Σφαγή για τα ψηφοδέλτια στην Κουμουνδούρου
30/12/2014 21:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σφαγή για τα ψηφοδέλτια στην Κουμουνδούρου

Τα ανοίγματα που έχει κάνει ο Τσίπρας από τα άκρα αριστερά μέχρι τα άκρα δεξιά προκαλούν εσωκομματικές γκρίνιες καθώς υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις για όσους και ποιους μπορεί να «χωνέψει» το κόμμα στις εκλογές.

Δεν πρόλαβαν να προκηρυχθούν εκλογές και ο Τσίπρας με την παρέα του να ράψουν τα υπουργικά κοστούμια και στην Κουμουνδούρου επικρατεί αναταραχή για τα ψηφοδέλτια και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι.

Τα ανοίγματα που έχει κάνει ο Τσίπρας από τα άκρα αριστερά μέχρι τα άκρα δεξιά προκαλούν εσωκομματικές γκρίνιες καθώς υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις για όσους και ποιους μπορεί να «χωνέψει» το κόμμα στις εκλογές.

Επειδή λένε ότι ο «καλός μύλος όλα τα αλέθει» στην πολιτική κάτι τέτοιο δεν ισχύει και μέχρι να κλείσουν τα ψηφοδέλτια θα γίνουν πολλά μαλλιοτραβήγματα.

Άλλωστε, πώς να βρίσκονται μαζί οι «κινηματίες» της Αριστεράς με πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ή των ΑΝΕΛ; Γκρίνια υπάρχει για τον Φώτη Κουβέλη ο οποίος μάλλον δεν θα είναι στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ίσως προαλείφεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας αν γίνουν κυβέρνηση και προχωρήσουν σε ψηφοφορία στη Βουλή.

Άγνωστο είναι τι θα κάνουν με τη Ραχήλ Μακρή και την Θεοδώρα Τζάκρη, από ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα. Η δε Χρ. Γιαταγάνα θεωρεί ότι θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και πήγε σήμερα να πει... χρόνια πολλά στην Κουμουνδούρου.

Η Αριστερή πλευρά του κόμματος με τον Λαφαζάνη, βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα για τους «περαστικούς» που είδαν φως και μπήκαν. «Τι θέλει ο Καμμένος και οι ψεκασμένοι του με την Αριστερά» λένε ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βγάζουν... σπυράκια όταν ακούνε τον Καμμένο να λέει ότι θα είναι αυτός εγγυητής της αλλαγής στην Ελλάδα.

Επίσης, έντονο εκνευρισμό προκάλεσαν τα δημοσιεύματα με τις δηλώσεις της κόρης του Γάλλου αρχιφασίστα, Λεπέν, να στέλνει «αγωνιστικούς» χαιρετισμούς στον Τσίπρα.

Όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν ότι το «τουρλουμπούκι» που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ θα βρει μπροστά του το χάος που επικρατεί μέσα στο κόμμα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. roadrunner avatar
    roadrunner 31/12/2014 00:41:48

    Τι κι αν οι συνιστώσες του Σύριζα αυξάνονται και πληθύνονται (πρόσφατα "λάφυρα": η ψεκασμένη συνιστώσα του Καμμένου και εναπομείνασα Δημάρ) ;
    Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει ... Αλλά εφόσον προτρέχουν άπαντες υποψήφιοι των ψηφοδελτίων σύριζα, (από δεξιά-δεξιά ως αριστερά-αριστερά), στους ράφτες για κουστούμια, μήπως να λάβαινε μια απόφαση το αρμόδιο όργανο του κόμματος, να παραγγείλουν ένα ομοιόμορφο κουστούμι για όλους (κάτι σαν στολή σύριζα ένα πράγμα)... τουλάχιστον να διευκολύνουν το λαό να μην μπερδεύεται .... Υποσημείωση: σύμφωνα με την φυσική που μαθαίναμε στο Γυμνάσιο, η συνισταμένη αντίρροπων δυνάμεων (δημάρ με φορά προς αριστερά -ανελ με φορά προς τα δεξιά, δυνάμεις αντίρροπες) είναι κατά μέτρο ίση με μηδέν. Αρκεί λοιπόν, να ανακαλέσουν τις βασικές γνώσεις φυσικής γυμνασίου στο σύριζα για να αφομοιώσουν, ότι η ενσωμάτωση του "παντός" στο σύριζα, αντί να προσθέτει, αφαιρεί δυναμική από το κόμμα τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.