Τι μαγειρεύει ο ΓΑΠ;
22/05/2014 05:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι μαγειρεύει ο ΓΑΠ;

Ο ΓΑΠ ετοιμάζεται να επανέλθει στην ελληνική πολιτική σκηνή

Την περικοπή της βουλευτικής του αποζημίωσης απ’ το Σεπτέμβριο του 2012 διαβάζουμε ότι ζήτησε με πρωτοβουλία του ο ΓΑΠ για τις απουσίες του απ’ το κοινοβουλευτικό έργο. Όχι δεν τον έπιασε ο πόνος για τις θυσίες του ελληνικού λαού, ούτε απλά σκέφτηκε ότι έχει βγάλει πολλά περισσότερα ως επισκέπτης καθηγητής και ομιλητής σε εκδηλώσεις του εξωτερικού την ίδια περίοδο για την οποία ζητάει περικοπή της βουλευτικής του αποζημίωσης.

Το θέμα είναι αλλού. Ετοιμάζεται να επανέλθει στην ελληνική πολιτική σκηνή. Αλλά όπως εκτιμούν κάποιοι, όχι στο ΠΑΣΟΚ συντροφιά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο φυσικά, πολύ περισσότερο δε στην Ελιά την οποία ουσιαστικά δε στηρίζει. Το ερώτημα λοιπόν είναι τι θα κάνει; Θα φτιάξει καινούργιο κόμμα; Ακόμα και αυτό να δούμε είναι πολύ πιθανό να μην ηγηθεί ο ίδιος.

Προς το παρόν έχει δικούς του ανθρώπους που έχουν προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ. Δικούς του ανθρώπους που έχουν ενταχθεί στη ΔΗΜΑΡ. Ενώ πρόσφατα μάθαμε απ’ την ίδια τη Μαριλένα Κοππά ότι ο ΓΑΠ ήταν ενήμερος για την μεταπήδησή της πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜΑΡ και δεν την απέτρεψε. Μάλιστα ο ΓΑΠ έκανε τη μόνη προεκλογική του εμφάνιση μαζί με το Φώτη Κουβέλη και παρουσίασαν το βιβλίο της Κοππά με τίτλο «Το Αύριο Αργεί Πολύ: Για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση».

Σημαίνει κάτι αυτό; Λέτε ο ΓΑΠ να έχει στα σχέδιά του για την πολιτική και κομματική επαναδραστηριοποίησή του κάποιον ιδιαίτερο και ξεχωριστό ρόλο για τη Μαριλένα Κοππά;

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άπαντα Επιστάμενος avatar
    Άπαντα Επιστάμενος 01/06/2014 10:47:53

    Το όνομα παπανδρέου είναι πλέον ακραία απωθητικό για το εκλογικό σώμα. Το πιο πιθανό είναι ότι ξεμπερδέψαμε και από τον ΓΑΠ και τους απογόνους του για πάντα. Τρεις γενιές παπανδρέου μας κάθισαν στον σβέρκο, η μία χειρότερη από την άλλη. Τέλος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.