal 06/04/2014 11:59:02

   Ο φασισμός

 4. Λούκιος avatar
  Λούκιος 06/04/2014 13:25:23

  Πιασάρικη μονολεκτική απάντηση αλλά μη ορθή αφού τόσον από τον φασισμό όσο και από την άλλη όψη του αυτού νομίσματος κομμουνισμό προέρχονται κόμματα διεθνώς αναγνωρισμένα ως τέτοια και όχι βέβαια ως μορφώματα.Από την άλλη δεν αποτελεί κριτήριο διαχωρισμού το εκλογικό ποσοστό αλλά το κατά πόσον είναι συμβατά (οργάνωση,λειτουργία,σκοπός) με το εκάστοτε ισχύον για κάθε Κράτος συνταγματικό πλαίσιο.Συνεπώς επειδή ο αρμόδιος εν προκειμένω Άρειος Πάγος έχει εγκρίνει το καταστατικό της ΧΑ αυτή είναι κόμμα.

  • Θρίαμβος avatar
   Θρίαμβος @ Λούκιος 07/04/2014 09:03:52

   όχι μόνο "συνταγματικό πλαίσιο" αλλά και "πνευματικό πλαίσιο". Δεν φτιάχνουν τα κόμματα την κοινωνία. Η κοινωνία φτιάχνει τα κόμματα. Όλα αυτή τα φτιάχνει, και τους θεσμούς, και τους πολιτικούς, και την οικονομία, και τη δουλεία, και την ελευθερία κλπ.

 5. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 11/04/2014 11:34:04

  Με τέτοιου είδους δημοσιεύματα, όπως και ανάλογες, συντονισμένες "ειδήσεις" από τα κανάλια, δεν καταπολεμάται η ΧΑ. Αν καταπολεμηθεί σοβαρά η λαθρομετανάστευση, αντί να ψηφίζονται "αντιρατσιστικοί" νόμοι, οι οποίοι μάλιστα αγνοούν επιδεικτικά τις γενοκτονίες των Αρμενίων και των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας και αν πάψουν να χτυπούν τους μη "έχοντας", δημιουργώντας στίφη νεοεπαιτών, τότε η ΧΑ θα επιστρέψει στα προ του 2010 ποσοστά της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.