Το Τρίο Μπελκάντο της Δεξιάς
06/03/2014 20:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Τρίο Μπελκάντο της Δεξιάς

Το Τρίο Μπελκάντο της Δεξιάς είναι γεγονός. Βύρων Πολύδωρας – Νίκος Νικολόπουλος και φυσικά ο Χρήστος Ζώης θα συμπορευτούν σ' αυτή τη δύσκολη πορεία για τη σωτηρία της Πατρίδος.

Κι επειδή μόνον αυτοί είναι πατριώτες σ' αυτή τη χώρα ο Νικολόπουλος μίλησε για πολλαπλασιασμό των πατριωτικών δυνάμεων που μάχονται κατά των πολιτικών της διαρκούς φτώχειας. Φιλοδοξία του, όπως είπε, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού λαϊκού μετώπου που θα προσφέρει βιώσιμη εναλλακτική λύση στον τόπο.

Ο Β. Πολύδωρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον κ. Νικολόπουλο καθώς και την πίστη του, όπως είπε, στην ένωση και συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων, πατριωτικών, δημοκρατικών, προοδευτικών και ριζοσπαστικών. Όλα τ' αλέθει ο καλός ο μύλος.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Naruto avatar
    Naruto 07/03/2014 19:04:46

    Δεν αποκλείεται να μην είναι και τόσο πατριώτες αυτοί οι τρεις δεδομένου ότι ο πατριωτισμός στους πολιτικούς μας δεν είναι και πολύ της μόδας .

  2. Κωστας avatar
    Κωστας 07/03/2014 21:29:52

    Καταρχήν πρόκειται για διαμετρικά αντίθετους τύπους.Ο Πολύδωρας με ευρυμάθεια και κουλτούρα αλλά με αδυσώπυτο ψυχισμό,ο Ζώης χαμένος στα γρανάζια της μετακαραμνλικής περιόδου που δεν του δίνει πλέον ισχύ και λόγο και ΝΙκολόπουλος ο κωλοτούμπας με τις φωτογραφίες κάδρου,τα πτυχία από τον Βέργη ,την περιουσία που έκανε ενώ ήταν κλητήρας τραπέζης και τον παρωχημένο λόγο και συμπεριφορά.Τώρα όλοι αυτοί συνυπάρχουν επειδή απλώς δεν γουστάρουν τον Σαμαρά...Ειδικά ο Νικολόπουλος που προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην δημοσιότητα λειτουργώντας εσχάτως ως πολυπράγμων δημοσιογράφος έχει ξεπεράσει κάθε όριο φαιδρότητας στην εκπομπή του στο Ε με προσωπικές επιθέσεις στον Σαμαρά και άλλες γελοιότητες.Το ερώτημα σαφές και διαχρονικό.Πως είναι δυνατόν οι επί χρόνια βουλευτές να το παίζουν τιμητές και επαναστάτες ενώ γνωρίζουμε ότι είναι στο σύστημα επί δεκαετίες ,έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην παθολογία και τα λάθη της ΝΔ και ψήφισαν και τα μνημόνια?Κανονίστε να τους επαναφέρουμε στο κόμμα μετά Βαίων και κλάδων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.