«Συνασπισμός της δεξιάς αρόδου, της οικοτεχνίας και των βυσμάτων»
04/02/2014 18:32
του Μικρού Οδυσσέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Συνασπισμός της δεξιάς αρόδου, της οικοτεχνίας και των βυσμάτων»

Ο Βύρων έχει αποδείξει τα γρήγορα αντανακλαστικά του. Διορίζει πιο γρήγορα και από την κατάληψη της θέσης του.

Διώκεται ο Άγγελος Φιλιππίδης γιατί είχε λέει στενές σχέσεις με τον πρώην Πρωθυπουργό. Αισθάνεται ότι στο πρόσωπο του χτυπούν εκείνον, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσει ο Κ. Καραμανλής σε μία από τις προγραμματισμένες επερχόμενες παρεμβάσεις του. Οπότε στην Τουρκία λογικά πήγε για να τον προστατεύσει ο «κουμπάρος» από τον άδικο κόσμο που τον φθονεί, αν και πλην του άτυχου διαιτητή που τον κέρασε «μπουκέτα» όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες τον είχαν ξεχάσει

Ο ηθικά διωκόμενος ΓΑΠ από την άλλη, διαλαλεί ότι η Μέρκελ και όχι αυτός έφεραν το ΔΝΤ στη χώρα. Άλλωστε στη Μέρκελ δώσαμε 45%. Ο άνθρωπος διοικητής σε αποικία αισθάνεται ότι διετέλεσε. Ήταν κάτι παραπάνω από τραγικός και μοιραίος ως Πρωθυπουργός, εξακολουθεί να είναι εξοργιστικός καθώς μας λέει όλα τα απίθανα για να δικαιολογήσει τις πράξεις και παραλείψεις του.

Ο τελευταίος φύλαρχος της μεγάλης των Πασόκων σχολής. Παρέλαβε χώρα, παρέδωσε οικονομικό προτεκτοράτο. Εκδικήθηκε και τον Βενιζέλο, να βολοδέρνει με ένα κόμμα-σφραγίδα, τα κέφια και τις ονειρώξεις των «58».

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Όταν ο Βύρων συνάντησε το Χρήστο και αμφότεροι τους Κουράκο και Σταυρογιάννη γεννήθηκε νέο κόμμα. Απαρτιζόμενο από άλλα κόμματα (!!!), κινήσεις (στην Κηφισίας) πρόσωπα (δίχως όνομα), σύλλογοι (εκπατρισθέντων μικροκομματαρχών, διορισθέντων εκτός εποχής και ΑΣΕΠ, κτλ).

Πρώτος στόχος οι Ευρωεκλογές και αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότεροι θα ψηφίσουν για να «τιμωρήσουν», έχουν βάσιμες ελπίδες. Ο Βύρων έχει αποδείξει τα γρήγορα αντανακλαστικά του. Διορίζει πιο γρήγορα και από την κατάληψη της θέσης του. Απορρίπτει μετά βδελυγμίας τον μπανάλ όρο της «λαϊκής δεξιάς» και προτείνει το λόγιο χαρακτηρισμό «πνευματική δεξιά».

Μπορεί άνετα να τον υποστηρίξει. Είναι άλλωστε ακόμη πάρα πολύ έντονες οι μνήμες της Υπουργίας του στην Κατεχάκη. Σε σύσκεψη για έργο εκατομμυρίων ευρώ, ο Βύρων μιλώντας πάντα για την ουσία του θέματος, επέμενε ότι η πρώτη αρόσιμη γη στην Ευρώπη υπήρξε η Θεσσαλία.

Με το όνομα του νέου πολιτικού φορέα γίνεται «παιχνίδι» ως είθισται πριν τα «βαφτίσια» κομμάτων. Κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, αν και το πιθανότερο είναι ότι δεν έχουν καταλήξει. Για το λόγο αυτό και θέλοντας να προσφέρουμε στο σχετικό “brain storming” προτείνουμε τον εξής τίτλο:

«Συνασπισμός της δεξιάς αρόδου, της οικοτεχνίας και των βυσμάτων».

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Diamond Angel avatar
    Diamond Angel 04/02/2014 23:14:21

    .... Και διηγώντας τα να κλαις .....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.