23/10/2013 08:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι «Μητσοτάκης», τι «Μανιτάκης»

Βιάστηκαν στην κυβέρνηση να απονείμουν εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δήθεν επιδόσεις του. Γιατί όπως διάβασα στον "Ε.Τ." ενώ ο ίδιος διαρρέει επιμόνως ότι η τρόικα είναι πανευτυχής με τις επιδόσεις του αυτός εξακολουθεί να παίζει παιχνίδια καθυστερήσεων, χωρίς στην ουσία να εφαρμόζει το χρονοδιάγραμμα των μνημονιακών του «υποχρεώσεων». Κάποιοι κακόβουλοι, μάλιστα, λένε ότι ο Τόμσεν δυσκολεύεται να ξεχωρίσει το επίθετο «Μητσοτάκης» από το… «Μανιτάκης».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Enjoy Capitalism avatar
  Enjoy Capitalism 23/10/2013 10:10:31

  Τί΄χες Γιάν(ΝΔ)η .... τί 'χα πάντα.....

 2. Γιάννης Κιαπέκος avatar
  Γιάννης Κιαπέκος 23/10/2013 10:19:49

  Αν κάποιος μου έλεγε πριν μερικά χρόνια ότι εγώ θα υπερασπιζόμουν μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη θα του απαντούσα ότι δεν "ξέρει τι του γίνεται".
  Αυτού λεχθέντος δεν καταλαβαίνω προς τι ο ειρωνικός τίτλος του άρθρου. Είναι γνωστό , στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι η απαίτηση της τρόικας για απολύσεις στο δημόσιο μοναδικό σκοπό έχουν να μας "σπάσουν το τσαμπουκά" χωρίς κανένα ιδιαίτερο δημοσιονομικό όφελος αντίθετα δημιουργούν τεράστια προβλήματα στη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης. Ο Κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι είναι Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ότι δεν θέλει να τον θυμούνται σαν Υπουργό Απολύσεων. Μπορεί κανείς να διαφωνήσει με αυτό ;

 3. kostis avatar
  kostis 23/10/2013 10:49:21

  εισαι κρατιστης.

  • Γιάννης Κιαπέκος avatar
   Γιάννης Κιαπέκος @ kostis 23/10/2013 11:14:14

   Από χαρακτηρισμούς και αφορισμούς εσείς οι νεοφιλελεύθεροι τα πάτε καλά αλλά για τη ταμπακέρα τίποτα. Δηλαδή εσύ ,αφελή οπαδέ του ακατανόμαστου Milton Friedman, νομίζεις ότι αφαιρώντας 2000 υπαλλήλους (από το ήδη υποστελεχωμένο, σε ορισμένους τομείς, δημόσιο) θα λύσει το πρόβλημα ; αντιθέτως θα επιτείνει την ύφεση και το μπάχαλο που παρατηρείται στις δημόσιες υπηρεσίες.

  • Γιάννης Κιαπέκος avatar
   Γιάννης Κιαπέκος @ kostis 23/10/2013 11:20:02

   Απάντηση #2
   εισαι κρατιστης.
   "Τιμή μου και καμάρι μου" προτιμώ κρατιστής (που δεν είμαι) παρά αγκυλωμένος ιδεοληπτικός νεοφιλελεύθερος.

 4. Hawk avatar
  Hawk 23/10/2013 11:37:42

  Δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο Μητσοτάκης, να ψεκάσει τους υπεράριθμους ΔΥ μέχρι να μεταβούν σε τόπο χλωερό & αναπαύσεως για να πάψουν να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό? Κανένας δεν σκέφτεται ότι πίσω απ΄αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν οικογένειες και παιδιά? Το ότι το δημόσιο είναι υπέρβαρο το ξέρουν και πέτρες πιά, όμως δεν θα πρέπει να καταλάβει η τρόϊκα ότι δεν μπορούμε να τους εξαφανίσουμε αστραπιαία? Μήπως να διαχωρίσουμε τα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις από τις εν ψυχρώ εκτελέσεις?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.