Τα μυστικά των επιγραφών του τάφου της Αμφίπολης
11/09/2014 06:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα μυστικά των επιγραφών του τάφου της Αμφίπολης

H αντιπολίτευση τρέμει μήπως και δικαιωθεί ιστορικά ο Πρωθυπουργός, που τα τίναξε όλα στον αέρα κάποτε για ένα όνομα. Που αποδεικνύεται ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από «ένα όνομα».

Καλά το έλεγε ο Νίτσε, ότι οι Έλληνες τα έχουν εφεύρει όλα κι όποιο επίτευγμα του δυτικού πολιτισμού φαίνεται καρικατούρα εμπρός στο πρωτότυπο.

Για παράδειγμα: τριπλό face control έπρεπε να περάσει όποιος ήθελε να δει τον ένοικο του τάφου. Στη λογική του «μαγικού» αριθμού 3. Γιατί και το 7 δεν πάει πίσω. Είναι η περίπτωση που εύχονται στην Κουμουνδούρου να ευσταθεί. Αν έχουμε άλλους τέσσερις τοίχους να αποσφραγίσουμε, τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν επί των ημερών του Αλεξίου του Α΄, του Μέγα Τσιπουρά.

Ενώ οργιάζουν οι φήμες για την τρίτη είσοδο. Δεν ευσταθεί η πληροφορία ότι εκεί ανακαλύφθηκαν η προτομή του Παπάγου δεξιά και του Ζαχαριάδη αριστερά, μια εκδοχή που θα ομονοούσε τον ελληνικό λαό.

Όλο το βάρος δίδεται πλέον στις επιγραφές που βρέθηκαν, που φημολογείται ότι είναι δύο και γράφουν σύμφωνα με τις διάφορες εκδοχές:

1. Αμφίπολη μπαρ: προσεχώς πρώην Γιουγκοσλάβες Δημοκράτισσες

2. Ουχί άλλους φόρους

3. Σε δέκα έτη (αστρικά) το ζήτημα της ονομασίας της Μακεδονίας θα έχει ξεχαστεί

4. Καταργήστε τον ΕΝΦΙΑ (πριν τα ξαναπάρει η Άννα στο κρανίο)

5. Μαζί τα φάγαμε (στα γλυπτά)

6. Αφήστε τα μίση, είμαστε όλοι ίσοι (μήνυμα για το σύμφωνο συμβίωσης)

7. Γιώργο γερά, να φύγει η δεξιά (μήνυμα της αριστερής καρυάτιδας)

Για να δούμε τι θα δούμε. Διότι, όλοι κάνουν τις Σφίγγες. Τις εγκεφαλικά ακέφαλες.

Προς το παρόν η αντιπολίτευση τρέμει μήπως και δικαιωθεί ιστορικά ο Πρωθυπουργός, που τα τίναξε όλα στον αέρα κάποτε για ένα όνομα. Που αποδεικνύεται ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από «ένα όνομα».

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αιρετικός avatar
    Αιρετικός 11/09/2014 12:35:18

    Φήμες λεν ότι βρέθηκε επιγραφή μεταξύ δεύτερης και τρίτης εισόδου που γράφει "Δεν βγαίνω με τίποτα αν δεν καταλήξετε στο αν θα φορολογούνται και οι τάφοι με τον ΕΝΦΙΑ"...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.