#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/12/2010 22:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σώσε με, δως μου να πιω το δηλητήριο…Γράφαμε χθες για τον «γυναικά» τον Ντομινίκ. Τον  επονομαζόμενο και Στρος και Καν, όπως μας τον παρουσίασαν οι ειδήμονες επ΄ αυτού Πασόκοι (Κοίτα να δεις που μας μοιάζει ο Στρος Καν)

Τώρα μας προέκυψε και άλλος γυναικάς , ο Ρουμπινί. Μια βόλτα μόνο να κάνετε στο διαδίκτυο θα τον βρείτε σε ενδιαφέρουσες πόζες με Ρώσους μεγαλοκαρχαρίες και τα σχετικά κουνελάκια.

Αλήθεια η ρώσικη ομάδα Ρούμπιν Καζάν προς τιμήν ονομάστηκε έτσι;

Τι είναι αυτοί ρε σεις. Μονά, ζυγά, μονόζυγα. Όλα για την πάρτη τους. Και τα λεφτά και οι γκόμενες και οι ...κυβερνήσεις. Ιδίως οι σοσιαληστικές.Τόσος σοσιαλισμός ούτε στη Βόρεια Κορέα δεν αντέχεται.

Γι αυτό σας λέω καλή και η σοβαρότης, αλλά μερικές φορές, βλέποντας το χάλι του «δεξιού» (κατ΄ ευφημισμόν) Τύπου θυμάμαι τον μακαρίτη τον Βουδούρη.

Βούκινο θα είχε τους είχε κάνει τώρα. Ρόμπα.

Κοίτα να δεις που θα νοσταλγήσουμε τους αστούς  με την ασκητική ζωή και τις επανεπενδύσεις.Ποντάρει ο Ρουμπινί στην χρεοκοπία της Ελλάδας και ο πρωθυπουργός της τον δέχεται σε δίωρη μυστική συνάντηση. Και είναι ακόμα πρωθυπουργός. Εδώ θα μου πείτε έμεινε μετά το σορτάρισμα μέσω της Εθνικής και βγήκε πρώτος και στις εκλογές, στον Ρουμπινί θα κολλήσουμε;

Μπας και έχει ποντάρει και στη διάσωση (στην κατάλληλη απόδοση), βρίσκεται τώρα σε win- win situation και μας πουλάει και εκδούλευση;

Πως γίνεται τώρα και όλοι αυτοί θέλουν να σώσουν την Ελλάδα, ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Μυστήρια πράγματα.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΓΑΠ έκανε και καντάδα στον Στρος:

«Σώσε με, δως μου να πιω το δηλητήριο, είναι η ζωή μου  ένα μαρτύριο, τώρα που πια μας κυβερνάς»…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 09/12/2010 22:23:14

  Και όπως έλεγε η Μαλβίνα: πολλά αντρουά ακούω, πολλά προς δήθεν κουτουπώματα και περιμένω πότε θα σκάσει μύτη η ζαρτιέρα.

 2. Νεφέλη avatar
  Νεφέλη 10/12/2010 00:05:25

  Ενας νέος τελειώνει το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί τον γιο του:

  Δεν θέλεις να σπουδάσεις ρε τεμπελόσκυλο; Λοιπόν εγώ δεν συντηρώ κοπρίτες, γι’ αυτό και θα δουλέψεις, κατάλαβες;

  Έχοντας την ισχυρή οικονομική και πολιτική θέση ο πατέρας κινεί τα νήματα για να βρει μία θέση στον γιο του.

  Παίρνει στο τηλέφωνο τον Παπακωνσταντίνου : Γιώργο, θυμάσαι τον γιο μου; Λοιπόν, τέλειωσε το λύκειο και ο τεμπέλης δεν θέλει να σπουδάσει. Θα μπορούσες να του βρεις μια θέση να αρχίσει να δουλεύει, μήπως εν τω μεταξύ βρει το δρόμο του και αποφασίσει να σπουδάσει; Το θέμα είναι να βρεθεί κάτι που θα τον κάνει να δουλέψει σκληρά, να μήν κάθεται και τα ξύνει… κατάλαβες;

  Μερικές μέρες αργότερα ο Παπακωσταντίνου λέει: έτοιμη η δουλειά για τον γιο σου. Δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας και 20.000 ευρώ το μήνα, τέλεια έτσι;
  -Τι λε ρε Παπακωνσταντίνου, αυτό είναι υπερβολικό. Πρέπει να τον αρχίσουμε πιο χαμηλά, και με τέτοια τρελλά λεφτά αυτός ο τεμπέλης θα γίνει χειρότερος.
  Παπακωνσταντίνου: Φίλε του βρήκα κάτι πιο σεμνό. Ιδιαίτερος Γραμματέας Υπουργού. Ο μισθός είναι πιο σεμνός, μόνο 10.000 ευρώ το μήνα.
  Οοοοοχι ρε Παπακωνσταντίνου. Μόλις που έβγαλε το Λύκειο. Δεν θέλω η ζωή του να είναι τόσο εύκολη με την πρώτη ευκαιρία. Θέλω να αισθανθεί την ανάγκη να σπουδάσει, κατάλαβες;
  Την επόμενη μέρα: Φίλε, του βρήκα δουλειά ως Διευθυντής του Τμήματος Προμηθειών στο Υπουργείο Οικονομικών και ο μισθός θα είναι μόνο 6,000 το μήνα.
  Μα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Παπακωνσταντίνου, βρες μου κάτι πιο σεμνό, κάτι στα 600 με 700 ευρώ το μήνα.
  -Παπακωνσταντίνου: Μα τι λές τώρα, αυτό είναι αδύνατο.
  -Γιατί;;;;;;;
  - Παπακωνσταντίνου: Γιατί αυτές οι θέσεις δίνονται μόνο με διαγωνισμό και χρειάζεται να έχει Βιογραφικό κάποιου επιπέδου, με τέλειες γνώσεις Αγγλικών, Πανεπιστημιακό δίπλωμα, τουλάχιστον ένα Masters ή PHD στο εξωτερικό, θέληση να δουλεύει υπερωρίες άνευ αποδοχών, και φυσικά προϋπηρεσία. Φίλε μου αυτές οι θέσεις των 600 ευρώ δεν βρίσκονται εύκολα.

 3. Ηνιοχος avatar
  Ηνιοχος 10/12/2010 00:44:01

  @factorx
  εχεις πιει πολυ δηλητηριο απο femme fatal μερια?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.