#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/07/2011 12:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το αυθαίρετο, η Τίνα και ο Ινδός του Μαγγίνα

(Πατριδογνωσία δωρεών)

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Το press project δέχεται δωρεές. Κατεχόμενη Ελλάδα σύμφωνοι, αλλά να δούμε και τις ταμειακές μας ροές σου λέει. Αλλά μόνο χρήματα δέχεται δυστυχώς. Και εμείς που θέλουμε να στείλουμε τρία κοτόπουλα, (ζωντανά) δύο κεφάλια τυρί και γλυκό περγαμόντο, πως θα το κάνουμε που το paypal δεν μας δίνει τη δυνατότητα;;;Λυσσάξανε με το οικογενειακό αυθαίρετο του πρώην Τσάρου, νυν Περιβάλλοντος (!!!), με τον πρωτεργάτη του Μνημονίου, τον πρωτομάστορα του Μεσοπρόθεσμου, Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Δεν μας αφορά η λάσπη που εκτοξεύουν: τον Ινδό του Μαγγίνα θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα.

Τι ζώδιο είναι, ποια είναι τα σχέδια του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τι γνώμη έχει για την επιλεκτική χρεοκοπία. Και την άδεια του σπιτιού θέλουμε να ξαναδούμε: ήταν αναψυκτηρίου, μπυραρίας ή χασαποταβέρνας;

Πολλή ζήλια έπεσε και με την επαγγελματική αποκατάσταση της  Μπιρμπίλη. Πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) προορίζεται να αναλάβει η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος κυρία Τίνα Μπιρμπίλη. Η πρόταση  έγινε από τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, το θέμα ωστόσο δεν έχει ακόμη τακτοποιηθεί οριστικώς, κάτι που μας γεμίζει άγχος.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί η τοποθέτησή της στην έδρα του οργανισμού στο Παρίσι. Η διάρκεια της θητείας είναι πέντε χρόνια και τα χρήματα δεν είναι άσχημα: με 300 χιλιάρικα το χρόνο, σπίτι και μάγειρα (αποστεωμένο είναι το κορίτσι), Βραζιλιάνο «δεκάρι» φέρναμε να μαγέψει τα πλήθη. Προσοδοφόρο το επάγγελμα του «κηπουρού»…Τις δηλώσεις του Λοβέρδου τις θέλω σε DVD, CD, αλλά και βινύλιο: «Κατά βάση το ΠΑΣΟΚ,  ως αντιπολίτευση υπήρξε δημαγωγικό. Είπε ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ δεν υπήρχαν… Έκανε άλλα, ηρνείτο κάθε συζήτηση για διαρθρωτική αλλαγή. Ήταν ένα κόμμα κατά βάση του «όχι». Ειδικά από μια φάση και μετά, συμφωνώ… Την κακή νοοτροπία τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80, το έχω πει».

Και χαραγμένες στην κορυφή του Υμηττού για να τις βλέπουν οι επόμενες γενιές. Κατά τα λοιπά έστω κι αν οι προθέσεις του Υπουργού είναι το «πλασάρισμα» στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, η επαναφορά στη λογική ανάλυση είναι ένα τεράστιο, μετέωρο βήμα…

Συνέχισε  μετά την ανακοίνωση της ΝΔ,: «Με τον κριτικό και αυτοκριτικό μου λόγο προσπαθώ, με τις όποιες δυνάμεις μου, να συμβάλω στη δημιουργία ενός κλίματος συνεννόησης. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί κλασικό δείγμα του μεταπολιτευτικού δημαγωγικού μικροκομματισμού, τον οποίο πρέπει να υπερβούμε για να προσφέρουμε στο λαό και στη χώρα την απαραίτητη συνεννόηση».

 Ψηφίστε δύο Μνημόνια ακόμη και τρία Μεσοπρόθεσμα και μετά ελάτε για συνεννόηση. Προπαγανδιστές μιας εθνικής συμφωνίας που ελάχιστα απέχει από τη μειοδοσία…

[caption id="attachment_113121" align="alignleft" width="600" caption="Απεικόνιση της φιλοσοφικής έννοιας του Καλοκαιριού"][/caption]

Μαύρο καλοκαίρι περνούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Το τελευταίο δελτίο κραξίματος αναφέρεται στην Καλαμπάκα και την Καλαμάτα.  Στην Καλαμπάκα ο Μαγκούφης και η αγαπημένη Σούλα, συνηθισμένοι, αγνόησαν τα τεκταινόμενα, πιο σοβαρά τα πράγματα στην Καλαμάτα με το «Νάντια, Νάντια τι κατάντια» και τη βουλευτή να αποχωρεί άρον-άρον από την εκδήλωση…

Η Μιμή Ντενίση έστειλε εξώδικο στην συγγραφέα μυθιστορημάτων Λένα Διβάνη, ζητώντας την άμεση απόσυρση του βιβλίου της «Προφανώς η Πηνελόπη ήταν Ηλίθια» . Η Μιμή Ντενίση θεωρεί ότι αμαυρώθηκε η δημόσια εικόνα της μέσα από το βιβλίο, αφού στις σελίδες του βιβλίου υπάρχει ένα απόσπασμα που αναφέρεται σε εκείνη, με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια, σύμφωνα με την εξώδικη επιστολή της.

Προφανώς θίχτηκε ως Πηνελόπη…Η οργάνωση Conservation International (CI) τον είχε συμπεριλάβει στη λίστα των δέκα «πλέον καταζητούμενων» χαμένων ειδών βατράχων. Εξερευνητές είχαν δει για τελευταία φορά τον εντυπωσιακό φρύνο-ουράνιο τόξο ή φρύνο των ρυακιών του Σαμπάς το 1924, πριν από 87 ολόκληρα χρόνια! Μετά από μήνες ερευνών στα δάση του Βόρνεο, μεταπτυχιακοί φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Σαραγουάκ στη Μαλαισία, εντόπισαν πάνω σε δέντρα τρεις τέτοιους φρύνους μήκους έως και 5,1 εκατοστών - έναν αρσενικό, έναν θηλυκό και ένα μικρό φρύνο- μέσα σε μόλις μια νύχτα. Φωτογράφισαν για πρώτη φορά το πανέμορφο αμφίβιο, το οποίο έως σήμερα η ανθρωπότητα γνώριζε μόνο μέσα από απεικονίσεις εξερευνητών.

Ρίγη συγκίνησης και ποτάμια ελπίδας απλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα. Αφού βρέθηκε ο χαμένος φρύνος μετά από τόσα χρόνια, μέχρι και οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων μπορεί να θεαθούν κάπου. Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικοί σας θα ‘ναι…

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. katalytikos avatar
  katalytikos 17/07/2011 13:00:33

  Και μέσα σε όλα αυτά διαβάζουμε ότι.. η Α. Σκλεναρίκοβα στη Σαντορίνη με νέο σύντροφο!...
  Αναρωτιέμαι και δικαίως νομίζω, και εγώ πού ήμουν ο μ....!
  Δεν πειράζει καύσωνας είναι θα περάσει.
  ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ katalytikos 17/07/2011 15:16:27

   Ο καύσωνας θα περάσει, με τα άλλα τι γίνεται...

   • katalytikos avatar
    katalytikos @ μικρός οδυσσέας 17/07/2011 15:35:39

    Ρωτώ και γώ ξαναρωτώ, μ΄απάντηση δεν παίρνω!!

 2. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 17/07/2011 13:44:58

  Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαζόντως απολαυστικό το σημερινό κείμενο ΜΟ..
  Επίσης πρώτη φορά ΄΄πολλαπλές....ολοκληρώσεις΄΄ (του Πασόκ εννοώ) δεν έχουν απολύτως κανένα...ορατό αποτέλεσμα!!!
  Ηθικόν συμπέρασμα 1...να μην τρώμε πριν δούμε τις φωτό...τύψεις, τύψεις και ...τύψεις!!!
  Ηθικόν συμπέρασμα 2...το Πασόκ δεν πρόκειται ποτέ να αποτελέσει είδος προς εξαφάνιση..χαμαιλέων..

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ ΕΥΑ 17/07/2011 15:19:09

   τη μύτη της την πρόσεξες; μάπα το καρπούζι...

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ ΕΥΑ 17/07/2011 15:24:18

   Και θα ήταν παράλειψη αν δεν σε ευχαριστήσω για τα θερμά λόγια...

 3. Enzo avatar
  Enzo 17/07/2011 19:35:18

  Λαχείο την έκανε η τινα, αυτα είναι!
  Θα πρέπει να αρχίσω να πηγαίνω γυμναστήριο

 4. juliet avatar
  juliet 18/07/2011 06:01:12

  @Εnzo
  Kαι εγώ απο το καιρό που κατάλαβα τον εαυτό μου σε ένα γήπεδο και ένα γυμναστήριο είμαι αλλά δεν με έκανε κανένας υπουργό.Πρέπει να πας στο κατάλληλο γυμναστήριο ,να κάνεις γυμναστική με τον κατάλληλο άνθρωπο,να είναι η στιγμή κατάλληλη ,να είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος.Τα πληρείς;Αντε και υπουργός ......να σε χαιρόμαστε!!!

 5. juliet avatar
  juliet 18/07/2011 06:40:29

  M.O
  καλημέρα και καλή βδομάδα σ΄όλη τη παρέα,
  Το σπίτι ασύμφορο και για αναψυκτήριο ,ταβέρνα και μπυραρία ,αυξήθηκε και το ΦΠΑ ,εφορία ,ΙΚΑ, αστά σου λέω, για ΜΚΟ πως σου φαίνεται; και η Τίνα θα μας δώσει και κανένα προγραμματάκι ευρωπαΐκό έτσι για τη συντήρηση της μαΐμούς ,την έμαθε και ο Ιντο να καπνίζει και έχει και έξοντα.
  Μετά θα πάρουμε Ευρώ για την ψυχαγωγία ,ψυχανάλυση ,την ηθική αποκατάσταση των θιγμένων απο την κακιά αρρώστεια που λέγεται δεξιά. Σ΄αυτό θα συμπεριλάβουμε και όλες τις Πηνελόπες και Λόπες,θα βρούμε και με καλλίτερες μύτες.
  Και όλα τα λεφτά για το παιδί του Φρύνου, άλλοι το ανακάλυψαν και αυτό βρήκε την χώρα με τα πολλά άνουρα αμφίβια.(Βατραχοι-Φρύνοι αποτελούν την τάξη των άνουρων αμφιβίων)
  Μ.Ο, το παιδί να προσέξουμε ,απ΄αυτό εξαρτάται η διαιώνιση,λέω να το στείλουμε στο φυσικό του περιβάλλον ,εσύ συμφωνείς; και όσο για τους πράσινους βατράχους για να μη μείνουνε παραπονούμενοι ,τους εντάσουμε σε κανένα πρόγραμμα, η Τίνα να είναι καλά.
  Είδες, τι μπορείς να κάνεις με μια αλλαγή χρήση γης;
  Πάντως σε κάθε θέμα της πατριδογνωσίας είσαι καταπληκτικός και μπράβο σ΄αυτόν που διαλέγει και τις κατάλληλες φωτο .

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ juliet 18/07/2011 08:38:41

   Ο φάκτορας κεντάει με τις φωτό, ως γνωστόν. Την καλημέρα μου Juliet

 6. Κρης avatar
  Κρης 07/09/2011 17:09:41

  <a href="http://2.bp.blogspot.com/-vsxi0ut5quU/TlkufbnG7mI/AAAAAAAAAIM/G6tJ-R4TTpE/s1600/SP_A0450.jpg"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.