Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα
13/07/2015 12:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Ο Στάθης Παναγούλης μπορεί να θεωρείται γραφικός στη Βουλή, όμως, δύο από τις πολλές δηλώσεις που είχε κάνει σημάδεψαν το χειρότερο Κοινοβούλιο της Μεταπολίτευσης.

Είναι Νοέμβριος του 2012 και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει προκαλώντας σάλο:

«Όσοι έχουν υπογράψει τα μνημόνια πρέπει να παρακαλάτε να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη».

Και τον περασμένο Ιούνιο ανέφερε: «Την ώρα που ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ηγείται μιας εθνικής αντίστασης , εναντίον της δικτατορίας των δανειστών, δίνοντας με ευελιξία, πατριωτισμό και μαχητικότητα τη μάχη στο " στόμα του λύκου " ο συμφοιτητής και συγκάτοικος του ΓΑΠ, Αντώνης Σαμαράς ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ του Αλέξη Τσίπρα. Η αυθάδεια αυτή είναι αποτέλεσμα της ατιμωρησίας αυτών που ψήφισαν τα μνημόνια 1 και 2, τα οποία έδεσαν ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ την Ελλάδα.

Σ΄ αυτές τις κρίσιμες ώρες, ας σταθούμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ δίπλα στον Αγωνιζόμενο Πρωθυπουργό, ο οποίος ΜΑΧΕΤΑΙ για να σταματήσει η εξαθλίωση των συνταξιούχων και των μισθωτών , για να προστατέψει το τουριστικό και αγροτικό εισόδημα και να στηρίξει την παραγωγική επιχειρηματικότητα».

Αυτά είχε πει ο επαγγελματίας βουλευτής που εξαργύρωσε επί χρόνια το όνομα του αδερφού του κι αφού έκανε καριέρα στο ΠΑΣΟΚ πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, μετά τη συμφωνία υποταγής που υπέγραψε ο Τσίπρας το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να σιωπήσει. Κι όμως εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: «Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, εξάντλησε όλες τις

ανθρώπινες δυνατότητες με γενναιότητα. Είναι γνωστό σε όλους μας, ότι ήταν αντιμέτωπος με " γεράκια ", ωστόσο κατόρθωσε για το καλό του τόπου, στην πιο δύσκολη ιστορική συγκυρία, να πετύχει ένα καινούργιο πρόγραμμα για την Ελλάδα.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να συμπαρασταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στον Αλέξη Τσίπρα».

Το τρίτο μνημόνιο, τρίτο και... μακρύτερο είναι απλώς καινούργιο πρόγραμμα για τον Παναγούλη. Ούτε ίχνος ντροπής και δεν είναι μόνον αυτός. Δείτε στα τηλεπαράθυρα τους Συριζαίους βουλευτές και θα καταλάβετε.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. δημης avatar
    δημης 13/07/2015 21:12:33

    Αχθοφόρος του ονόματος είπατε;;;;;;

  2. λαέρτης avatar
    λαέρτης 14/07/2015 00:21:38

    κύριε αρθρογράφε θα διαφωνήσω μαζί σας!!! Η οποιαδήποτε κριτική ακόμη κι αν είναι σωστή, αποτελεί τουλάχιστον ύβρη και πρωτοφανή ιεροσυλία, όταν το άτομο που την δέχεται φέρει αυτό ή παρόμοια επίθετα. Αυτός δε που την ασκεί οφείλει αυτοβούλως να ανέβει σε πλατφόρμα διαπομπευφθεί δημοσίως ως ελάχιστη σωφρονιστική δράση ή να εκτελεστεί από την μάζα ή φωτισμένους συντρόφους στα πλαίσια της δημοκρατικής αγωγής ανθρώπου προς άνθρωπο. αυτά προς γνώση και συμμόρφωση...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.