#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/05/2011 22:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Κίνημα έγινε μήνυμα…της Ντόρας

(Πατριδογνωσία)Το ΠΑΣΟΚ ήρθε στις θέσεις της Ντόρας. Για να το λέει η προσωρινή (μέχρι το Συνέδριο) Πρόεδρος της ΔΗΣΥ κάτι θα ξέρει. Το Κίνημα έγινε μήνυμα της εκλεκτής του λαού.

(Για όσους δεν το θυμούνται ΠΑΣΟΚ σημαίνει "Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα")

Θέλει λέει και 200 βουλευτές και λιγότερους φόρους

Επειδή πέρασαν τα χρόνια και δεν θυμάται, νομίζει ότι ξεχάσαμε κι εμείς ότι οι 200 βουλευτές ήταν θέση του Σαμαρά που η ίδια λοιδορούσε συστηματικά.

Έτσι οικοδομεί πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό προφίλ. Πολιτικές θέσεις τουρλού-τουρλού, λίγο από όλα και ότι να’ ναι: πάει για 3% λέει. 1,7% βγαίνει, να το αφήσω;

Πρακτικές κόμματος του μηδέν + κάτι %, με τζούφια πυροτεχνήματα. Γιατί  δεν προτείνει 200 βουλευτές και 5% πλαφόν (από 3% που είναι σήμερα) για είσοδο κόμματος στη Βουλή, μπας και την πάρουμε στα σοβαρά;
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Πρώτον ανακοινώθηκε η φοροεπιδρομή του Αττίλα χωρίς να βγάλει τσόντα η Τζούλια και δεύτερον δεν υπάρχει καμία ένδειξη για βράβευση του Πρωθυπουργού από την παγκόσμια διανόηση

Το twitter πήρε φωτιά με τα λόγια του τσάρου της πρώην οικονομίας, νυν χρεοκοπίας.  Ευθυτενής και κομψός. Σκούρο κοστούμι, υπογάλανο υποκάμισο, κόκκινη γραβάτα. Μειλίχιος, ειλικρινής και πράος ο λαοφιλής Παπακωνσταντίνου. Του έδειξε ο Παπαχελάς το βίντεο της προηγούμενης συνέντευξής του στους "Φακέλους" που είχε δηλώσει πως "εάν χρειαστεί να πάρω επιπλέον μέτρα θα σημαίνει ότι έχω αποτύχει". Στην ερώτηση του Παπαχελά "γιατί δεν παραιτήστε μετά τις σημερινές ανακοινώσεις", ο τσάρος απέδειξε το μεγαλείο της σκέψης του με έξι λέξεις : "και αν παραιτηθώ τι θα αλλάξει;"

Το γούρι Γιώργο, το γούρι. Παραιτήσου με το καλό κι άσε μας στη μοίρα μαςΟ μεγαλύτερος επιταχυντής σωματιδίων στον κόσμο (LHC) κοντά στη Γενεύη, πέτυχε χθες ένα ρεκόρ, σπάζοντας ένα «συμβολικό όριο» με «100 εκατομμύρια συγκρούσεις ανά δευτερόλεπτο», όπως δήλωσε ο Μισέλ Σπίρο, Πρόεδρος του συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN).

Δεν μας εντυπωσιάζει. Στο Πα.Σο.Κ έχουν εδώ και μήνες πιάσει τα 300 εκατομμύρια συγκρούσεις το δευτερόλεπτο.

Στη Βουλγαρία πουλάνε αίμα στη μαύρη αγορά. Εδώ σε λίγο θα ρέει στους δρόμους άφθονο αίμα μισθωτού, μικρομεσαίου και συνταξιούχου. Θα κάνει άραγε για τους «γαλαζοαίματους»;

Ένα γρήγορο φύσημα της βουβουζέλας προκαλεί την εκτόξευση σάλιων, όπως και στο φτέρνισμα, με ταχύτητα 4 εκατ. σταγονίδια το δευτερόλεπτο, σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού PLoS One. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μετάδοσης ασθενειών, όπως η γρίπη ή η φυματίωση.

Θα αναρωτιούνται οι τεθλιμμένοι συγγενείς από τι πήγε ο μακαρίτης: από σοκ, απτο ΠΑΣΟΚ, από τρέλα ή από βουβουζέλα.

Σε καφετέρια στην Πλατεία Όλγας στην Πάτρα κάποιοι Αφγανοί πέταξαν ένα φίδι με σκοπό να τρομάξουν τους θαμώνες και μέσα στην αναμπουμπούλα να κλέψουν τα κινητά τους.

Εμπνεύστηκαν από την Κυβέρνηση. Πετάει τη λέξη χρεοκοπία και μετά ληστεύει τους πολίτες

Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι, που τους αρέσει να πηγαίνουν συχνά σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως μουσεία, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες μουσικής και εκθέσεις τέχνης ή που οι ίδιοι παίζουν κάποιο μουσικό όργανο ή ζωγραφίζουν, είναι πιο πιθανό να αισθάνονται μεγαλύτερη ικανοποίηση στη ζωή τους, άσχετα με το πόσο τυπικά μορφωμένοι ή πόσο πλούσιοι είναι, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Στην Ελλάδα αισθάνονται ικανοποιημένοι αυτοί που καλλιεργούν ζαρζαβατικά, πατάτες και μπρόκολα. Η γενιά του ’60 δεν είναι πια αδικημένη. Και κατοχή και πείνα και ρετσίνα έχει...

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ρήγας Φερραίος avatar
  Ρήγας Φερραίος 24/05/2011 22:34:34

  “Όποιος πίστευε ότι μέσα σε ένα χρόνο, με τα μέτρα που λάβαμε το Μάιο του 2010, μπορούσε η χώρα να βγει από την κρίση, πιστεύω ότι ήταν αφελής", δήλωσε ο ΑΝΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ.
  Αφελείς χαρακτήρισε όσους είχαν πιστέψει ότι με τα πρώτα μέτρα που είχε πάρει η κυβέρνηση πέρυσι θα έλυνε το πρόβλημα! “Ίσως έπρεπε να είμαστε πολύ πιο σκληροί στην απεικόνιση της πραγματικότητας”, είπε.

  “Πολλές φορές δεν κατανοούμε το βάθος της κρίσης. Μια κρίση πολύπλευρη στην Ελλάδα, αλλά που επιδεινώνεται δραματικά, από τις εξελίξεις στην Ευρώπη και στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. Φοβάμαι ότι δεν το αναδείξαμε όσο θα έπρεπε, παρ' όλο ότι ο Πρωθυπουργός προσπάθησε και με τις πρωτοβουλίες που πήρε, ανέδειξε την ευρωπαϊκή και διεθνή διάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα. Πολλοί από εμάς δεν συνειδητοποιήσαμε το βάθος της κρίσης στη χώρα μας, αλλά και την κρίση στην Ευρώπη και στον κόσμο. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουν οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, που ανέξοδα αυτή τη στιγμή αμφισβητούν την Κυβέρνηση”,επισήμανε ο κ.Μπεγλίτης,ο οποίος ρωτήθηκε και για τα θέματα εθνικής κυριαρχίας.

  “Γύρω από τα θέματα κυριαρχίας συζητούνται πολλά και πλειοδοτούν πολλοί, μ' έναν λαϊκισμό ισοπεδωτικό. Τι είναι αυτή η περίφημη κυριαρχία; Εμείς ενταχθήκαμε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συνειδητά, στο όνομα του εθνικού συμφέροντος, των συμφερόντων της χώρας, μεταφέραμε ένα κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας στο κεντρικό ευρωπαϊκό επίπεδο, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και των πολιτικών δυνάμεων, πίστευε και πιστεύει ότι έτσι θα εξυπηρετηθούν καλύτερα τα συμφέροντά μας.

  Στο νομισματικό χώρο, έχουμε απολέσει την κυριαρχία μας και σωστά γιατί μπαίνοντας στην Ευρωζώνη, χάνεις τα εργαλεία που είχες στο εθνικό επίπεδο να ασκείς νομισματική πολιτική και ασκείς αυτές τις πολιτικές μέσω της Ευρωζώνης. Γιατί; Γιατί αυτό είναι το συμφέρον της χώρας. Το ίδιο εν μέρει συμβαίνει στον οικονομικό τομέα, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο στον κοινωνικό τομέα. Εμείς ζητούσαμε και συνεχίζουμε να ζητάμε -και νομίζω ότι αυτό είναι ευρύτερης αποδοχής θέμα από τις πολιτικές δυνάμεις- να πάμε σε μια πραγματική οικονομική και κοινωνική Ένωση στην Ευρώπη, σε μια πολιτική Ένωση. Αυτό τι πιστεύετε; Δεν σημαίνει περαιτέρω εκχώρηση κυριαρχίας σε κεντρικούς νομιμοποιημένους δημοκρατικά θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  • Ρήγας Φερραίος avatar
   Ρήγας Φερραίος @ Ρήγας Φερραίος 24/05/2011 22:38:53

   Εξαιρετικος ετσι;;;;

   • μικρός οδυσσέας avatar
    μικρός οδυσσέας @ Ρήγας Φερραίος 25/05/2011 21:12:56

    Δεν παίζεται...

 2. drider avatar
  drider 24/05/2011 22:41:18

  Εξαιρετική η γελιογραφία του Στάθη!

 3. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 24/05/2011 23:11:43

  Τα νέα 10 Επιδόματα στο ΠΑΣΟΚ

  10 - Επίδομα προθέρμανσης ΓΑΠ

  09 - Επίδομα πλυσίματος χεριών Μπέννυ

  08 - Επίδομα προπέλας Χρυσοχοϊδη

  07 - Επίδομα κεραίας Μπιρμπίλη

  06 - Μεταφοράς φακέλου Γερουνάλου

  05 - Επίδομα παραλαβής - παράδοσης λεωφορείων Ραγκούση

  04 - Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης Κατσέλη

  03 - Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων Καστανίδης

  02 - Επίδομα Φαξ Ρέππας

  01 - Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν, Πάγκαλος

  00 - Τιμής ένεκεν, το Επίδομα Αλήθειας στο ...


  ΠΠ

  • Κρητικός avatar
   Κρητικός @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 25/05/2011 00:53:44

   Ερωτηση επειδή τα ψαχνεις

   Ποιος ο λογος και με ποια αρμοδιότητα ο μοναχογιός του επίτιμου συναντήθηκε με τον προσωρινό διοικητη του ΔΝΤ?

   • Y. avatar
    Y. @ Κρητικός 25/05/2011 05:47:32

    Ο λόγος είναι, οι γέφυρες με το διεθνή παράγοντα (κάτι τέτοιο δεν έχτζε/χτίζει και ο ΓΑΠ?)
    Για την αρμοδιότητα, δε γνωρίζω. Ρώτα καλύτερα τη Συγγρού

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Κρητικός 25/05/2011 07:19:34

    Καλημερα Κρητικε,

    χθες ο επιουσιος βγηκε μεχρι αργα 12.30 !!! καπου ακουσα για τον Κουλη, μεσα στ αλλα !! χαχαχαχαααα

    Ξερεις τα γραφεια συνοικεσιων?? εε το δικο τους δουλευει ρολοι !!!
    "Επιτιμα Συνοικεσια"

    ΠΠ

    • Κρητικός avatar
     Κρητικός @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 25/05/2011 10:12:34

     δεν οφείλουν μια απαντηση "καποιοι"?
     η μηπως μιλαμε στον τοιχο?

     • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
      ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Κρητικός 25/05/2011 14:39:29

      τοιχο ασοβατιστο............ γυμνο !! αχχαα

      ΠΠ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.