Το δράμα της Δούρου... για τον άγνωστο ξένο
21/01/2015 13:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το δράμα της Δούρου... για τον άγνωστο ξένο

Κοπή της παραδοσιακής πίτας σε όλη την Ελλάδα, έτσι έγινε και στην Περιφέρεια Αττικής. Εκεί όπου μπήκαν τα θεμέλια για την… κυριαρχία της Αριστεράς του Τσίπρα και της παρέας του. Εκεί λοιπόν και η Ρένα Δούρου η οποία πρωτοτύπησε. Πήρε το πρώτο κομμάτι της πίτας και έβγαλε και λόγο για να μας πει που θα το αφιερώσει.

Και με το γνωστό υφάκι, το λίγο κακομοίρικο, το λίγο σοφιστικέ και πολύ αλαζονικό ανακοίνωσε σε όλους ότι λόγω της επικαιρότητας (γεγονότα στο Παρίσι κ.λπ.) θέλει να αφιερώσει το πρώτο κομμάτι στον… ξένο. Σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι ξένος μπορεί να μην είναι και ο αλλόθρησκος.

Δικαίωμά της να μην κόβει το πρώτο κομμάτι στον Χριστό, στην Παναγία κ.λπ. Άλλωστε πολλοί το κάνουν και δεν τους ενοχλεί κανείς. Αλλά αυτά τα αριστερίστικα κολπάκια για τη δήθεν στήριξη των αλλοδαπών, το δάκρυ για το δράμα που περνάνε και όλη αυτή η φαρσοκωμωδία που στήνουν κάθε φορά άνθρωποι σαν τη Δούρου προκαλεί οργή. Και αποδεικνύει με ποιο τρόπο θέλουν να κυβερνήσουν οι Συριζαίοι.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 21/01/2015 13:56:28

  Και ο Χριστός ξένος είναι για εκείνους...

  • Nikos P. avatar
   Nikos P. @ Κυθήριος 21/01/2015 16:03:00

   ῾Η ἡμέρα τῆς μελλούσης κρίσεως (κατά Ματθαίον, κεφάλαιο 25): Οταν δὲ ἔλθῃ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐν τῇ δόξῃ αὐτοῦ καὶ πάντες οἱ ἅγιοι ἄγγελοι μετ᾿ αὐτοῦ, τότε καθίσει ἐπὶ θρόνου δόξης αὐτοῦ, καὶ συναχθήσεται ἔμπροσθεν αὐτοῦ πάντα τὰ ἔθνη, καὶ ἀφοριεῖ αὐτοὺς ἀπ᾿ ἀλλήλων ὥσπερ ὁ ποιμὴν ἀφορίζει τὰ πρόβατα ἀπὸ τῶν ἐρίφων, καὶ στήσει τὰ μὲν πρόβατα ἐκ δεξιῶν αὐτοῦ, τὰ δὲ ἐρίφια ἐξ εὐωνύμων. τότε ἐρεῖ ὁ βασιλεὺς τοῖς ἐκ δεξιῶν αὐτοῦ: δεῦτε οἱ εὐλογημένοι τοῦ πατρός μου, κληρονομήσατε τὴν ἡτοιμασμένην ὑμῖν βασιλείαν ἀπὸ καταβολῆς κόσμου. ἐπείνασα γάρ, καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα, καὶ ἐποτίσατέ με, ξένος ἤμην, καὶ συνηγάγετέ με, γυμνός, καὶ περιεβάλετέ με, ἠσθένησα, καὶ ἐπεσκέψασθέ με, ἐν φυλακῇ ἤμην, καὶ ἤλθετε πρός με. τότε ἀποκριθήσονται αὐτῷ οἱ δίκαιοι λέγοντες· κύριε, πότε σε εἴδομεν πεινῶντα καὶ ἐθρέψαμεν, ἢ διψῶντα καὶ ἐποτίσαμεν; πότε δέ σε εἴδομεν ξένον καὶ συνηγάγομεν, ἢ γυμνὸν καὶ περιεβάλομεν; πότε δέ σε εἴδομεν ἀσθενῆ ἢ ἐν φυλακῇ, καὶ ἤλθομεν πρός σε; καὶ ἀποκριθεὶς ὁ βασιλεὺς ἐρεῖ αὐτοῖς· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφ᾿ ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε

   • Κυθήριος avatar
    Κυθήριος @ Nikos P. 21/01/2015 16:42:10

    ''...ἐφ' ὅσον ἐποιήσατε ἑνί τούτων τῶν άδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων,ἐμοί ἐποιήσατε.'' Τον πιστεύουν;...

    • η Dimi avatar
     η Dimi @ Κυθήριος 21/01/2015 18:12:10

     Φίλε Κυθήριε, τη Κυριακή, 12 Απριλίου, 2015, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί Έλληνες, γιορτάζουμε το Άγιον Πάσχα. Περίπου στα τέλη Ιανουαρίου 2015, η περιφερειάρχης Αττικής, κυρία Ρένα Δούρου, βασιλόπιττες ακόμα κόβει. (Ίσως.. Διαρκώς Συνεδρίαζε για τη τελική απόφαση της κοπής). Με αυτά και με τ’ άλλα, κάπως έτσι δικαιολογεί τις αργομισθίες της. Στον Ιδιωτικό Τομέα, αυτές οι σταλινικές, ιδεοληπτικά τριτοκοσμικές πρακτικές, ούτε για ένα λεπτό ΔΕΝ γίνονται ανεκτές. Γι’ αυτό και οι σφοδρές αντιδράσεις, γι αυτό και οι ετήσιες (ούτε καν 6μηνιαίες), προτεινόμενες Αξιολογήσεις Απόδοσης Εργασίας στο Δημόσιο.. απεταξάμην τω Σατανά!.

     • Κυθήριος avatar
      Κυθήριος @ η Dimi 21/01/2015 18:32:40

      Είναι κι αυτό Dimi μου! Γελειοποίηση μιας παραδοσιακής συνήθειας με βαθύ πνευματικό υπόβαθρο,που για τους πολλούς βέβαια δεν ισχύει,θά ' ταν ουτοπικό να πίστευα το αντίθετο,αλλά που στον συγκεκριμμένο πολιτικό χώρο με τους συγκεκριμμένους ανθρλωπους,λόγω ακριβώς της ιδεοληψίας τους είναι,πώς να το πούμε,κομμάτι αταίριαστη... Ε,με τη συγκεκριμένη ενέργεια της Περ/χου,τονίζεται ακόμη περισσότερο η ασυμβατότητα αυτή...

 2. Νικηφορος Φωκας avatar
  Νικηφορος Φωκας 21/01/2015 21:26:49

  Αυτο το σουργελο της ακρας αριστερας που το μονο που ξερουμε γιαυτην ειναι οτι δουλευε στου Τσοχατζοπουλου.. δεν εχει κανενα δικαιωμα να προσβαλλει τα εκατομμυρια πιστων στην Αττικη.... αμα θελει η πατσαβουρα να ασχολουνται με τις ΑΡΙΣΤΕΡΟ-κατινιες της να κοψει μια τυροπιττα και να αφησει την ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ για τους Ελληνες Χριστιανούς . Τοτε μπορει να κοβει κομματια για λαθρομεταναστες, για την αρχιχουνταρα τον Φιντελ Καστρο, ας κοψει και για τους καρναβαλιστες Μαρξ και σια , τελος ας κοψει και τον αντιπαθητικο λαιμο της , Βασιλιπιττα μην ξαναπιασει στα βρωμοχερα της μονο η λεγαμενη.

  • Fotini avatar
   Fotini @ Νικηφορος Φωκας 21/01/2015 21:43:49

   ῾Ο Θεός βοηθός μας ἄν κερδίσει ὁ τσύριζα καί εἰδικά μέ αὐτοδυναμία ὅπως εἶπε ὁ Κουτσούμπας στό ράδιο Βῆμα FM.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.