
Το κυνήγι της Τζούλιας
Πανικός επικράτησε τη νύχτα της Κυριακής στο κέντρο που τραγουδάει η Τζούλια Αλεξανδάτου στη Θεσσαλονίκη όταν άντρες της δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και της Δίωξης Ναρκωτικών, εισέβαλλαν στο μαγαζί και έκαναν εξωνυχιστικό έλεγχο στο καμαρίνι της 24χρονης. Ο έλεγχος όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το καμαρίνι, σειρά είχε το δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η Τζούλια.
Τελικά, οι αρχές δεν βρήκαν κάτι που θα έβαζε σε νέους μπελάδες την κ. Αλεξανδράτου και αποχώρησαν αφήνοντας τη Τζούλια σε έξαλλη κατάσταση. Αφού ηρέμησε, η 24χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε στην σκηνή για να τραγουδήσει γυμνή ...Χατζηδάκη!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .
Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
πολυ σεμνη φωτογραφια εβαλες!!
Σεμνή και ταπεινή όπως η ΝΔ
Είναι κρίμα που τα βάζουν με τη Τζούλια η οποία έχει προσφέρει "ανακούφιση" σε αρκετό πληθυσμό. Φαντάζομαι ότι θα ήταν πρόθυμη να πάρει και την κούραση του Καπελιέρη που δείχνει κατεβεβλημένος από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Αλήθεια γιατί δεν πάνε οι του ΣΔΟΕ στο νεοκλασσικό της Αεροπαγίτου μήπως και βρουν τίποτα ξεχασμένα βιβλιάρια;
αν ειναι δυνατόν. στηρίζουν το μέγαρο και χτυπαν τη τζούλια
Τελικά βρε παιδί μου αυτοί του ΣΔΟΕ με τι αυταπάρνηση ασκούν τα καθήκοντά τους !!!! με τι συνέπεια !!!! Είναι η πέμπτη ή η έκτη φορά που προσπαθούν να βρούν αδήλωτα εισοδήματα απο την συγκεκριμμένη και ελικρινά ππιστεύω ότι θα την κάνουν ηρωίδα στο τέλος!!!! Από την άλλη όμως για ποιό λόγο να κουράζονται;;; Εάν παραβληθούν τα δηλωθέντα εισοδήματα και αντιστοιχιστούν με αποκτηθέντα ακίνητα , πολυτελή αυτοκίνητα , σκαφη κλπ κλπ , με καταθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού (είναι εφικτό το εφάρμοσε και η Γερμανία) και δραστηριότητες σε οφσορ εταιρίες(και αυτό είναι εφικτό) τότε θα έχουν να εισπράττουν διαφυγόντες φόρους , πρόστιμα κλπ , για πολλές ζωές !. Τώρα σχετικά με την Τζούλια ας την αφήσουν ήσυχη γιατί στο τέλος θα πιστέψουμε ότι κάτι άλλο συμβαίνει !!