Την... ψώνισε εντελώς ο Σταύρος
14/10/2014 10:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Την... ψώνισε εντελώς ο Σταύρος

Δεν μας έφταναν οι ανίκανοι του ΣΥΡΙΖΑ τώρα έχουμε και τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος αποφάσισε να κάνει.. face control ή να ζητά πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων προκειμένου να συνεργάζεσαι μαζί του.

Η αστειότητα του πολιτικού συστήματος και του πολιτικού προσωπικού που θέλει να αναλάβει τα ηνία της χώρας συνεχίζεται. Δεν μας έφταναν οι ανίκανοι του ΣΥΡΙΖΑ τώρα έχουμε και τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος αποφάσισε να κάνει.. face control ή να ζητά πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων προκειμένου να συνεργάζεσαι μαζί του. Μιλώντας χθες στον Ν. Χατζινικολάου είπε μεταξύ άλλων:

Ερωτηθείς εάν θα καθόταν στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο με τον Μάκη Βορίδη και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο επικεφαλής του Ποταμιού, απάντησε ότι δεν θέλει να πάρει το θέμα το χαρακτήρα μιας προσωπικής αντιδικίας, ωστόσο επισήμανε: «Με ανθρώπους που δεν πατάνε στα πόδια τους για την ελληνική πραγματικότητα, που θεωρούν ότι τα πράγματα μπορούν να λυθούν με ακραίες απόψεις είτε από την αριστερά είτε από την δεξιά δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι».

Και συνέχισε: «Το Ποτάμι αν έχει δύναμη θα πει ότι στα υπουργεία θα επιλεγούν οι άνθρωποι της Εθνικής Ελλάδος που μπορεί κάποιοι από αυτούς να είναι στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί όμως κάποιοι από αυτούς να μην είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και να αναζητηθούν στην κοινωνία. Και τα ίδια θα πω αν είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ. Με αυτή την έννοια λοιπόν δεν κυβερνάμε με ακροδεξιούς και σταλινικούς».

Έχει ξεφύγει εντελώς δηλαδή. Δεν φτάνει που είναι έτοιμος να κυβερνήσει θα βάζει και τους όρους για το ποιος θα μπαίνει στο υπουργικό συμβούλιο και ποιος όχι. Και ποιος είναι ο Θεοδωράκης δηλαδή που θα παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Αν π.χ. πει κάποιος: «Εγώ δεν συνεργάζονται στην κυβέρνηση με golden boys των Μέσων Ενημέρωσης. Δεν συνεργάζομαι με υπηρέτες του συστήματος της διαπλοκής στα media και με εκείνους που προσκυνούσαν τον εκσυγχρονισμό», τι θα κάνει ο Θεοδωράκης;

Κι αν όλοι βάζουν και έναν όρο για την κυβέρνηση πότε θα γίνει κυβέρνηση στον τόπο αυτό; Αλλά και να έχουμε καλό ερώτημα κ. Σταύρο: Ο Τσίπρας, ο Σκουρλέτης και τα λοιπά κνιτάκια επειδή φόρεσαν κοστούμια κι όχι αμπέχονα δεν είναι σταλινικοί;

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάνος Μ. avatar
    Πάνος Μ. 15/10/2014 15:18:17

    Δεν καταλαβαίνω γιατί την πέφτετε έτσι στον Σταύρο; Αυτά (τα καινούργια...) που είπε στον Χατζηνικολάου, αν ισχύουν, είναι πασούλες στην κυβέρνηση. Δηλαδή στην περίπτωση που η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα και χρειαστεί να συνεργαστεί με κάποιον, ποιον θα προτιμούσε. Το Ποτάμι του Σταύρου ή το ΠΑΣΟΚ του Μπένυ...; Επίσης, αυτά που λέει το παλικάρι περιορίζουν τον κίνδυνο Τσίπρα. Ακριβέστερα είναι το τέλειο πολιτικό άλλοθι του Τσίπρα για να μην ακολουθήσει τους Λαφαζάνηδες (σε περίπτωση που βγει πρώτος), αλλά να κυβερνήσει κατά τρόπο που να μην πάει χαμένη η προσπάθεια εκσυγχρονισμού της χώρας. Είπαμε (ή μήπως δεν είπαμε...) πάνω απ' όλα η Πατρίδα. Και πέραν από δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, είμαστε ΟΛΟΙ Έλληνες... Έτσι δεν είναι;

  2. παραπόταμος avatar
    παραπόταμος 15/10/2014 15:38:24

    Μην τα ισοπεδώνεις όλα φίλε μου! Και μόνο τον όρο "όχι μονομερείς ενέργειες " να βάλλει στο ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος,σώζει το παιχνίδι , και εμάς απο τις ιδεοληπτικες φαντασιώσεις των νεοκομουνιστών!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.