Φωτο: Protothema.gr
Φωτο: Protothema.gr
25/03/2015 15:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα εναέρια μέσα της παρέλασης ήταν ψεκαστικά!

Τα τελευταία μας ευρώ θα τα κάνουμε θεάματα, όπως οι νεόπλουτοι πριν χρεοκοπήσουν έκαναν κοσμικά πάρτι

Η πληροφορία είναι πλήρως διασταυρωμένη. Τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα ψέκαζαν τους ανυποψίαστους Αθηναίους, με το βότανο της λησμονιάς.

Ξέχασαν την κρίση, τον ΕΝΦΙΑ, το Μνημόνιο, μέχρι και τον Πολύδωρα Πρόεδρο της Βουλής.

Αναρωτήθηκαν γιατί στη θέση του Παπούλια βρισκόταν ο Υπουργός Εσωτερικών, χάρηκαν που η κόρη του Κωνσταντόπουλου έγινε πιο ψηλή από τον Τσίπρα, απόρησαν με τη «διακριτική» παρουσία εκατοντάδων μυστικών αστυνομικών.

Κάτι έλεγαν για κιγκλιδώματα, για παρελάσεις χωρίς αεροπλάνα, αλλά αυτά είναι εφιάλτες του παρελθόντος.

Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι ο Ελληνισμός δίνει ενωμένος τον δικό του αγώνα και στέλνει το μήνυμα, για τις βασικές αξίες, του ανθρωπισμού, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Οι άλλοι λαοί δεν το ξέρουν ακόμη, σε όλα μας λένε «όχι» αλλά θα τους παρασύρει η λάβα των Ανεξάρτητων και νέο-κομμουνιστών Ελλήνων.

Τα φανταράκια μοίραζαν σημαιάκια στους πολίτες που κατέφθαναν με το Μετρό, εξασφαλίζοντας την επαγγελματική τους αποκατάσταση μόλις απολυθούν, μοιράζοντας φυλλάδια.

Οι πολίτες αισθανόμενοι το κράτος δίπλα τους, να τους προσφέρει και όχι να τους ζητά φόρους, αφού είδαν την παρέλαση, χτύπησαν κι ένα εορταστικό «βρώμικο» άνευ μαγιονέζας και αποδείξεως.

Αυτό δεν ήταν παρέλαση, αλλά επίδειξη ανεξαρτησίας της χώρας, που δεν μασά από χρέη και άδεια κρατικά ταμεία.

Τα τελευταία μας ευρώ θα τα κάνουμε θεάματα, όπως οι νεόπλουτοι πριν χρεοκοπήσουν έκαναν κοσμικά πάρτι.

Την παράσταση στιλιστικά έκλεψε η αλπινίστρια Περιφερειάρχης με το total white παλτό της και το ρολόι του κ. Τσίπρα, που μάλλον είναι και τοίχου.

Όπως ο Υψηλάντης πέρασε τον ποταμό Προύθο, έτσι κι ο Καμένος το βρεγμένο οδόστρωμα της Αμαλίας.

Η βροχή δεν έκαμψε το υψηλό φρόνημα Κυβέρνησης και λαού, όπως έδειξαν και οι τηλεοπτικές κάμερες, σε μια μετάδοση που έκανε όλους τους συνταξιούχους της ΥΕΝΕΔ να δακρύσουν: Παπαδόπουλος, απομονωμένοι από την Ευρώπη, αλλά υπερήφανοι ως Νεοέλληνες.

Διατάχθηκε ΕΔΕ για τη βροχή, αν και οι ιθύνοντες υποψιάζονται βάσιμα ότι πρόκειται για προβοκάτσια της αντιπολίτευσης.

Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι οι παριστάμενοι στην παρέλαση κέρδισαν μόρια για διορισμό στο Δημόσιο, αν και όπως είπε ο μαθητευόμενος μάγος-Πρωθυπουργός η σημερινή μέρα μας κάνει «να θυμόμαστε ότι τίποτα δεν χαρίστηκε στον ελληνικό λαό. Όλα κατακτήθηκαν με αγώνες. Όταν ο λαός διεκδικεί, είναι αποφασισμένος και έχει το δίκιο με το μέρος του, όλα μπορεί να τα καταφέρει».

Ο λαός διεκδικεί, η Κυβέρνηση θα δώσει. Χωρίς προμήθεια.

Η έννοια της ελευθερίας σε αυτόν τον τόπο είναι αξεδιάλυτη με το ατομικό συμφέρον. Από το 1821 έως σήμερα.

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.