Τα παιχνιδάκια της Όλγας…
20/10/2014 19:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα παιχνιδάκια της Όλγας…

Δική της περπατησιά ανοίγει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη σε σημείο παρεξηγήσεως, ενώ κάνει αναφορές που εάν της προσέξει κανείς θα αναρωτηθεί για τη σκοπιμότητα που γίνονται.

Επειδή στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν πολύ αργά αντανακλαστικά και όπως πληροφορήθηκα ούτε είχαν μάθει για την παρέμβαση της Κρητικοπούλας, να επισημάνω ότι έγραψε άρθρο στην Εστία που δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή, αλλά χάθηκε στο γενικό χαμό με τις αγορές.

Τι σημειώνει η Όλγα που κάνει εντύπωση και προκαλεί δεύτερες σκέψεις για τα σχέδιά της;

Διαβάστε μεταξύ άλλων και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα: «Η ΝΔ ωστόσο και η ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη, θα πρέπει να προετοιμάζονται από τώρα για κάθε ενδεχόμενο, έτσι ώστε να συνεχίσουν, σε κάθε περίπτωση, να αποτελούν τον βασικό παράγοντα πολιτικής σταθερότητας και προόδου για τη χώρα»… Αλήθεια προς τι η αναφορά για κάθε ενδεχόμενο;

Μ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Hunter avatar
  Hunter 20/10/2014 20:03:22

  Στα χνάρια της Ντόρας κι αυτή... Με ποια κριτήρια επελέγη υπουργός, μόνο οι πέριξ του πρωθυπουργού γνωρίζουν... Έπεσε επάνω της όλος ο κομματικός μηχανισμός να την παρουσιάζει ως την πιο επιτυχημένη υπουργό, πανηγυρίζοντας ως μέγα "επιτυχία" τα 17 εκατομμύρια τουρίστες σε μια χώρα με 2.500 νησιά, την ίδια στιγμή που η Βενετία μια πόλη 270.000 κατοίκων έχει 22 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως...

  • Ανεξάρτητος avatar
   Ανεξάρτητος @ Hunter 21/10/2014 07:12:50

   Για τα κριτήρια επιλογής,θα πρέπει να ρωτηθεί η ισχυρότερη οικογένεια, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Ποιοι συμβουλάτορες και πρωθυπουργικά γραφεία.....

  • teogorge avatar
   teogorge @ Hunter 22/10/2014 17:21:54

   Ωραία σύγκριση κάνατε, αγαπητέ Hanter.

 2. Ένας ΚΟΥΚΟΥΕΣ avatar
  Ένας ΚΟΥΚΟΥΕΣ 20/10/2014 20:13:29

  Σωστή η Όλγα ακόμη μια φορά , για αυτό και έχει και συμπάθειες εκτός ΝΔ. Καμιά σχέση με τη Ντόρα που εκφράζει νεοφιλελεύθερες απόψεις.

 3. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 20/10/2014 21:08:39

  "Η θεία Όλγα ξέρει", όπως στην παλιά διαφήμιση. Ξέρει, σας λέω. Όχι θα καθήσει η ...αυτοδημιούργητη (!) Κρητικιά να τη φάνε οι αλεξιπτωτιστές συμβουλάτορες, εκλογές έρχονται...

 4. η Dimi avatar
  η Dimi 21/10/2014 11:10:12

  H εικονιζόμενη, με φόρα-παρτίδα μπούστο όλο γούστο, που ζάλισε τη τουρκιά κι αυτή έχασε το δρόμο της και πάρκαρε παράνομα, στο Κυπριακό Θαλάσσιο Οικόπεδο 3. Η εικονιζόμενη, εκτός από όνομα του μπαμπά, κάποιες δηλώσεις για το 2015, τους δημόσιους χορούς, τις χαρές και τα selfies με την Αμέλ. Το δικό της απτό και μετρήσιμο Έργο Ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού έχει να παρουσιάσει στους Έλληνες φορολογούμενους που της ακριβοπληρώνουμε τα signė ταγιέρ; Ερωτώ, επειδή αν δεν υπήρχε ο Πρωθυπουργός, με ένα μάτι να εργάζεται 20ωρα για να φέρει ταξειδιώτες, πόρους, συνάλλαγμα και θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, η αιθεροβάμων κυρία ΔΕΝ θα είχε κανένα, μα κανένα λόγο ύπαρξης στο δημόσιο payroll. Δυστυχέστατα, ΔΕΝ είναι η μόνη.

  • Seagull avatar
   Seagull @ η Dimi 21/10/2014 11:50:24

   Ετσι όπως μας τα λέτε μερικοί - κατά τα άλλα υπερασπιστές του κόμματος της ΝΔ - όλοι είναι άχρηστοι και ξοδεύουν κι από πάνω. Λες και δεν πρόκειται για μιά φιλελεύθερη κυβέρνηση αλλά για το υπουργικό συμβούλιο του Μάο Τσε Τούνγκ που πρέπει να φοράνε κλειστά σακκάκια μέχρι επάνω.... Αλλά αφού είναι άχρηστοι ας τους διώξει ο πρωθυπουργός και ας κάνει καμιά εισαγωγή από το εξωτερικό σοβαρών και σωστών συνεργατών... θα έχει η Μέρκελ πολλούς να του προτείνει. Ο καθένας αγαπητή ότι μπορεί κάνει από το μετερίζι του και σε συνθήκες δύσκολες, τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ, η κριτική μας πρέπει να είναι καλόπιστη ώστε να μην " ξεχνάνε " πράγματα και όχι για το πως ντύνονται .... Η Ολγα είναι πολύ σοβαρή και δεν δίνει δικαιώματα. Πάντως με αυτά και με αυτά και με το σχετικό εσωκομματικό θάψιμο θα την πάρει την αυτοδυναμία το λεβεντόπαιδο ο Τσίπρας.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 21/10/2014 14:01:13

   Οι υπερασπιστές της Νέας Δημοκρατίας, δεν υπερασπιζόμαστε το κόμμα μας, χαϊδεύοντας αυτιά. Ακριβώς επειδή το κόμμα μας αγαπάμε, τα κακώς κείμενα στηλιτεύουμε, μήπως και την ύστατη ώρα, οι αιθεροβάμονες, έλθουν στα συγκαλά τους. “Oποιος αγαπάει παιδεύει”, έλεγαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας. Πόσο δίκιο είχαν! Εκτός κι αν εσείς βλέπετε ότι στη Νέα Δημοκρατία όλα, τα πάντα, prima vista πάνε. Στο απτό Έργο της κυρίας όμως, δεν αναφερθήκατε. Σέβομαι τη θέση και την οπτική σας. Επιτρέψτε μου, να έχω κι εγώ τις δικές μου. Υπήρχε σημαντικός λόγος για τον οποίο τα αρχαία Ελληνικά Θέατρα ήταν κυκλικά. Και ήταν κυκλικά, έτσι ώστε (οι Πρωταγωνιστές που Αμοίβονταν), να είναι ορατοί από παντού, έτσι ώστε (οι Θεατές που Πλήρωναν), να μπορούν να τους βλέπουν και την απόδοσή τους να κρίνουν, από κάθε οπτική γωνία. Τίποτα δεν άφηναν στη τύχη του, οι πρόγονοί μας. Γι αυτό και η κληρονομιά τους, πέφτει πολύ βαριά στους ώμους μας. Στη προσωπική της ζωή η κάθε γυναίκα μπορεί να ντύνεται και να συμπεριφέρεται όπως εκείνη νομίζει. Και ανάλογα με τις επιλογές της, κρίνεται. Στον εργασιακό της χώρο, όμως, και ιδιαίτερα σε αυτόν του Δημοσίου, οφείλει ν’ ακολουθεί ετικέτες συμπεριφοράς και κώδικες ενδυμασίας (προϋπήρχαν του Μάο), και οι οποίες, στους ισοπεδωτικούς καιρούς που ζούμε, έγιναν κιμάς. Για δε το λεβεντόπαιδο, με τους ανατρεπτικούς, trendy ομοϊδεάτες Bουλευτές, με μάτι πειραγμένο, με ξυρισμένη σύριζα κουρούπα και T-Shirts με τις νεκροκεφαλές, αυτοδυναμία, ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΗ τη βλέπω. Καλό μεσημέρι.

   • Ποταμίσιος Χάνος avatar
    Ποταμίσιος Χάνος @ η Dimi 21/10/2014 15:05:34

    H Όλγα είνα όμορφη, γι αυτό και διεγείρει τον φθόνο των γυναικών. Δεν είναι καθόλου χειρότερη από πολλούς μεγαλόσχημους υπουργάρες, των οποίων το έργο είναι ανύπαρκτο. Και τελικώς, μία επίσκεψη σε οφθαλμίατρο δεν μπορεί, την ...χρωστάτε οπωσδήποτε!

    • η Dimi avatar
     η Dimi @ Ποταμίσιος Χάνος 21/10/2014 17:06:12

     Ποταμίσιε Χάνε, για να το λέτε εσείς, με την αρίστη ενόραση, που διαδικτυακά μπορείτε και "βλέπετε τι τραβάει" καταξιωμένος αρθρογράφος, τελικώς, δεν μπορεί, την ...ψωνίσατε οπωσδήποτε!

     • Μαύρο κουτί avatar
      Μαύρο κουτί @ η Dimi 23/10/2014 20:52:13

      Δε φταίνε οι όμορφες γυναίκες όταν οι ...άλλες, δεν αντικρύζουν στον καθρέφτη τους την ποθητή εικόνα! Αυτοσυγκράτηση, ύπνωση, ψυχανάλυση... Αναγκαίο τρίδρομο για τις ξυνές.

 5. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 21/10/2014 11:46:50

  Προετοιμάζεται η Όλγα, πιο συμπαθής και φρέσκια από πολλούς και καθόλου βεβαρημένη από αμαρτήματα του παρελθόντος, έτσι ώστε την κατάλληλη στιγμή, να πλασαριστεί σε καλή σειρά..... Δεν είναι αθέμιτο, έτσι κι αλλιώς στην πλειοψηφία τους οι ...πολιτευτάδες μας χωρίς να είναι οι ''άριστοι'', κατορθώνουν πανεύκολα να ηγούνται αφελών και μετρίων, εξασφαλίζοντας στον εαυτό τους και στην κλίκα των πιστών παρατρεχάμενων, βίον ανθόσπαρτον! Καθένας τους στέκει απέναντι από τον καθρέφτη του κι αναρωτιέται (δικαίως), ''και γιατί όχι;'' ''καλύτερος είναι ο....;'' Και συνεχίζουν απτόητοι γιατί απλά, Δεν υπάρχει Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

  • Franc avatar
   Franc @ Άλυτη Εξίσωση 21/10/2014 12:27:51

   ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΟΛΙΟ! Έτσι ακριβώς είναι, τους έχω γνωρίσει και απο πολύ κοντά αγαπητή Αλ.Εξ.

 6. Σωκράτης avatar
  Σωκράτης 21/10/2014 16:02:17

  Μα γιατί ασχολείσθε με την κυρία με το γνωστό όνομα; Μια ευκαιρία της δόθηκε. Δεύτερη δεν θα υπάρξει, θα την παρασύρει το ποτάμι των αγανακτησμένων. Και των... ΝΔτών. Που θα αναζητούν νέα άφθαρτα και ικανά πρόσωπα. Υπάρχουν ήδη αρκετοί μεσα στην κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά προβάλονται όσοι προσφέρονται σε εύκολη, καμιά φορά κακόπιστη, κριτική, λόγω ονόματος ή ανικανότητας

  • Πάρης ο όμορφος avatar
   Πάρης ο όμορφος @ Σωκράτης 21/10/2014 16:44:31

   Ό,τι και να γίνει, η Όλγα θα επιπλεύσει. Δεν θα παρασυρθεί από κανένα ποτάμι.Λίγο το όνομα, λίγο οι οικογενειακές διασυνδέσεις, ΠΟΛΥ η συμπαθητική της εμφάνιση,δεν απαιτούμε να μας αναλύσει και τη Θεωρία της σχετικότητας!!

  • ΙΚΟ avatar
   ΙΚΟ @ Σωκράτης 21/10/2014 18:08:39

   Από τι έχει φθαρεί η Όλγα;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.